za koga ce zene navijatí u brazilu ?

Sto ja volim taj seks... :mrgreen:

Predlozio bih korisnicima ublehas (Diego najbolji napadac sveta, lol) i eternal dream (Spanija dobija 2:0) da se vise ne javjaju na ovoj temi. Dobronameran savet. :lol:

Nego...vise vam nedam tipove...naplacujem sad. Moracete da se ispruzite ubuduce da dobijete tip od majstora. Nema vise... ko me ispratio - taj je uzeo, ko nije - sta cu mu ja... :mrgreen:

Robben izmislio fudbal za cigane iz Spanije. Ma sta dalje da pricam...jos jedna luda noc pred Pivcetom. :bye:

Poslednja izmena:

Predlozio bih korisnicima ublehas (Diego najbolji napadac sveta, lol) i eternal dream (Spanija dobija 2:0) da se vise ne javjaju na ovoj temi. Dobronamerni savet. :lol:

Nego...vise vam nedam tipove...naplacujem sad. Moracete da se ispruzite ubuduce da dobijete tip od majstora. Nema vise... ko me ispratio - taj je uzeo, ko nije - sta cu mu ja... :mrgreen:

Robben izmislio fudbal za cigane iz Spanije. Ma sta dalje da pricam...jos jedna luda noc pred Pivcetom. :bye:

šta si se primio, svako ima pravo da prognozira :lol:

Neces nikada razumeti. Niti je alfa muzjacima dovoljan fudbal, niti je zenama dovoljno kuvanje.
Trebamo jedni druge. Konflikti su tu...programirani. Glumimo, srrendamo...to svakako. Ali eto ja sam prvi koji priznaje da bih umro bez zena...ako ikada nestanu zene sa planete, ja cu da se ubijem, bez razmiljanja. Volim zene breeee.....

p.s.: Cile dao gooool, toooo breeeee...

Predlozio bih korisnicima ublehas (Diego najbolji napadac sveta, lol) i eternal dream (Spanija dobija 2:0) da se vise ne javjaju na ovoj temi. Dobronameran savet. :lol:

Spanije je imala katastrofalno drugo poluvrijeme. Zasluzena pobjeda ali naravno nije odraz realnog stanja samo los dan.

zna se za koga cemo mi danas da navijamo :D
10353107_10203595624027392_207974937117899986_n.jpg

Spanije je imala katastrofalno drugo poluvrijeme. Zasluzena pobjeda ali naravno nije odraz realnog stanja samo los dan.

Umesto da se pokrije usima, on i dalje kenjja...auuuu.... :mrgreen:
Holandija objasnila...odose u penziju Kasiljas i ekipa....bukvalno sabijeni, penzionisani.

4 tekme, 4 tacne prognoze...sad nedam vise...ovo se od sad naplacuje. :lol::lol:

- - - - - - - - - -

zna se za koga cemo mi danas da navijamo :D
Pogledajte prilog 332102

Za sugavce? Auuuu, los trip, koleginice. Jeste malo manje sugavije od navijanja za Spaniju na primer...ali nije za pohvaliti se.

scvaka cast tebe hoce mene nece
pobeze ja juce ranije sa posla da stignem do 18 da odigram, napravim ja plan da igram na jednom tiketu
meksiko dobija, spanija-holandija 3+ i cile Hendikep, da dobije
mexiko 2,25
Na 3+ je bilo 4,3
Cile HC 2,2
pitam onog decka jel a mogu ja na ove tikete da kombinujem i da stavim tako kad igram ko ce da pobedi i gol razliku kaze on moze al onda je sistem znaci upola, aha reko razmiljam nema veze
al kaze on meni ne muci se pao sistem na tipico nema sanse da uplatis sledecih sat vreemena :(
i odem ja na sastanak bez da pokupim oko 210 evra :rida:

e dacho dacho ako me nece na drugi nacin, ne znam vise, al vidim ni nje nema :(

Holandija objasnila...odose u penziju Kasiljas i ekipa....bukvalno sabijeni, penzionisani.

