Yu-Gi-Oh!

polarnimeda:
Sad bez zezanja- japanski i kineski jezik jesu dosta teski, ali i jako trazeni! Mnogo kvalitetne robe (znaci i firme i ljudi) dolazi iz Japana, i MNOOOOOGOOOO robe dolazi iz Kine- uvek su potrebni ljudi za ove jezike. U Aziji je buducnost, jer je najvece trziste ;)
A ne bih mogao da gledam yu-Gi-Oh na Japanskom... Pa taman da sam u proslom zivotu bio zutac :)
Sayonara! ;)
(a jel znas kako se pise dovidjenja na japanskom? :razz: )
Ne znam! :razz: :)

Yu-gi-oh je extra! Totalno sam se nalozila na igricu Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny da sam za 7 dana skupila skoro sve karte. Fali mi jos jedna karta koju nikako da dobijem.

Roberta:
Yu-gi-oh je extra! Totalno sam se nalozila na igricu Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny da sam za 7 dana skupila skoro sve karte. Fali mi jos jedna karta koju nikako da dobijem.
Nabavi i preostale dve iz power of chaos serije- kaiba the revenge i joey the passion! One su jos bolje! A u Joey-u ces imati i karte koje si otvorila u Jugiju i Kaibi! Tacnije ukupno 771 kartu! I moci ces da igras u dvoje- preko neta!

Ja imam 23, ali ni ostali nemaju mnogo manje! Pretpostavljam da cekas odgovor da bi davio sa glupostima tipa- "to je za decu, a vi ste najveci mentoli"?! Ako je tako... Izvoli samo; meni su to komplimenti :D Ako ne... Jbg, sorry sto proricem... :)

gt500:
nista , nista , samo pitam ..........bzvz cisto da vidim ko to igra , posto igra moj burazer koji je 3. razred pa sam nesto utripovao ......
Mozda deluje sasavo, ali igra je za sve od 7 - 77! Ako joj das barem 2-3h sanse, sigurno ces se navuci! Kartaska igra u kojoj sreca ne igra presudnu ulogu, vec strategija- jer sam biras sa kojim kartama ces da igras; pa ko bolje kombinuje.... :)

ma ok , igrao sam ja malo sa burazerom prosle zime na zimovanju i moram priznati malkice sam se navuka (bio navukao) ........ nije laka ali mi je nekako bzvz , ne znam , ni ne zelim da se navucem na to , mozda kad budem imao vremena !!!

pozdrav svima!!!!!!!!!!!:) yu gi oh je ZaKon. imam dvije igre za kompjuter KAIBA i JOEY,koje stalno igram po cjelu noc i dan imam(imao sam)304karte na kaibu i 158 na dzoija

ali trebam pomoc. pokusao sam da otvorim sve karte uz pomoc nekog fajla "all cards for yugioh power of chaos" ali nisam uspio. sve karte su mi se izbrisale i comon files mi vise nije reagovo. nisam vise mogao da sacuvavam karte ni da sacuvavam ono sto odigram. onda sam izbrisao obadvije igrice i opet ih instaliro u nadi da cu dobit opet comon files. ali sad nemam uopste comon files ni nista. pa ako mi neko moze pomoc neka mi posalje mail na jovan.king@yahoo.com

Sword Hunter je vec objasnio ono sto je bilo nejasno... ;) Ali, evo jos jednom svima kojima mozda zatreba, sklepano sve do kraja i najsitnijih detalja! Jedino mi nije bilo jasno zasto 3x kopiras jedan fajl preko drugog u toku instalacije (system.dat) ali mozda tako treba. Mada, ubedjen sam (i nekako je logicno) da je dovoljno i samo jednom... Anyway...

