polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
Eh imena... Ja se i ne trudim puno da ih pamtim- uvek ucim neke teorije i onda je dosta i to sto razlikujes 15 razlicitih pristupa istom problemu. I sad ja jos treba da pamtim i imena koja se (po 2, 3 min) pojavljuju u svakom pristupu... 'Oce to!ForeverAngel:E,imam ja drugaricu koja ne pamti imena i znam kako je to kad si senilan u mladosti![]()
.Al` zato sam ja tu da pomognem
Istina, i mene je Mai ponekad nervirala.Jadan Dzoi :-(.Ali imalo je momenata kad je stvarno marila za njega.Valjda nije bila tako losa...
"Simpaticna devojka" koja je isla s njima bila je Sereniti,Dzoijeva sestra.Ili si mislio na Teu?Ona je pomagala Jugiju i ponekad se borila(i nosila one bele carape,koje nisu za nju).A i Sereniti se jednom borila(u Noinom svetu).
A za te DVD-eve mi uopste nisu jasni.Koliko su ih dosad izdali,mogli su da ispucaju ceo serijal!Ne znam,kupicu neki,pa cu videti dokle su stigli.A inace imas da nadjes neke po trafikama i u Knezu...
Fax?Nije lose,hvala na pitanju.Mada sad polako idu kolokvijumi i ispiti,pa ko prezivi,pricace!
Pozdrav! 8)
Ali... To ne objasnjava zasto sam toliko stvari zaboravio u crtacu koji deca nauce gotovo napamet
Pa ja ni sada ne mogu da se 100% setim koja je koja od pomenute dve- tj. kako je koja izgledala... Al zato se i raspitujem za te glupe DVDeve- kada bih uzeo samo jedan nerviralo bi me sto nemam i one koji pokrivaju radnju pre i posle... Voleo bih sve da nadjem na jednom mestu- tacnije ja sve mislim da i ima ceo serijal na nekih 10ak diskova... Mozda i 20ak
Zato mi i ne odgovara da ih jurim po trafikama.... Treba da odem u veliku prodavnicu- kod izdavaca YuGiOh... Moracu da obratim paznju koji je!A gledao sam malopre Yugioh GX- pustaju reprize od prve epizode na RTS- ujutro... Nadam se da ce kada prodju reprize da nastave serijal! Vec sam se borio i na njihovom forumu

POZZZ i srecno na kolokvijumima! (koje jezike ucis?)
.Al` zato sam ja tu da pomognem