Yu-Gi-Oh!

ForeverAngel:
E,imam ja drugaricu koja ne pamti imena i znam kako je to kad si senilan u mladosti ;) :lol:.Al` zato sam ja tu da pomognem ;)
Istina, i mene je Mai ponekad nervirala.Jadan Dzoi :-(.Ali imalo je momenata kad je stvarno marila za njega.Valjda nije bila tako losa...
"Simpaticna devojka" koja je isla s njima bila je Sereniti,Dzoijeva sestra.Ili si mislio na Teu?Ona je pomagala Jugiju i ponekad se borila(i nosila one bele carape,koje nisu za nju ;)).A i Sereniti se jednom borila(u Noinom svetu).
A za te DVD-eve mi uopste nisu jasni.Koliko su ih dosad izdali,mogli su da ispucaju ceo serijal!Ne znam,kupicu neki,pa cu videti dokle su stigli.A inace imas da nadjes neke po trafikama i u Knezu...
Fax?Nije lose,hvala na pitanju :).Mada sad polako idu kolokvijumi i ispiti,pa ko prezivi,pricace! :p
Pozdrav! 8)
Eh imena... Ja se i ne trudim puno da ih pamtim- uvek ucim neke teorije i onda je dosta i to sto razlikujes 15 razlicitih pristupa istom problemu. I sad ja jos treba da pamtim i imena koja se (po 2, 3 min) pojavljuju u svakom pristupu... 'Oce to!
Ali... To ne objasnjava zasto sam toliko stvari zaboravio u crtacu koji deca nauce gotovo napamet :) Pa ja ni sada ne mogu da se 100% setim koja je koja od pomenute dve- tj. kako je koja izgledala... Al zato se i raspitujem za te glupe DVDeve- kada bih uzeo samo jedan nerviralo bi me sto nemam i one koji pokrivaju radnju pre i posle... Voleo bih sve da nadjem na jednom mestu- tacnije ja sve mislim da i ima ceo serijal na nekih 10ak diskova... Mozda i 20ak :( Zato mi i ne odgovara da ih jurim po trafikama.... Treba da odem u veliku prodavnicu- kod izdavaca YuGiOh... Moracu da obratim paznju koji je!
A gledao sam malopre Yugioh GX- pustaju reprize od prve epizode na RTS- ujutro... Nadam se da ce kada prodju reprize da nastave serijal! Vec sam se borio i na njihovom forumu :)
POZZZ i srecno na kolokvijumima! (koje jezike ucis?)

Ti dvd-i su prvi serijal, ono ostrvo borbe kod cika Pegaza. Ima tri ili 4 epizode, pa se ne isplati kupovati. Meni drug snima sa tv-a na pc , u Srpskoj ,ali sa nekog bosanskog kanala mislim obn-a, tako da cekam da mi donese.... poslao mi je prvih 25 epizoda pa ih znam napamet :-)

Inace sam ustajao u 5.55 svakog jutra i pritiskao REC na videorekorderu, tako da imam snimljenu vecinu epizoda,mislim 10 vhs-a. Samo da nabavim dvd rekorder i prebacujem.

Ja nisam gledao poslednji serijal jer sam morao da ucim... A posto on snima nisam hteo da seckam, ali zato kada mi donese... Bice veselo!!! kako se zvao onaj hemafrodit koji se borio sa Kaibom u jednoj epizodi ?

Mislim da je ovo bio poslednji serijal, nazalost :-(

Jel` gledao neko dugometrazni crtac ? ``Piramida svetlosti`` ? Isti likovi plus Pegaz i Anubis, bog mrtvih. Karte su bolje uradjene i ima mislim dva ili tri duela, centralni izmedju farona i Kaibe ,traje oko 50 min.

