gost 357796
Iskusan
- Poruka
- 6.945
a da ne vidim ja nista sta vi pustate na poslu mi tube blokiran al se sigurno zabavljate na moj racun
Ma jok bre , pregledavamo snimke utakmica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da ne vidim ja nista sta vi pustate na poslu mi tube blokiran al se sigurno zabavljate na moj racun
Ma jok bre , pregledavamo snimke utakmica![]()
nista licno, ne brini
vise neka opsta podjebacina grobara
- - - - - - - - - -
pa da,
i to![]()
kibi, civek se uvek dva put u zivotu srece, mislim da znas tu izreku, neznam dla je latinska ili cija al je opasno tacna
Klasicni ciganski "humor" (pod znakom navoda, jer je ustvari vredjanje za humor). Ali dobro, oduvek se znalo za koga navijaju face, barabe, avangarda...a za koga oni ostali.
Imate pozdrav od Mise...
http://vukajlija.com/zabava/posteri/321719
kibi, covek se uvek dva put u zivotu srece, mislim da znas tu izreku, ne znam dal je latinska ili cija al je opasno tacna
dobro i?
mi se nismo sreli niti jednom, tako da ta poslovica za nas ne vazi: ))
Klasicni ciganski "humor" (pod znakom navoda, jer je ustvari vredjanje za humor). Ali dobro, oduvek se znalo za koga navijaju face, barabe, avangarda...a za koga oni ostali.
Imate pozdrav od Mise...
http://vukajlija.com/zabava/posteri/321719
E sad si sve rekao
Sinovi oficira i ostalih JNA cinovnika , prava avangarda![]()
ma kakva prpa, samo konstatujem cinjenicno stanje![]()
Auuuu…evo ih, sad ce baljezganje o stubu srpstva i ostale maloumne nebuloze.
p.s.: ako moram da biram izmedju sinova oficira JNA i sinova pandura – naravno uvek ovo prvo. Ali verovatno ni to ne znas da ste osnovani kao pandurski (citaj: rezimski) klub, pa ti Grobar mora objasnjavati istoriju kluba za koji navijas. Crvena zvezda – simbol komunizma, jebbote…a kao najveci nacionalisti, cetnici, ludaci…idi bre…nemoj me vise vuci za jezik. Vratimo se temi.![]()
Staviti malo na X, a malko na 2. To je "Freispiel" nakon zadnjih dana i uspeha koje sam imao. Cisto reda radi.
Ajmoooo Veeedoooo, ajmo Veeediceee... ajmo oko mooojeeee...![]()
Auuuu…evo ih, sad ce baljezganje o stubu srpstva i ostale maloumne nebuloze.
p.s.: ako moram da biram izmedju sinova oficira JNA i sinova pandura – naravno uvek ovo prvo. Ali verovatno ni to ne znas da ste osnovani kao pandurski (citaj: rezimski) klub, pa ti Grobar mora objasnjavati istoriju kluba za koji navijas. Crvena zvezda – simbol komunizma, jebbote…a kao najveci nacionalisti, cetnici, ludaci…idi bre…nemoj me vise vuci za jezik. Vratimo se temi.![]()
slazem se,
uostalom...i jedni i drugio su pre dva dana pokazali onu losu stranu cele te price koja vise veze nema ni sa sportom ni sa ljubavlju prema klubu, navijanjem itd.
leone, jos nije nasao taj koji ce mene ovde ucutkati![]()
cuti, ti si vec sve rekla
pivo sta igramo, proci ce mi pauza za topli obrok![]()
Naravno kad Vujosevic odluci da prekine utakmicu jer mu se rezultat ne dopada![]()
Naravno kad Vujosevic odluci da prekine utakmicu jer mu se rezultat ne dopada![]()
sve skupa grozna slika, jad i beda.
posle sam ga slusala u nekoj izjavi, kao vlast je sastavljena od zvezdasa...omg,
ovde je generalno opsta ludnica, apsurd i besmisao...
Nemacka-Portugal bih probao sa X2…mozda cak i samo 2. Nemci igraju sa previse defanzivaca. Uz to odigrao bih i nesto na to da ce najlepsi ciganin da im metne jedan.
Iran-Nigerija: Nigerija je favorit na papiru…ali meni ovo mirise na manje od 3 gola i X (kominovano ili dve opklade, ko kako zeli)
Gana – SAD: Ovi Ganci (hihi) se nalozili gadno, tripuju se o tituli prvaka sveta, svasta nesto. Ameri su potcenjeni od mnogih, ja ih ne bi otpisivao. Tesko dati prognozu…stavicu na 1 i manje od 3 gola (odvojene dve opklade).