BELFABIO
Iskusan
- Poruka
- 5.766
kake to veze ima sa prostitucijom u hong kongu///vlada///:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kake to veze ima sa prostitucijom u hong kongu///vlada///:

SRECNO!Sword Hunter:E ovako, dugo se nisam javljao većina vas me se i ne seća! U svakom slučaju sa zadovljstvom vas obaveštavam da u TEMPO megamarketu u BG-u ima svih 12 DVD-a prve sezone čiji sam ja ponosni vlasnik!U svakom slučaju čitam starije postove sezona 1 ima 49 a ne 97 epizoda! Ja sad imam sve epizode YGO u HQ od 1 do 5 sezone kao i GX downloadovane sa specijalnog sajta čije ime nažalost ne smem pominjati na forumima! Sad počinjem da skupljam sve epizode ali sa srpskom sinhronizacijom. Računao sam pošto YGO serijal ima oko 240 epizoda to je ukupno 60 DVD-a. Poželite mi sreću. Eh da pozdrav polarnom, goldengaidinu(nikad nisam znao ovo dobro da napišem
), trap masteru, flame-u i naravno 4ever angel-u!
P.S. Ovih dana vežbam sa mIRC-om tj krsta chatom ako ste raspoloženi da otvaramo #yugioh sobu samo recite!!!
Pa sta?Izvini,ali bolje da gledam REBELDE nego da gledam tajj bezvezni crtac sto ispiraGoldengaidin:kada mi to kaze osoba koja za svoj avatar stavlja likove iz spanske sapunice onda mi je to kompliment :-)
Brat1!?

dugo te nije bilo, a ja budalaSword Hunter:O medo, kad sam zadnji put bio ti imao 500 poruka. Tebi cu u znak starog drugrastva (ako oces) reci link
![]()
kako new shvatate da je taj crtani namenjen retardiranoj i deci ispodSword Hunter:Ma oladi idi gledaj Kretende