Strajder
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
Master_Chief:E a sta je sa Yugom GT??Jel to samo bajka ili to auto stvarno postoji?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Master_Chief:E a sta je sa Yugom GT??Jel to samo bajka ili to auto stvarno postoji?
Ja sam cuo da mozes da narucis u Zastavi Yuga GT sa odprilike 100 konja...Strajder:Master_Chief:E a sta je sa Yugom GT??Jel to samo bajka ili to auto stvarno postoji?![]()
![]()
...nikad cuo :shock:
Pre bih uzeo Marutija 4400+20% poreza nego Jugo Floridu! Bar bih imao siguran kišobran! 8)DJ Vasa:Razmišljam o kupovini novog Yuga Florida i hteo sam da pitam diskutante o osobinama ovog automobila. Nameravam da uzmem In 1.3 CW (karburator verzija), ali sam o ovom automobilu čuo oprečne podatke. Neki mi kažu da floride umeju da "pate" od lošeg karburatora/injectiona i da im je elektronika za komandnu tablu veoma loša, tako da tabla ume da zasvetli kao Las Vegas i da kilometar sat ume da podivlja. Pošto sam čuo da to zavisi i od serije, zamolio bih diskutante da prenesu svoja iskustva.
Lepo izgleda majku mu...razmisljam se da uvezem jednog u Norvesku... 8)page:Master_Chief:E a sta je sa Yugom GT??Jel to samo bajka ili to auto stvarno postoji?
Postoji Yugo GTI od 1600 cm3.U pitanju je valjda pezoov motor i karoserija je ojacana.Slike mozete videti na www.zpk.co.yu/foto_album_files/koral_in_1.6_gti.htm .Ako neko zna neke podatke o njemu neka kaze .
Zaboravio si da su Jugići u hobi klasi sa motorima 1600 imali i po 140- 150 KS! Milun Vesnić je svoju poslednju titulu osvojio baš u takvom automobilu (nije se raspao)! :wink:Kad_LupimLupim:Raspao bi se sa 100 konja, Yugu je i 70 puna kapa!!!
Ma dajte bre ljudi kakav Yugo, poslednji auto na svetu...
Zagor BG:Pre bih uzeo Marutija 4400+20% poreza nego Jugo Floridu! Bar bih imao siguran kišobran! 8)DJ Vasa:Razmišljam o kupovini novog Yuga Florida i hteo sam da pitam diskutante o osobinama ovog automobila. Nameravam da uzmem In 1.3 CW (karburator verzija), ali sam o ovom automobilu čuo oprečne podatke. Neki mi kažu da floride umeju da "pate" od lošeg karburatora/injectiona i da im je elektronika za komandnu tablu veoma loša, tako da tabla ume da zasvetli kao Las Vegas i da kilometar sat ume da podivlja. Pošto sam čuo da to zavisi i od serije, zamolio bih diskutante da prenesu svoja iskustva.
Samo nemoj Jugo! Lada Riva sa plinom je za njega auto čak i po izgledu. Pozdrav!dekile:Hteo bih za ženu da kupim neki auto do 1500 eura. Juga ili nešto tako. Kako da odaberem pravi - na šta najviše treba obratiti pažnju?
pozdrav
Deki
Slažem se sa činjenicom da je limarija najskuplji deo svakog automobila a i ponuđene alternative nisu loše iako ne volim baš nemce naročito VW. Opela nikada nisam imao mada su mi rekli da su stari Rekordi filingradski urađeni i od malo ''tvrđeg'' materijala.Gogi 11:Za te pare mozes i da kupis ok Opel Kadeta (suzu) ali kod njega trebas da prvo pogledas rubove jer su oni najkriticnija tacka na njemu. Isto mozes i da nadjes ok Golfa 1 za te pare. A sto se tice Yuga gledaj samo limariju jer novi motor mozes da uzmes za 150 eura.
Uškopiš ga jednogrlim karburatorom ili mu zaviješ plin, troši malo, slabije vuče ali dovuče! :wink:evening:SIgurno da je Rekord bolji (pogotovo senator), ali ipak to je limuzina i trosi djavo i po