Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 70.903
Sad cu da ti kazem jednu stvar koju ne bih trebao da pricam u ovom vremenu..Исправићемо те недостатке, чим студентска листа победи секту.
А онда ће Србија бити једно од најлепших места за живот на свету
Kad sam zavrsio sa procesom izbacivanja primisli osvete ili bilo kakvog ostrascenog brzog reagovanja, 3 god , a bio sam jos srednjoskolac, ja sam presao na uporedjivanje efekta praznine, tj psihologike kad naslednici ne zele da idu istim putem kao i roditelji..
Prvo trebalo je meni , jer ja sam totalno razlicit od svojih roditelja, cim sam sproveo takav duhovni napor tako rano , a drugo imao sam pristup svim porodicama kojima sam zeleo jer sam tako mlad...
I zakljucak je, cak i kad se stvarno zeli da naslednik izbaci lopovluk iz porodice lopova, i sve ostale modele psiholoskog razmisljanja, a navescu kasniije, javlja se veliki nevidljivi pritisak roditelja na naslednika...tj na potomstvo , ne mogu reci naslednika..
Dakle proucavao sam , porodicu lopova, porodicu velikih prevaranata, porodicu DB ali ne inteligentna DB nego ono prava DB , prosecna, ono sto boranija zamislja kad cuje DB , dok postoji i inteligentna DB ali to su posebni ljudi , ne vredi raji da pricam o takvom nivou DB..
Zbog svojih kvaliteta , raznih , imao sam dosta kontakata i dosta mogucnosti , npr razdvojen pasos jer sam pevac maloletnik, turneje i slicno, kasnije olimpijade i slicno vidis pola sveta, lazem, vidis balkan i malo preko balkana...ali za dete dovoljno..
Dakle kad gledas porodice pandura, porodice DB, porodice lopova, porodice svestenika, porodice lekara...u svim tim porodicama vidis veliki pritisak nastao usled navika u zivotu na koji roditelji zive..
Sve i da dete ne zeli da nastavi tim putem, ostaje veliki pritisak....zbog nevidljivih 8 9 vrlo vaznih navika u funkcionisanju.
Npr DB navikli roditelji na posebne uticaje koje imaju pri skolovanju , biranju , uticajima u sferi ekonomije, ali ne lopovluk, ali se oseca nazovimo ga elitisticki , protekcioni pristup u zivotu...te dete moze ako ne zeli da talasa da bude vrlo lako uvuceno u takav nacin zivljenja a da uopste ne prihvata ulazak u DB.
Kod lopova, takodje kod takvih porodica, 9 razlicitih nevidljivih naviknutih odnosa prosto guraju dete u zonu prevare ili lake love, te jeste jedino resenje da ne uleti u lopovluk je da bude dostupna laka lova i da onda investiranjem zaobidje ulazenje u fizicki lopovluk a da ostane delimicno ekonomski lopovluk..
Slicno je i kod pandura, iako nema korupcije, ima tih sitnih grebanja, deluje komsiluk tako sto se uvlaci i toj deci pandura...vecina..
Slicno je i kod velikih krimosa i njihove dece, ipak ima zazora i to se oseti u psihologici odrastanja..
Slicno kod lekara, vecina lekarskih naslednika pojma nema kakvo je stanje sa odrzavanjem zdravlja normalnom zitelju Srbije, jer oni imaju ono sto bi trebalo da bude normalan pristup odrzavanju zdravlja svim ljudima...Ne koriste svi korupciju , nego placaju , cisto da dodam, ali naviknu od malena na visok standard odrzavanja zdravlja totalno suprotno od porodice seljaka, koja navikne na suprotno , malo odrzavanje zdravlja , vise celicenja, lose ishrane, agresivnosti ali ne gradske, nego inatne, i mnogo zloupotreba unutar svoje avlije..
Dakle nije bas lako izbaciti u 3 generacije sve deformacije u navikama koje ostavljaju dede, pa roditelji , pa na decu...i zato je i pukla SFRJ, jer je falilo za formiranje gradjanskog drustva jos 30 godina i malo vise, i to po proracunu , a mozda bi trebalo jos malo , 12 godina jos preko toga..
Znaci vrlo malo je falilo ali sta ces.
Zato sada ceo svet polako tone, a bilo bi drugacije samo da je jedna mala teritorijica, a SFRJ je mala teritorijica bila, prezivela u svom osnovnom pristupu,
Na zalost nije bilo dovoljno svesnih a svesni se javljaju tek u 5 generaciji , ne moze pre...malo ih je pre, ipak je raja glupa ko tocak..
E zato ne moze srpski nacin , evo sad za 5 min da se resimo lopovske bagre, a onda ce sve biti posteno , to nikad nece da se desi..