Uveli su prodaju pojedinacnih karata u Bosni i hrvatskoj i to jevtinije nego kod nas dosta. Mislim da su Swords of revealing light oko 250, Sangan 120 ili 150 , a giant rat 80

Omiljeni zenski lik mi je bio Ishizu. Pametna i lepa :-) A i zna sa kartama!
Mada mi je ok bila i magician of faith tj. Tea .

Ko prica o kolokvijumima na forumu o Yu gi ju!!!! AAAAAAA moji ce da me stave u top.....

Goldengaidin:
1- Inace sam ustajao u 5.55 svakog jutra i pritiskao REC na videorekorderu, tako da imam snimljenu vecinu epizoda,mislim 10 vhs-a. Samo da nabavim dvd rekorder i prebacujem.

2- Kako se zvao onaj hemafrodit koji se borio sa Kaibom u jednoj epizodi ?

3- Mislim da je ovo bio poslednji serijal, nazalost :-(

4- Jel` gledao neko dugometrazni crtac ? ``Piramida svetlosti`` ? Isti likovi plus Pegaz i Anubis, bog mrtvih. Karte su bolje uradjene i ima mislim dva ili tri duela, centralni izmedju farona i Kaibe ,traje oko 50 min.

5- Uveli su prodaju pojedinacnih karata u Bosni i hrvatskoj i to jevtinije nego kod nas dosta. Mislim da su Swords of revealing light oko 250, Sangan 120 ili 150 , a giant rat 80

6- Ko prica o kolokvijumima na forumu o Yu gi ju!!!! AAAAAAA moji ce da me stave u top.....

1- I ja sam dok nisam uzeo TV Tuner :) Od tada samo podesim snimanje i uzivam. Ponekada cekam da prodju 2 nedelje pa da pogledam 10 epizoda odjednom. Tj. cekao sam :(

2- Nisam siguran na sta mislis...

3- Jeste poslednji, ali rece 4everangel da nije i pusten ceo (vec samo "1. chapter")- ima jos 100ak epizoda do pravog kraja serijala. Zato sam i napisao da se nadam da ce ih RTS pustiti bar kada prodju ova repriziranja...

4- Nisam gledao- ali JAKO bih voleo. Ne znam gde da nadjem taj disk?!

5- 250 cega (?!) je swords of revealing light?! Ne verujem da je eura ili $. Pa, ne bi mogao ni sangan da bude cak 120, ma koliko da je koristan! A kamo li giant rat- 80 :) ?!

6- Sta studiras?

+ Sta je "Goldengaidin"?

POZZZZZZZZ!!

Pozdrav, i ja sam fan YGO-a a koja mi je omiljena karta možete skontati iz nicka :) . Nažalost emitovanje GX je prestalo iako će se svakog radnog dana u 9 na RTS2 prikazivati repriza serijala. Iako je prestalo emitovanje YGO groznica se nastavlja, tj. šuška se o pravom YGO TCG državnom prvensvu u Srbiji i na Balkanu! E, da, video sam da se dosta vas muči sa YGO power of chaos igrama i stvarno vas ne kontam :) . Imate trener na svakom drugom sajtu a vi se mučite i osvajate karte! Ako neko hoće možemo se dogovoriti pa da pičimo yugioh preko neta, znam kako se podešava ili da napravimo jedno malo YGO krstarica takmičenje.

Pozdrav.

Sword Hunter:
Pozdrav, i ja sam fan YGO-a a koja mi je omiljena karta možete skontati iz nicka :) . Nažalost emitovanje GX je prestalo iako će se svakog radnog dana u 9 na RTS2 prikazivati repriza serijala. Iako je prestalo emitovanje YGO groznica se nastavlja, tj. šuška se o pravom YGO TCG državnom prvensvu u Srbiji i na Balkanu! E, da, video sam da se dosta vas muči sa YGO power of chaos igrama i stvarno vas ne kontam :) . Imate trener na svakom drugom sajtu a vi se mučite i osvajate karte! Ako neko hoće možemo se dogovoriti pa da pičimo yugioh preko neta, znam kako se podešava ili da napravimo jedno malo YGO krstarica takmičenje.

