Za dva meseca nije ponudila da plati makar jednu čokoladicu

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a kakva je to veza ili odnos koji ovisi od čokoladice :fdlan:
:zper: zamišljam svoj mini harem, dečkići koji vole čokoladice :zurka: :zcepanje:
1000015593.jpg

Potrebno mi je mišljenje, po mogućnosti ozbiljno 😃

Viđam se sa jednom devojkom dva meseca. Za ta dva meseca gde god da se ide, kafići, restorani... Bilo šta, nikad nije ni pomenula da plati, makar jednu čokoladicu u prodavnici. Ne zbog para, plaćao sam ja i pre uglavnom, ali uvek su se nudile ako ništa drugo.

Sve što ova hoće je da me sačeka na kapiji kuće da sedne u kola, sve da joj obezbedim i da je vratim na kapiju. Iako ima i para i svoj auto neće da se nađemo negde...

Da li je to red flag ili tako treba?
tako treba

Ne znam šta nije jasno, devojka dobila prolaznu ocenu, dobila šansu, prokockala je i dovođenja.
Sve mi je jasno samo ocito tebi nije cim postavljas takva pitanja na forumu. Uglavnom oboje ste "materijal" za izbjegavanje. Ona zbog lihvarstva, a ti zbog svojih rijeci koje upotrebljavas ovdje.
Uglavnom najvjerojatnije si sad na Sahari :mrgreen:

Potrebno mi je mišljenje, po mogućnosti ozbiljno 😃
To je devojka koja zahteva tretman princeze. To je malo degutantno, posebno kad za tako nešto ni sam nemaš "pedigre".
Naše žene jesu razmažene. Ili su to postale. Draže mi je kad vidim osobu koja ume da siđe s trona, me'đ normalne ljude. Ili se bar potrudi da to bude. Dalje nzm,...tvoja veza, tvoja stvar.

Back