Yu-Gi-Oh!

Hmmm znam da je ovaj post malo star ali ipak...Ja imam 14 god. i mnogo wolim swe japanske anime narocito digimone. ali i yu-gi-oh-a.Karte(ne originale)sakupljam josh od 2003.Sada ih imam oko 2000 ali samo 2 originala...Pogledao sam animu nekoliko puta dok sam bio u Bosni gledao sam na OBN a posto ziwim u cg. gledao sam na IN tv. nEDAavno sam na kompu gledao neke ep ali bez titla(iako znam dobro eng. lakshe mi je nekako na nashem).I swi owi koji seru o pok.,dig.,yugi. neka prwo pogledaju animu!

WAAAAAAAA OVO JE ZIV TOPIC!!!!

Pošto vidim da ste vi YU-GI-OH fanovi možda biste mi mogli reći odakle bih mogao da skinem neku YU-GI-OH igricu.A?

seto kaiba dot com registrujes se skines kcvds i rokas pravi coveci

Ma najjaci lik je SETO KAIBA covece inam 24 godine i mogu vam svima reci da je yu gi oh najjaci crtac ikada a takodje posedujem svoj spil koji je jos uvek neporazen:ok:
prvo:ne crtac vec anime
drugo:nije los anime ali ipak nije nesto
trece:da li je original
cetvrto:koja ti je najjaca karta

Može li mi neko objasniti ovaj efekat: ‚‚When this card attacks your opoment directly and makes his life points 0, you win the match‚‚?!:dontunderstand:

to je efekat sa victory dragon karte ili tako neceg

ovo je match winer,znas sta je match duel(ono 3 duela pa ko prvi pobedi 2 pobednik,ili jedna pobeda i 2 neresena i tako to)

e sad kad on cepne protivnika direktno i unisti mu lp osvajas ceo mec.ali to funkionise SAMO u video igricama zato sto se irl u svakom trenutku mozes predati i izgubiti SAMO jedan duel.

evo pesmica samo za Yu-gi-Oh Fanove :super:

BTW interesuje me (posto sam gledao yu-gi-oh na RTS1 dok pustali) jer se setio Yugi tj. jer otkljucao/provalio tu Zagonetku tj. tu piramidu (zaboravio sam kako se zove) i ako jeste KADA i u koju sezonu?

Hmmm secam da sam pre prijavljivanja na ovaj forum video jedan topic na kojem se raspravljalo o menjanju možda i prodaji kartica...

E sad da li moze neko da me ili uputi na tu temu ili da da konkretan odgovor na moje pitanje.
Koliko sada okvirno vrede sledece kartice kod nas:Zaborg the thunder monarch,cyber jar,return from the different dimension,book of moon,mirror force,jinzo?

Poslednja izmena:
Hmmm secam da sam pre prijavljivanja na ovaj forum video jedan topic na kojem se raspravljalo o menjanju možda i prodaji kartica...

E sad da li moze neko da me ili uputi na tu temu ili da da konkretan odgovor na moje pitanje.
Koliko sada okvirno vrede sledece kartice kod nas:Zaborg the thunder monarch,cyber jar,return from the different dimension,book of moon,mirror force,jinzo?

sve zavisi od rariteta karata(super ultra normal rare common..)od tipa kome ih prodajes/od kojeg kupujes,odakle dolaze(kog boostera,kog decka....)u kakvom su stanju......

imas na sajtu www.yugico.pitajbogasta cene svih karata ali koliko je taj sajt tacan nznm.sad zaborg nije preterano vredan(koliko sam informisan) jar je ban zato ne vredi mnogo return srednje vredan book onako mirror force dosta vredan i jinzo dosta vredan.

naravno sve ovo pod uslovom da su karte originalne

www.srbija6yugioh.net

Ja sam to skupljao i igrao aktivno pre jedno 2-3 godine...

Uglavnom Zaborg je iz Ancient Sanctuary super rare
Jinzo iz Pharaoh's Servant secret rare.
Mirror Force iz Metal Raidersa ultra rare.
Black Luster Soldier-Envoy of the begging iz Invasion of Chaos ultra rare...

Kontam Envoy je i dalje banovan,ali predpostavljam da održava neku cenu.

Stvarno nisam dugo vremena u toku (znam kopliko bi to vredelo pre jedno 2 godine)...imaš li možda neku grubu procenu koliko to vredi sada?

Ja sam to skupljao i igrao aktivno pre jedno 2-3 godine...

Uglavnom Zaborg je iz Ancient Sanctuary super rare
Jinzo iz Pharaoh's Servant secret rare.
Mirror Force iz Metal Raidersa ultra rare.
Black Luster Soldier-Envoy of the begging iz Invasion of Chaos ultra rare...

Kontam Envoy je i dalje banovan,ali predpostavljam da održava neku cenu.

Stvarno nisam dugo vremena u toku (znam kopliko bi to vredelo pre jedno 2 godine)...imaš li možda neku grubu procenu koliko to vredi sada?
ne razumem ti se ja u cene,dao sam ti link sa cenama i dao sam ti link za forum na kom sam ja uclanjen tako da ti mozes da proveris;)

Gledala sam Yu-Gi-Oh kad su pustali na RTS-u. Odgledala sam sve epizode, i cak sam i skupljala karte... Omiljeni lik mi je bio Kaiba, a volela sam i onog sa onim okom, ne mogu da se setim kako se zvao...

Back