za koga ce zene navijatí u brazilu ?

naglasak nije na cutanje, al dobro necu vise

sta igramo?

a na cemu je naglasak? ok, ovde se zezamo i znam da razumes kad se salim, kad sam ozbiljna (retko kad: )))
ali...meni se ponekad cini kao da se ljutis na mene, da sam te necim uvredila ili tako nesto....sta god da je, bilo je nesmotreno i to verovatno u ono vreme kad sam imala nick kibic.
tada sam bila otprilike kao lobotomirani pripadnik neke sekte koji je pod uticajem mentalne manipulacije svog gurua spreman na svakakve pizdarije: ))
tako da...ako sam nesto izvalila, sta god da je, evo ti se izvinjavam:)

ps. igramo sta Pivo kaze,
covek zna:D

A coravi mafijas koji vodi takozvani KK CZ???
Ima jedna lepa slika od pre X godina, na kojoj pozira sa vodjama Alcatraza. Zna se dobro ko je taj mufljuz.

Vi takvom skandirate i divite mu se?

Njemu ne sigurno .
Ja se samo jednom coveku divim koji je sada u Zvezdi , ostalima ni najmanje :)
Generalno , da sumiramo jer ovako bi mogli do prekosutra
moze i kroz pesmu evo
:)

Nemojte...posle ja kriv. Igrajte sta hocete. :)

Treba i srece imati...samo znanje ne garantuje dobitak.

kad se iskljucivo zabavljas onda ni poraz ni neka losa procena nisu toliko dramaticne.
meni je to pre svega trenutna razonoda i cak i da omanem, svojom ili tudjom krivicom, necu se puno potresti.
ovde se salim komentarisuci ozbiljnim tonom, ali cinjenica je da sve pratim sa osmehom...osim sto mi bude zao za 50 dindzi:lol:

a na cemu je naglasak? ok, ovde se zezamo i znam da razumes kad se salim, kad sam ozbiljna (retko kad: )))
ali...meni se ponekad cini kao da se ljutis na mene, da sam te necim uvredila ili tako nesto....sta god da je, bilo je nesmotreno i to verovatno u ono vreme kad sam imala nick kibic.
tada sam bila otprilike kao lobotomirani pripadnik neke sekte koji je pod uticajem mentalne manipulacije svog gurua spreman na svakakve pizdarije: ))
tako da...ako sam nesto izvalila, sta god da je, evo ti se izvinjavam:)

ps. igramo sta Pivo kaze,
covek zna:D

vec sam ti reko da me nisi naljutila tada, ne tripuj
sad sto si me izdala ko partner i jos si, ne mogu ni da izgovorim, ganci, to je druga prica, stay cool babi :)

ne mogu da verujem d ace nemci da izgube, nekako sam drugog misljenja, ne znam dal ovog puta da mu verujem

kad se iskljucivo zabavljas onda ni poraz ni neka losa procena nisu toliko dramaticne.
meni je to pre svega trenutna razonoda i cak i da omanem, svojom ili tudjom krivicom, necu se puno potresti.
ovde se salim komentarisuci ozbiljnim tonom, ali cinjenica je da sve pratim sa osmehom...osim sto mi bude zao za 50 dindzi:lol:

Kod takvog uloga stvarno nemas razloga za nervozu. :ok:
A nemam ga ni ja. Prvih par dana sam super prosao, a posto u cetvrtak picim ne stavljam sad nikakve svote u kladzu, koje bi ozbiljno unistile budzet za godisnji odmor. :)

vec sam ti reko da me nisi naljutila tada, ne tripuj
sad sto si me izdala ko partner i jos si, ne mogu ni da izgovorim, ganci, to je druga prica, stay cool babi :)

ne mogu da verujem d ace nemci da izgube, nekako sam drugog misljenja, ne znam dal ovog puta da mu verujem

ah, dobro je...pa ako je samo to problem,
lako cemo...:lol:

igraj sta ti srce kaze jedan tiket
i pivo- tip drugi:D

Ja jos nisam plasirao opklade...prvo da vidim kako stoje kvote. I nisam rekao da ce Nemci sigurno izgubiti, samo da cu ja probati X2, mozda 2, i da mislim da ce im zalizani ganci metuti jedan. Bar jedan. Za par minuta pisem sta i koliko sam odigrao konkretno.

- - - - - - - - - -

igraj sta ti srce kaze jedan tiket
i pivo- tip drugi:D

Sta, ja dodjem kao razum? To ne volEm...ja vise volim da sam ludilo, emocija i to... :rtfm: :lol:

Ja jos nisam plasirao opklade...prvo da vidim kako stoje kvote. I nisam rekao da ce Nemci sigurno izgubiti, samo da cu ja probati X2, mozda 2, i da mislim da ce im zalizani ganci metuti jedan. Bar jedan. Za par minuta pisem sta i koliko sam odigrao konkretno.

- - - - - - - - - -
Sta, ja dodjem kao razum? To ne volEm...ja vise volim da sam ludilo, emocija i to... :rtfm: :lol:

ma znam do sad big se opario da sam igrao, sve nisam stigo ili sistem nije radio a danas kad hocu nemam inspiraciju

Back