DOBRO DOŠLI NOVI SUGRADJANI!
Odmah da čestitam novim Beogradjanima i molim da shvate što pre da djubre kroz prozor "svi bacaju" koji su došli a pre toga jurili piliće po livadi.
Znate, ima komšija u prizemlju pa onda vide šta ste jeli kad bacite kesu.
Mi u Beogradu koristimo neke metalne kante, veoma blizu zgrade, koje punimo preko dana a noću djubretari sa pesmom na ustima istresaju u neki kaomion pa ujutru to bude prazno.
Isto tako, stare televizore, stolice, miksere i kazane od bojlera ne bacamo u te metalne kante nego ostavljamo pored, pa to pokupe "lokal-nacionalne službe" (LNS) zadužene za metal, papir, karton, elektroniku, cevi...
U Japanu su recimo razdvojili kante za takve materijale, pa Japanci preturaju po svom djubretu i kulturno odlažu svaki element gde treba.
Zato poštujte pripadnike LNS-a!
JEL STE ČULI VI EGGHEADS-I?
I ne slušamo narodnjake (ni danju ni noću), to se Željko bavi komercijalnom televizijom, i sami znate šta je svirao. A Ada Ciganlija je leti čista koliko su čisti ljudi koji idu na nju. Mislim da je tamo teže naći Upravnika kupališta za neregularnosti na plaži nego slobodno mesto. Sačeka vas neki bilmez iz obezbedjenja pa vas prvo ispita ko ste, šta ste, otkud ovde, JMBG, i Upravnik nije tu.
Mislim, kad je neko čist u duši i bez putera na glavi, onda mu obezbedjenje ne treba. Takvog gradjani vole i ne treba da se plaši svojih sugradjana... Kako beše ono? Najvažnija duša pravoslavnim Srbima. Pa sad ne znam da li su pročitali bar ono "ne laži" a o ostalom neću ni da počinjem. Piše na svakoj prvoj strani kalendara crkvenoga.