Pošto vidim da ste vi YU-GI-OH fanovi možda biste mi mogli reći odakle bih mogao da skinem neku YU-GI-OH igricu.A?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pošto vidim da ste vi YU-GI-OH fanovi možda biste mi mogli reći odakle bih mogao da skinem neku YU-GI-OH igricu.A?
prvo:ne crtac vec animeMa najjaci lik je SETO KAIBA covece inam 24 godine i mogu vam svima reci da je yu gi oh najjaci crtac ikada a takodje posedujem svoj spil koji je jos uvek neporazen![]()

Može li mi neko objasniti ovaj efekat: ‚‚When this card attacks your opoment directly and makes his life points 0, you win the match‚‚?!![]()

evo pesmica samo za Yu-gi-Oh Fanove
BTW interesuje me (posto sam gledao yu-gi-oh na RTS1 dok pustali) jer se setio Yugi tj. jer otkljucao/provalio tu Zagonetku tj. tu piramidu (zaboravio sam kako se zove) i ako jeste KADA i u koju sezonu?
omg idi na www.yugioh.wikia.com i imas sve i o animeu i o kartama i tako to....

Hmmm secam da sam pre prijavljivanja na ovaj forum video jedan topic na kojem se raspravljalo o menjanju možda i prodaji kartica...
E sad da li moze neko da me ili uputi na tu temu ili da da konkretan odgovor na moje pitanje.
Koliko sada okvirno vrede sledece kartice kod nas:Zaborg the thunder monarch,cyber jar,return from the different dimension,book of moon,mirror force,jinzo?
ne razumem ti se ja u cene,dao sam ti link sa cenama i dao sam ti link za forum na kom sam ja uclanjen tako da ti mozes da proverisJa sam to skupljao i igrao aktivno pre jedno 2-3 godine...
Uglavnom Zaborg je iz Ancient Sanctuary super rare
Jinzo iz Pharaoh's Servant secret rare.
Mirror Force iz Metal Raidersa ultra rare.
Black Luster Soldier-Envoy of the begging iz Invasion of Chaos ultra rare...
Kontam Envoy je i dalje banovan,ali predpostavljam da održava neku cenu.
Stvarno nisam dugo vremena u toku (znam kopliko bi to vredelo pre jedno 2 godine)...imaš li možda neku grubu procenu koliko to vredi sada?