- Poruka
- 89.116
a kakva je to veza ili odnos koji ovisi od čokoladicevoleo bih da si u pravu
Zamisli raskid, il ces mi kupiti cokoladicu ili je medju nama gotovo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kakva je to veza ili odnos koji ovisi od čokoladicevoleo bih da si u pravu
voleo bih da si u pravu
a kakva je to veza ili odnos koji ovisi od čokoladice
zamišljam svoj mini harem, dečkići koji vole čokoladice
![]()
![]()
a kakva je to veza ili odnos koji ovisi od čokoladice
zamišljam svoj mini harem, dečkići koji vole čokoladice
![]()
![]()
ja sam za pirinac, da se ne udebjaju orevise, nema onda vajde od njihmore mnogo je to da ne bi imali suviše energije
Pogledajte prilog 1707371
vako treba ove manje, a ako je i to previše pređe se na pirinač u čokoladi
Pogledajte prilog 1707372
to se regulira fizičkim aktivnostima ali ja nekako i ne volim vitke dečkićeja sam za pirinac, da se ne udebjaju orevise, nema onda vajde od njih![]()
evo jedan deckic za harmem macakin haremto se regulira fizičkim aktivnostima ali ja nekako i ne volim vitke dečkiće![]()
ima ljepših dečkića po temamaevo jedan deckic za harmem macakin harem![]()
npr?ima ljepših dečkića po temama![]()
tako trebaPotrebno mi je mišljenje, po mogućnosti ozbiljno
Viđam se sa jednom devojkom dva meseca. Za ta dva meseca gde god da se ide, kafići, restorani... Bilo šta, nikad nije ni pomenula da plati, makar jednu čokoladicu u prodavnici. Ne zbog para, plaćao sam ja i pre uglavnom, ali uvek su se nudile ako ništa drugo.
Sve što ova hoće je da me sačeka na kapiji kuće da sedne u kola, sve da joj obezbedim i da je vratim na kapiju. Iako ima i para i svoj auto neće da se nađemo negde...
Da li je to red flag ili tako treba?
Sve mi je jasno samo ocito tebi nije cim postavljas takva pitanja na forumu. Uglavnom oboje ste "materijal" za izbjegavanje. Ona zbog lihvarstva, a ti zbog svojih rijeci koje upotrebljavas ovdje.Ne znam šta nije jasno, devojka dobila prolaznu ocenu, dobila šansu, prokockala je i dovođenja.
To je devojka koja zahteva tretman princeze. To je malo degutantno, posebno kad za tako nešto ni sam nemaš "pedigre".Potrebno mi je mišljenje, po mogućnosti ozbiljno![]()
ooo da, pravi macanIsti @Jugoslav Čvarak kad se malo nasminka![]()
Nemoj, uobrazice se, a zene ne vole te uobrrazene ...ooo da, pravi macan![]()
Nemoj, uobrazice se, a zene ne vole te uobrrazene ...
Све се плаћа. Нема ништа џабе.Imam pare ali neću da ulažem u osobu koju ne poznajem. Možda se j... sa drugim a ja da plaćam xaxa pa nisam pao s marsa
Најјачи су ови који плате, а не иду са тим женама.Santorini + čokoladica