Yu-Gi-Oh!

Jutros sam nabasala na GX na hrvatskoj tv Novoj. Oni jos uvek pustaju serijal, i bas je bila ona epizoda koja je kod nas zadnja prikazana (Jaden vs. Zejn). Ne znam da li ce da nastave, videcu sledeceg vikenda.
E, da znate kako je njima smesna (citaj: ocajna) sinhronizacija! Ovi nasi su bar sto puta bolji. ;) Sta mislite? Jel neko nekada gledao?
Pozzzz

Ja sam gledao par epizoda, nista od imena nisu prevodili samo ih kazu na nekom engleskom sa jakim ruskim naglaskom :-) A sihronizacije nema, ako se fokusiras mozes da slusas engleski u pozadini, nasi su zakon za ono. A sada idem da vidim i te forume..

na novoj su se culi glasovi u pozadini ali su se malko potrudili i vise se necuju a mozda su opet poceli sa losim prevodom(neznam jer odavno nisam gledao na novu) a oni prevode samo sto kazu a imena karata ostaju ista to bi i trebali tako npr nije mracni carobnjak nego dark magician i to tako je i polimelizacija polimelization itd. a ja sam gledao ali vise negledam smorio me je vise i glupo je sto vise nema svaki dan nego samo vikendom i to u 9

super smor:
pa brate ja zivim u nemackoj ja valjda BOLJE ZNAM

PRAVO IME JE DZEJDEN SVUDA

NISAM JOS ODGLEDO NIJEDNU NASU EPIZODU ALI VERUJEM DA SU GA NASI OPET ZASRALI
O.K, Dzejden, moja greska. Nikad nisam cula ime u originalu.
Steta sto nisi gledao nase epizode. Po meni, mnogo je bolji prevod, a i ne mislim da su ga za*****!

Back