C 

Caka-king
Gost
on se raspada i sam od sebe napravljen je tako kao da od pocetka boluje od raka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Icarus:Kod koje najvece brzine bi se Yugo 45 sav raspao?[/quote/ Raspitajte semalo koji auto drzi rekord staze na sarajevskom aerodromu, i ko je sve ucestvovao. :l

ol:
 To ti je kao kad na magarca staviš trkačko sedlo.
  To ti je kao kad na magarca staviš trkačko sedlo.  Vozi se kao sav normalan svet. Ja sam imao spuštenog Golfa GTI pa nisam mogao da izađem na veći trotoar da ne zakačim spojlerom.
  Vozi se kao sav normalan svet. Ja sam imao spuštenog Golfa GTI pa nisam mogao da izađem na veći trotoar da ne zakačim spojlerom.  Od tada nikada neću više voziti po našim putevima spušten auto. :wink:  Nemoj da se ljutiš. Znam koliko svako voli svoj auto, ali bolje to pakuj nekom pa skupi pare i kupi auto. Pozdrav!
  Od tada nikada neću više voziti po našim putevima spušten auto. :wink:  Nemoj da se ljutiš. Znam koliko svako voli svoj auto, ali bolje to pakuj nekom pa skupi pare i kupi auto. Pozdrav! 
Razlog za to "podizanje" su obično oslabeli amortizeri i luft u ramenima ili gumicama balans štangle. Spuštanje je jednostavna operacija koja se izvodi kraćim Makfersonima i oprugama, ali ti za naše puteve uopšte ne savetujem takvu opraciju. Proveri amortizere i ceo trap.Dare_petrovaradin:imam jugo ciao 1.1i efi. Uradio sam na njemu uglavnom sve sto sam i planirao,ali ogibljenje mu je jako visoko i kada se krece iz prve jos se i jako dize prednji kraj, jel moze da mi neko pojasni kako se radi spustanje i koliko to kosta? naravno ne volim kada se jugic jako spusti , nego samo 2-3cm da dobije lepsi izgled!
please help! pozdrav iz ns