Pozdrav.
Ja hocu da igramo, ali nemam k'o sto napisah i ranije- ni jednu jedinu otvorenu kartu. Prvo moram da resim taj prob... Imam ja save fajlove, ali jednostavno ne uspevam da ih pokrenem- svuda je uputstvo zbrckano! Mada, opet mislim da ja ipak uradim sve sto se ocekuje- ali to ne radi.... Probacu ovih dana jos jednom, pa cu da se javim... A za igranje on-line sigurno mislis na program hamachi... Nisam g koristio ali ga imam- cuo sam da je super... Mada mislim da bi organizovanje krsta takmicenja bilo malo komplikovano... Aj reci kratko i jasno:
KAKO DA OTVORIM SVE KARTE?

Ja sam igrao preko Yvd-a, ima da se skine na www.xerocreative.com jako je dobar pretrazivac karata preko koga pravis spil, npr ukucas slovo m i on ti izbaci sve karte na to slovo. Ako cete da igramo hocemo ja i moj gore pomenuti drug iz Banjaluke, on vec igra preko Yvd-a i kaze da ovi `stranci` beze cim skapiraju da on zna da igra. Mada je meni taj program skroz konfuzan jer ne postavlja sam kartu vec ti to radis , em moras da trazis po spilu kada je effect monster. Nadam se da ima neki koji automatski to radi.

Polarni mislio sam na Alistera, cene su u dinarima. Studiram ekonomiju u Kg-u treca godina.
gaidin znaci dedicated defender ili protector, to je iz serijala epske fantastike `tocak vremena`

Posalji mi adresu na goldengaidin@yahoo.com pa cu ti prerezati i poslati piramidu.

ja imam neke originale pa bih se verovatno pojavio na tom turniru kao veseli posmatrac :-)
Ko zna mozda bih i dobio nekog klinca. imam scapegoat, gracefull charity i swords of revealing light
od originala, mislim na spellove koji vrede nesto.

Moja omiljena karta koju su ,ovi zlotvori, zabranili je moj trenutni avatar, tj black luster soldier envoy of the begginig ,specijalno prizivanje sa 3000 att i dva efekta... E to je bila karta!
giant rat je koristan,mozes da pozoves nimble momonge ili neke druge earth karte do 1500att ako je ubijen borbom ili neku jaku odbranbenu kao milenium shield ili magical (ili bese mystic ) lavirint koji ima odbranu 3000 pa neka ti neko probije odbranu posle.

Ne mozes sve karte da otkrijes odjednom , program ti omoguci da dobijes duel automatski ali moras da ga startujes i odslusas recital onih budala kaibe i dzoija. Onda kliknes na shift ili tako nesto i dobijes duel ali koje ce karte da se otvore to zavisi od srece :-) Videcu koliko zauzima taj program pa da li mogu da ti ga posaljem preko atacha.

pozz

Pa, može i preko hamačija ali ja sam mislio kao Goldengaidin preko YVD iliti YuGiOH virtual desktop-a. Tu je samo problem što program ne prepoznava pravila pa igrači moraju dobro da poznaju pravila i svoje karte. Kao što Goldengaidin reče sajt je www.xerocreative.com . Organizovanje turnira nije teško veruj mi samo da se nađemo nas četvoro ili osmoro razmenimo IP adrese npr. ja rasporedim parove i to je to. Sve karte je moguće otključati pomoću trenera koji se može naći na http://nmilosev.50webs.com/Powerofchaos-allcards.zip (tek sad sam video da ga više nigde nema pa sam morao da ga uploadujem!). U fajlu ima readme ako nešto ne kontaš ti piši pa da rešavamo!
Pozdrav.
P.S. Ajde javite se ako hoćete da igramo pa da se skupi nas 4. Koliko sam shvatio Goldengaidin i njegov drug, ja i ako hoće polarni meda! Javite!!

