Schrodinger
Veoma poznat
- Poruka
- 14.153
Evo da izvrsimo interno forumsko istrazivanje. Pod glasom za razjedinjenu opoziciju se podrazumeva i npr. DS ako ostane van sire koalicije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas opciju "lista koju su najavili blokaderi". Razumljivo je da bi nju cinili profesori i dekani, ne mogu studenti biti poslanici.Ne spinuj, vec postavi samo dve opcije:
1. Vucic
2. Studenti.
Ne spinuj, vec postavi samo dve opcije:
1. Vucic
2. Studenti.
To njegovo je u stvari "opozicija ujedinjena sa blokaderima", kada bi sastavili zajednicku listu. Tada bi bile dve glavne opcije plus Nestorovic i slicni.Vučić.
Ma i ne sumnjamo za vas Udbase.Vučić.
To njegovo je u stvari "opozicija ujedinjena sa blokaderima", kada bi sastavili zajednicku listu. Tada bi bile dve glavne opcije plus Nestorovic i slicni.
Idealno za blokadere bi u stvari bilo da blokiraju i opoziciju, da ona bojkotuje i oni uzmu njihove glasove. Kako god, sve varijante su obuhvacene pa i ta.-Opozicija ujedinjena sa blokaderima koja razbija glasačke kutije i zborovi koji blokiraju babe i dede na dan glasanja.
Vs
-Vučić
![]()
Moraju da se navedu sve liste koje ce ucestvovati, kao sto ce biti i na glasackom listicuКаква је ово бзвз анкета?
Треба да буде
1. Студенти
2. Вучић.
И то је то.
50% bojkot za sada![]()
Moraju da se navedu sve liste koje ce ucestvovati, kao sto ce biti i na glasackom listicu
Dementori 0, krompir? Kapetan primio parizer.Moraju da se navedu sve liste koje ce ucestvovati, kao sto ce biti i na glasackom listicu
Sve racunamo zbirno. To samo pokazuje sta je kome idealno. Jasno je da ce oni koji su zasebno za opoziciju biti i za zajednicku listu sa rektorima, tj. verovatno.Аха..зато си студенте ставио на 4 различите листе, да разводниш опције.
1. Студенти
2. Вучић.
50% bojkot za sada![]()
Neki se odluče tokom kampanje a neki i na sam dan izbora. Sad se ne zna ni kada će biti izbori i ko će sve učestvovati.I to na forumu koji je 90% tvrdo protiv Vučića.
Ne znam šta onda očekuju od običnog neutralnog čoveka na izborima?
Da izađe i glasa..![]()
I to racunamo zbirno, nego na forumu niko nije za njega osim mene pa sam spojio.Дачића си прескочио. Шта ако крене сам на изборе ?
То су приче за малу децу. Неки намерно неће да се изјасне у кампањи.Neki se odluče tokom kampanje a neki i na sam dan izbora.
Rusku? Dobar izbor. Bitno je da se ne rasipaju glasovi, SRS je kritican, uvek 2%, mozda bi sada presli cenzus.Za manjinsku stranku protiv evrointegralaca.
На локалу већ излази самосталноI to racunamo zbirno, nego na forumu niko nije za njega osim mene pa sam spojio.
Mozda i bolje, a sta ti mislis da li ce blokaderi i opozicionari zajedno ili odvojeno?На локалу већ излази самостално