Goldengaidin
Primećen član
- Poruka
- 926
trenutna omiljena ,a da nije zabanjena je narvno Jinzo ,svima....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne znam! :razz:polarnimeda:Sad bez zezanja- japanski i kineski jezik jesu dosta teski, ali i jako trazeni! Mnogo kvalitetne robe (znaci i firme i ljudi) dolazi iz Japana, i MNOOOOOGOOOO robe dolazi iz Kine- uvek su potrebni ljudi za ove jezike. U Aziji je buducnost, jer je najvece trziste
A ne bih mogao da gledam yu-Gi-Oh na Japanskom... Pa taman da sam u proslom zivotu bio zutac
Sayonara!
(a jel znas kako se pise dovidjenja na japanskom? :razz: )

Ima repriza GX-a svaki dan u 9 na RTS1.charmeder:i jel ima i dalje yu gi oh na tv?
Nabavi i preostale dve iz power of chaos serije- kaiba the revenge i joey the passion! One su jos bolje! A u Joey-u ces imati i karte koje si otvorila u Jugiju i Kaibi! Tacnije ukupno 771 kartu! I moci ces da igras u dvoje- preko neta!Roberta:Yu-gi-oh je extra! Totalno sam se nalozila na igricu Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny da sam za 7 dana skupila skoro sve karte. Fali mi jos jedna karta koju nikako da dobijem.

Mozda deluje sasavo, ali igra je za sve od 7 - 77! Ako joj das barem 2-3h sanse, sigurno ces se navuci! Kartaska igra u kojoj sreca ne igra presudnu ulogu, vec strategija- jer sam biras sa kojim kartama ces da igras; pa ko bolje kombinuje....gt500:nista , nista , samo pitam ..........bzvz cisto da vidim ko to igra , posto igra moj burazer koji je 3. razred pa sam nesto utripovao ......

yu gi oh je ZaKon. imam dvije igre za kompjuter KAIBA i JOEY,koje stalno igram po cjelu noc i dan imam(imao sam)304karte na kaibu i 158 na dzoija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OFF