Pa hocu i ja- sto da ne, samo bih prvo da ubacim sve karte i da napravim bar 1-2 deck-a! Trebace mi I malo da se naviknem na taj vas prog… Kako god, ajde ako mozes- pomoz! Samo mi jedna stvar nije najjasnija!
Evo sta pise na uputstvu koje sam i ranije imao i procitao… Ovo od 2-8 je SVE jasno, ali sta misle sa ovim pod 1? Kako da uradim apply? Odakle (odakle god ili da kopiram fajl u joey-ev folder)… i sta je on tu menjao pa moram I ja- i kakav sada rad sa registrima?? Da li je on potreban?

1. Apply the all cards.reg from Joey. This is the most important file and is mostly forgotten in other savegames. I changed my dirs of Yugi Oh Power of Chaos, so you have to change them to your dirs (the common dir and from joey the passion). Make sure that you have written the directories exactly(it is better to copy them) otherwise it won't work. For all who don't know how to work with the registry I have written som help at the end of this readme.
2. Copy the system.dat from Yugi to your power of chaos common dir (C:\Programme\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common)
3. Copy the deck.ydc from Yugi to your Yugi the Destiny dir (C:\Programme\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos YUGI THE DESTINY)
4. Copy the system.dat from Kaiba to your Common dir
5. Copy the deck.ydc from kaiba to your kaiba the revenge dir (C:\Programme\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos KAIBA THE REVENGE)
6. Copy the system.dat from Joey the passion to your common dir(for the last time ;)
7. copy the deck.ydc from Joey to your Joey the Passion Dir(C:\Programme\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos JOEY THE PASSION)
8. Start the game and have fun.

Bas lepo sto je tema zivnula!I to sa igricama vam je super!;-)
@polarnimedo,izvini sto se nisam ranije javila,bila sam nesto zauzeta juce.Inace,studiram opstu lingvistiku,a od jezika trenutno samo engleski:-)U drugoj godini planiram jos neki,posto mozemo da biramo.
Kad rekoste da ima repriza Yu-Gi-Oh?
Pozdrav svima!:-D

ForeverAngel:
Studiram opstu lingvistiku,a od jezika trenutno samo engleski:-)U drugoj godini planiram jos neki,posto mozemo da biramo.
Kad rekoste da ima repriza Yu-Gi-Oh?
Pozdrav svima!:-D
Ja koliko znam od 9h... Al mozes uvek da proveris na www.rts.co.yu , posto mi se cini da umeju to da menjaju...
I? Koji jezik planiras? Moja sestra je zavrsila poljski jezik i knjizevnost... I mogu ti iz iskustva ( tudjeg :) ) reci- bez' od toga k'o vampir od krsta :) Nego, naucis ti lepo japanski, pa mozes da gledas najoriginalniji Yu-Gi-Oh :) Valjda je izvorno japanski...
@goldengaidin
A ne bih da te cimam da mi saljes disk, al javicu se ako ne nadjem nigde pa da se menjamo ;)

Italijanski ! Ja sam ucio Engleski i Francuski, sada citam aktivno na engleskom ,a francuski ne znam ni da beknem. Bitno ti je da imas dobar side deck za izmene u `poluvremenu` , ali on mora da ima tacno 15 karata :-)

Pozdrav.
@ polarni medo
Taj fajl ti je najvažniji!
Evo načina da sve uradiš kako treba!

1.Raspakuješ ceo zip na desktop
2.uđeš u Joey folder
3.Dupli klik na Allcards.reg i onda klik na yes!
4. Start-run-kucaš ''regedit'' !
5.Pojaviće ti se program sa dva polja, prozora kako oćeš!
6.U levom ideš : HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - KONAMI - YU-GI-OH POWER OF CHAOS - SYSTEM
7.Onda ti se u desnom pojavljuju 5 redova! Najvažniji su InstalldirJ i Commondir
8.Sad najbitnije moraš, 100% tačno da uneseš putanju do foldera u kom si instalirao igru (to pišeš u InstallDirJ) i common dira (to pišeš u Commondir). Najbolje bi bilo da kopiraš putanje iz explorera ili npr. total commandera.