YU-GI-OH! ~POWER OF CHAOS~ ALL CARDS

Evo nacina da sve uradiš kako treba!
Prvo instaliraj i crack-uj sve 3 igre, i onda:

I
1. Udji u Joey folder i uradi dupli klik na Allcards.reg i onda na yes.
2. Idi na Start \ run i ukucaj "regedit" (pojavice ti se program sa dva prozora)
3. U levom ideš : HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ KONAMI \ YU-GI-OH POWER OF CHAOS \ SYSTEM
4. Sada u desnom moraš 100% tacno da uneseš putanju do foldera u koji si instalirao Joey The passion (to upisuješ u InstallDirJ duplim klikom na njega, a putanja je uglavnom: “C:\Program Files\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos JOEY THE PASSION” ), tj. do Common foldera (to upisuješ u Commondir, a putanja je uglavnom: “C:\Program Files\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common”).
II
1. Iz Yugi foldera kopiraj system.dat u "Common" folder (C:\Program Files\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common), a deck.ydc u tvoj "Yugi the Destiny" folder (C:\Program Files\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos YUGI THE DESTINY)
2. Iz Kaiba foldera kopiraj system.dat u tvoj "Common" folder, a deck.ydc u tvoj "Kaiba the revenge" folder (C:\Program Files\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos KAIBA THE REVENGE)
3. Iz Joey foldera kopiraj system.dat u "Common" folder, a deck.ydc u tvoj "Joey the Passion" folder (C:\Program Files\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos JOEY THE PASSION)

III
Start the game and have fun. ;)

ne,ne sford hunter.
meni treba kako da vratim comon files a za to sam vidio.

pravo da ti kazem mogaobi za nekoliko dana7-8. posto mi tada stize ADSL. a za taj YVD to sam nesto vidio i skinuo program ali mi nesto nije bas jasan. ali ionako nemam karata nego samo starter dekove.ako uspjem vratit karte super uvjek sam za duel. mogu ja i ovako ali ce te me onda isprasit.

@polarni medo
jesi li ti onaj put kad su ti nestale sve karte jesi tad izgubio i comon files :(

Protpostavljam da si instalirao jugija u Program Files. Napravi folder koji se zove '' Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common '' na desktopu i u njega stavi deck.ydc i system.dat iz fajla koji sam uploadovao iz foldera Joey. Ako si ga instalirao na direktno na C: ili D: disk ti napravi u root folderu common folder.Ne treba za sve karte i YUGI. Ok, slažem se sa tobom da je uz Joey-a lakše napraviti dobar deck. Kako to misliš starter deckove ?

Pozdrav.

to sam pokusao vec i nista. ja imam svoj stari comon folder koji prije nego sto sam izbrisao igrice ja sam sacuvao stari(kopirao tacnije). pa nemoze pokusacu opet izbrisat pa opet instalirat igricu valjda mi podje za rukom ovaj put.Imas li ti Yugija i odakle si? ja iz h. novog

to sam pokusao vec i nista. ja imam svoj stari comon folder koji prije nego sto sam izbrisao igrice ja sam sacuvao stari(kopirao tacnije). pa nemoze pokusacu opet izbrisat pa opet instalirat igricu valjda mi podje za rukom ovaj put.Imas li ti Yugija i odakle si? ja iz h. novog

Sve uninsaliraj i proveri da li je posle uninstaliranja nesto ostalo pa ako jeste- obrisi! onda sve ponovo instaliraj i uradi sve kao u uputstvu!
Mada, moram da kazem da ni meni to sve nije htelo da radi dok nisam reinstalirao ceo windows- tacnije i meni se nekako zagubio common folder (nije ga bilo ni kada sam reinstalirao igre)... Ali tada nisam imao pomoc od S Hunter-a pa je mozda i zato- mozda sam negde drugde gresio!
S Hunter- jesi siguran da ce u Joey-u imati i karte iz Yugi The Destiny ako nema tu igru!? Ja bas nisam siguran... Onda nikome i ne treba nista osim Joey-a?!

polarnimedo
dakle imamo istu gresku.ja cu jos malo reinstalirat windows jer mi uletilo nedje oko 50 virusa koje nemogu obrisat i 30-40 koje sam obriso. meni je spor komp uzasno jos je 3-ojka.nevjerujem nija da u joey mogu imat karte od yugia.ja mislim da cu imat samo od kaibe.a to sto si ti reko da pogledam jeli sta ostalo, jes ali sam ga opet izbrso i nista. imali ko YUGI THE DESTINY da mi nareze i posalje ako moze. posto mailom nebi nikad.
mozeli se ADSL premjestit tacnije vratit ako reinstaliram windows.

Back