siju i miju
Poznat
- Poruka
- 8.157
akoprodje i Čile,pokazaću vam šta sam igrala na 50 dindži 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto ja volim taj seks...
Predlozio bih korisnicima ublehas (Diego najbolji napadac sveta, lol) i eternal dream (Spanija dobija 2:0) da se vise ne javjaju na ovoj temi. Dobronamerni savet.
Nego...vise vam nedam tipove...naplacujem sad. Moracete da se ispruzite ubuduce da dobijete tip od majstora. Nema vise... ko me ispratio - taj je uzeo, ko nije - sta cu mu ja...
Robben izmislio fudbal za cigane iz Spanije. Ma sta dalje da pricam...jos jedna luda noc pred Pivcetom.![]()
šta si se primio, svako ima pravo da prognozira![]()
brate mi nismo kockari, gledamo fudbal iz uživanja i razonode
Sto ja volim taj seks...
Predlozio bih korisnicima ublehas (Diego najbolji napadac sveta, lol) i eternal dream (Spanija dobija 2:0) da se vise ne javjaju na ovoj temi. Dobronameran savet.
Nego...vise vam nedam tipove...naplacujem sad. Moracete da se ispruzite ubuduce da dobijete tip od majstora. Nema vise... ko me ispratio - taj je uzeo, ko nije - sta cu mu ja...
Robben izmislio fudbal za cigane iz Spanije. Ma sta dalje da pricam...jos jedna luda noc pred Pivcetom.![]()
Spanije je imala katastrofalno drugo poluvrijeme. Zasluzena pobjeda ali naravno nije odraz realnog stanja samo los dan.
Sto ja volim taj seks...
Predlozio bih korisnicima ublehas (Diego najbolji napadac sveta, lol) i eternal dream (Spanija dobija 2:0) da se vise ne javjaju na ovoj temi. Dobronameran savet.
Umesto da se pokrije usima, on i dalje kenjja...auuuu....
Holandija objasnila...odose u penziju Kasiljas i ekipa....bukvalno sabijeni, penzionisani.
4 tekme, 4 tacne prognoze...sad nedam vise...ovo se od sad naplacuje.
- - - - - - - - - -
Za sugavce? Auuuu, los trip, koleginice. Jeste malo manje sugavije od navijanja za Spaniju na primer...ali nije za pohvaliti se.
Umesto da se pokrije usima, on i dalje kenjja...auuuu....
Holandija objasnila...odose u penziju Kasiljas i ekipa....bukvalno sabijeni, penzionisani.
4 tekme, 4 tacne prognoze...sad nedam vise...ovo se od sad naplacuje.
- - - - - - - - - -
Za sugavce? Auuuu, los trip, koleginice. Jeste malo manje sugavije od navijanja za Spaniju na primer...ali nije za pohvaliti se.
Uopste ne navijam za Spaniju niti su mi posebno dragi samo sam realan u procijeni njihovog kvaliteta koji je juce igrom slucaja podbacio. Ne vjerujem da su procitani ili da je tika taka dozivjela kraj kako se pise poslije svakog poraza Barselone ili sad reprezentacije. Ti igraci su uzeli sve sto se moze i nekad mora doci i do poraza.
scvaka cast tebe hoce mene nece
pobeze ja juce ranije sa posla da stignem do 18 da odigram, napravim ja plan da igram na jednom tiketu
meksiko dobija, spanija-holandija 3+ i cile Hendikep, da dobije
mexiko 2,25
Na 3+ je bilo 4,3
Cile HC 2,2
pitam onog decka jel a mogu ja na ove tikete da kombinujem i da stavim tako kad igram ko ce da pobedi i gol razliku kaze on moze al onda je sistem znaci upola, aha reko razmiljam nema veze
al kaze on meni ne muci se pao sistem na tipico nema sanse da uplatis sledecih sat vreemena
i odem ja na sastanak bez da pokupim oko 210 evra
e dacho dacho ako me nece na drugi nacin, ne znam vise, al vidim ni nje nema![]()