Radi 100% . I ja sam se malo mučio ali sam pročitao i one stavke što imaš u readme-u dole skroz i odmah je proradilo!

Što se tiče turnira ajde malo da sačekamo, da bi mogli svi što hoće da igraju da stignu, da se organizujemo npr. za vikend u subotu kvalifikacije a u nedelju finale. Svi koji hoće da igraju neka mi do petka do 17h šalju mailove na nmilosev@index.hr . U mailu bi trebalo da budu vaš nick i IP adresa. Malo je frka za ove što idu preko dial-up-a pošto oni imaju dinamičke-promenljive IP adrese. Ali evo kako ćemo. Kada mi svi koji hoće da igraju pošalju prijave-mailove ja ću rasporediti protivnike i vratiću svakom od prijavljenih po jedan mail u kome će biti : ime protivnika, protivnikov mail i IP adresa ako je statička-nepromenljiva! Ako ste preko dialup-a vi i recite u prijavi pa cu obavestiti vašeg protivnika da vas kontaktira kako bi mu ste rekli ip adresu kada se konektujete( za sve koji ne znaju to se može videti kada 2 puta kliknete na na ona dva monitora koja se pojave kada se konektujete pa u jezičku Support ima ip adress.). Polufinala (ako nas bude samo četvoro) npr. subota u 19h. A finale u nedelju u 19h.

OK, to je to oko prijava. Što se tiče pravila, svako odstupanje, dogovor između igrača ili diskvalifikacija prekrštilja. Zabranjene karte - nema ih! :) :)

Javiću se popodne još jednom da objasnim kako se korisiti YVD. Sad idem da se odmorim od - škole :( :(

Pozdrav.

P.S. GoldenAngel je l' igraš i ti ? :lol: :lol:

SREDIO SAM ONO :) TNX!!!!!!!
Ranije nisam mogao uopste da pokrenem taj fajl, tj da ga dodam u registry! :shock: Kada sam to resio, ne secam se ni sam sta me je bunilo... Imao sam ranije negde cini mi se i allcards.reg fajl koji ne mora da se edituje, ali mi i tada opet nesto drugo nije radilo... KAKOGOD- HVALA!! Samo, sada mi treba vremena da malo upoznam novih 200 karata (koje ranije nisam stigao- a ne bih imao ni zivaca- da otvorim), ali nisam siguran ni kako da popamtim sve karte buduceg deck-a kada kazes da se ne vide efekti karata.... I taj program cu morati da prokljuvim :( I ne verjem da cu nekada moci subotom!! :( Uglavnom mi sve osim 4tka, 5ka i subote odgovara, i gotovo svaki dan posle 12h (nocu)! Ja sam mislio da ti i ne izlazis iz igre kada ides online- da ce sve biti isto!
E da- i meni ume da pukne veza (dial-up)... tesko ce sve ovo ici, ali hocu da probamo! Trebao bih ADSl da dobijem do kraja februara... Ali telekom.... Nikome nista ne smes da verujes! U svakom slucaju mozete da ostavite adrese pa ako i ovo sada ne uspe, nekada cemo se snaci i opaliti koju :) Mada mi se cini da ste vi malo ozbiljniji igraci od mene- ja sam mogao do sada samo protiv kompa da picim... Valjda ce sve biti OK... Jedva cekam! ;)

Polako,svi su tako poceli. Za pocetak nemoj da obracas paznju na sve karte i opredeli se za neki tematski spil jer ako trpas u spil i earth,dark ,wind itd u istom obimu nista neces da uradis.

