Yu-Gi-Oh!

kad je bio chaos nisam se ozbljno bavio ali znam da je bilo mnogo mocno

ja mislim odnosno znam da je danas najmocnij spil(ovo je koje sam mu ja dao) MACRO-SYNCHRO-MONARCH-HELL

krebonsi se ne unishtavaju,zovesh sa emergency teleportom,macro i fisure shebu dad i lightsword,caius x3 cisti teren i nanosi steru u 90 posto slucajeva,thastelos x3shebe ruku,mobius x2 cisti spelke trapke mada je bolji raiza ali dok ga ne nabavis,cyber daje veliku prednost,rose lako poziva jake sinchroe,skeapegoats ti daje mogucnost da zoves svakog sinchroa,jednostavno perfektan,jedino ako te zahebe ruka zbog tolikih tributea

pa uclani se na yugioh srbija pa ces da razumes,bre morate biti u toku sa novim kartama,sa metom i antimetom i sa tim stvarima,svi misle da je spil jak ako ima 20 cudovista sa atkom od 1900 i tri bewd-a ali to je bas spil koji ne smete da pravite:confused:

da bre znam,secam se tvojih card maker karata,special summon koji se ne moze unishtiti XD

j/k

nego sta je to inace ygo abriged?

@meome ako ti se svideo ygo i ygo gx 5ds ces obozavati,nema vise srca u kartama i prijateljstva,barem ne kao u ostalim sezonama :super:

Yu gi oh Abridged ti je kao...epizoda ili dve Yu gi oha u 5 minuta. Urnebesno smesno, moras pogledati. Na pocetku je malo zvuk los, ali imaju bas dobre fore i tako to

Al, napravljen je od osobe koja voli Yu Gi Oh, samo da znas

Back