4 tekme, 4 tacne prognoze...sad nedam vise...ovo se od sad naplacuje. :lol::lol:

- - - - - - - - - -
Za sugavce? Auuuu, los trip, koleginice. Jeste malo manje sugavije od navijanja za Spaniju na primer...ali nije za pohvaliti se.

slazem se reko sam da bi holandjani trebali da se osvete za finale, a svaka cast van gaalu, napravio odlicnu ekipu, sve mladi zeljni, a da je takticar, takricar je a on je izmislio taj barselonski sistem, tako da mu je tu prednost bila da su znali koga treba da zaustave
sto spancima nije uspelo da zadrze van persija i robena, a i roben krenuo levom stranom :roll: tu nije njegovo mesto, dal taktika ili sta al uspelo je kad je pobego na desnu stranu

- - - - - - - - - -

Uopste ne navijam za Spaniju niti su mi posebno dragi samo sam realan u procijeni njihovog kvaliteta koji je juce igrom slucaja podbacio. Ne vjerujem da su procitani ili da je tika taka dozivjela kraj kako se pise poslije svakog poraza Barselone ili sad reprezentacije. Ti igraci su uzeli sve sto se moze i nekad mora doci i do poraza.

Uopste ne navijam za Spaniju niti su mi posebno dragi samo sam realan u procijeni njihovog kvaliteta koji je juce igrom slucaja podbacio. Ne vjerujem da su procitani ili da je tika taka dozivjela kraj kako se pise poslije svakog poraza Barselone ili sad reprezentacije. Ti igraci su uzeli sve sto se moze i nekad mora doci i do poraza.

Nema tu nikakve igre slucaja. Njihov sistem je prevazidjen, provaljen, mrtav. Simple as that.
Znalci su to prepoznali...ostali su kenjjali o velikom favoritu Spaniji, hahaha...koji crni favorit? Penzija bre...
Uzeli su sta su uzeli...i cao, adio...

nije da je prevazidjen za 90 ekipa je dovoljan, al za holandiju, pogotovu zbog van gala koji je u sustini izmislio taj sistem, valjda on najbolje zna kako ga pobediti
i naravno prvo poluvreme su pokazali da je jos dobar sistem, al eto holandija je uspela da ih shebe
ni sa brazilom ne bi mnogo bolje prosli, mozda parira i italija posto su oni uvek nezgodni a i nemci bi mogili da nemaju povrede

sto se vidi injesta je stvarno dobar al kad ga iskljue iz ihgre jer je u godinama onda je spanija u problemima

scvaka cast tebe hoce mene nece
pobeze ja juce ranije sa posla da stignem do 18 da odigram, napravim ja plan da igram na jednom tiketu
meksiko dobija, spanija-holandija 3+ i cile Hendikep, da dobije
mexiko 2,25
Na 3+ je bilo 4,3
Cile HC 2,2
pitam onog decka jel a mogu ja na ove tikete da kombinujem i da stavim tako kad igram ko ce da pobedi i gol razliku kaze on moze al onda je sistem znaci upola, aha reko razmiljam nema veze
al kaze on meni ne muci se pao sistem na tipico nema sanse da uplatis sledecih sat vreemena :(
i odem ja na sastanak bez da pokupim oko 210 evra :rida:

e dacho dacho ako me nece na drugi nacin, ne znam vise, al vidim ni nje nema :(

A sta da ti kazem, takve su zene, kad se slabo pogadja nadju drugog vraca pogadjaca. :) Bice bolje. :) Da ne kukam sad ovde koliko je meni falilo za prolaz, mislim ne za prolaz kod neke vragolaste tete nego da mi prodju singlovi kod "specijala". :lol: Jedan ofsajd i jedan zuti karton manjka i puf. :(
Al' kako drugar nabode Sancheza da ce prvi dati gol za Chile, svaka mu dala, i njemu i Sanchezu. :lol: Bilo je ono "Sanchez ili Paredes" - voli me, ne voli me... :lol:

Back