Yu-Gi-Oh!

poz ljudi ja sam jedan od malo starijih igraca koji je prestao da igra pre otprilike 4-5 godina mozda i vise
jel zna neko neki pravi forum za YGO kao sto je bio zmajev forum
i da li radi neki klub u bg-u i koji i ako moze neko da mi da adresu
imam brdo starih karata u odlicnom stanju i sve iz starih edicija, nemam nista iz novih edicija a zeleo bi da odem u klub da prodam ili cak mozda i da poklonim...

poz ljudi ja sam jedan od malo starijih igraca koji je prestao da igra pre otprilike 4-5 godina mozda i vise
jel zna neko neki pravi forum za YGO kao sto je bio zmajev forum
i da li radi neki klub u bg-u i koji i ako moze neko da mi da adresu
imam brdo starih karata u odlicnom stanju i sve iz starih edicija, nemam nista iz novih edicija a zeleo bi da odem u klub da prodam ili cak mozda i da poklonim...

za forum,evo ti ga forum,idi u klub zmaj tamo ces moci da prodas neke,adresu imas na nekoj od predhodnih strana

Ako ne razumes ne javljaj se :D

Imam neke karte pise first edition...

Nisam PRO sto se tice Yu- Gi- Oh! Karata......... Igram........ I sve to........... A First Edition, kao sto sama rec kaze znaci Prva Edicija, tj. ta karta/ karte su prve izradjene..........

Da pojednostavim! Postoji 10000000000 Yugijevih Deckova (npr.), kad imas karte sa First Edition natpisom, znaci da je taj deck prvi napravljen, ili medju prvima!!!

cao gaara,i ti se interesujes,a kao sto vec rekoj to iz koje je edicije ima veze samo za kolekcionare,posto su malo vrednije,isto i sa rare ultra rare super rare...sto bi ti dao 60 evra na boostere lost milenium ili koji vec da bi dobio ancient gear golem-a koji je valjda secret rare,ili ultimate rare,ili sta vec(a ne moras je dobiti sto je ipak rizicno),kad imas za petnes evra spil machines revolt sa ancientima do milje volje.a ultra rare ti je nov anciet dragon ili kako se vec zove(imas deck list pa znas sta sve dobijas,znaci sigurno 100 posto.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Poslednja izmena:
deck je na engleskom spil,a mi yugioh fanovi to zovemo dek,aoriginalni spil,deck ili dek ti je 15 evra a ima oko 40 karata,spelcaster dek ima koliko znam ima i sezdeset,ali nisam siguran,a starter deck ima 40 41 42.

OK. Razumeo sam. Dakle 40 je dek ali u rukama možes da imas koliko hoces karata. A zanimaju me restrikcije. Znam da ne možes da imas vise od 3 iste karte u ruci... kaži mi o tim ogranicenjima...

Hm....... Ovako:
1. U celom spilu ne smes imati vise od tri kopije jedne karte ( znaci moze 3 Blue Eyes White Dragon- a, ali ne 4! )
2. U decku moras imati najmanje 40 karata ili si diskvalifikovan, najveci broj karata nije odredjen.....
3. U ruci smes da drzis najvise 6! Karata......... Ukoliko imas 7, ili vise, na kraju poteza protivnik izvlaci karte iz tvoje ruke i baca na groblje, sve dok ne ostane 6!

Sad malo informacija:
Started deck- ovi kostaju, uvek su, oko 1000 dinara, a booster- i ( ukupno 9 karata ) kostaju oko 350- 450 din..........

Ja mislim da je ovo osnovno!

Lista zabranjenih karata stalno se menja, imas je po svim vecim i boljim Yu- Gi- Oh! Forumima........ I dosta je duga, pa upravo zbog "razaranja" stvorena je lista zabranjenih karata..........

Da neko ne bi bio u ogromnoj prednosti...... I zato jer neke imaju ludacke efekte!

Back