Stvarno su reprize u 9 ! jutros sam poranio i odgledao Judena protiv nekog sto lici na Jinza samo sto ima i kaput. Naravno ovaj ga je pobedio sa bubble man-om i vodenom reformom ili kako se vec zove onaj spell sa vodom. Glupost. Mada je ceo duel bio interesantan :-)

Polarni medo, drago mi je da si rešio problem! Evo deckova za tebe : http://nmilosev.50webs.com/deckovi.zip iskopiraj ih u common folder i iz igrice uđi u deck construction i import. To su dekovi koje sam ja pravio i teško ćeš izgubiti sa njima. Ima svih atributa ali su sve karte najbolje među najboljima. Radi samo sa Joey-em. Imaš unutra 2 tematska špila light i fire kao i exodia špil i 2 ultimate špila sa kojima ne možeš da izgubiš aultimate i animal (samo ime kaže kakav je :) ). Turnir može kad se dogovorite meni odgovara svaki dan posle 17h pa do 22h. Kad se dogovorimo igraćemo! Što se tiče dozvoljenih karata u pravu si (tri raigeki-a da te glava zaboli :p ) Ne znam da li da koristimo advanced http://www.upperdeckentertainment.com/yugioh/en/gameplay/forbidden/advanced_current.aspx ili traditional http://www.upperdeckentertainment.com/yugioh/en/gameplay/forbidden/traditional_current.aspx .
Vi odlučite!

Pozdrav.

P.S. Goldengaidin, polarnimedo hoće neko od vas dvoje sutra ili danas da opalimo jednu partiju preko net-a. Ako do danas onda samo do 10 uveče, moram rano da ležem imam sutra matematičku sekciju - prečas :cry:

Nema sansi da cu ja sa bilo kim igrati pre vikenda, a verovatno tek sledece nedelje... Kao sto rekoh moram da upoznam ne samo program, nego i deck! Hvala za ove koje si okacio, ali ako bih igrao sa njima onda to ne bi imalo smisla... Pa, valjda i jeste fora u tome da svako ima SVOJU strategiju... Da ne mogu da je pravim ne bi ni igrao igru. Bas je steta sto nisu napravili mogucnost da igras turnire, da igras i protiv drugih likova i probijas se kroz kvalifikacije. A verujem da ce se smilovati i napraviti 3D Yu-Gi-Oh! Bilo bi malo zeznuto sve to uraditi, ali sigurno je moguce da ispadne i odlicno!
Kakogod- javicu se cim budem spreman! Valjda nece praviti probleme moj dial-up... POZZZ!! ;)
@Goldengaidin
Gde si nabavio Piramidu svetlosti?

polarnimeda:
Ja koliko znam od 9h... Al mozes uvek da proveris na www.rts.co.yu , posto mi se cini da umeju to da menjaju...
I? Koji jezik planiras? Moja sestra je zavrsila poljski jezik i knjizevnost... I mogu ti iz iskustva ( tudjeg :) ) reci- bez' od toga k'o vampir od krsta :) Nego, naucis ti lepo japanski, pa mozes da gledas najoriginalniji Yu-Gi-Oh :) Valjda je izvorno japanski...
Thanks for the information!;)
Jos nisam odlucila;mozda francuski,spanski...ne znam.Videcu sta moze da se izabere kao izborni.Mada ni japanski nije los(za pocetak znam kako se kaze "dovidjenja" i "hvala" :p).A inace sam gledala epizodu Yu-Gi-Oh na japanskom!(www.youtube.com)

ForeverAngel:
Thanks for the information!;)
Jos nisam odlucila;mozda francuski,spanski...ne znam.Videcu sta moze da se izabere kao izborni.Mada ni japanski nije los(za pocetak znam kako se kaze "dovidjenja" i "hvala" :p).A inace sam gledala epizodu Yu-Gi-Oh na japanskom!(www.youtube.com)
Sad bez zezanja- japanski i kineski jezik jesu dosta teski, ali i jako trazeni! Mnogo kvalitetne robe (znaci i firme i ljudi) dolazi iz Japana, i MNOOOOOGOOOO robe dolazi iz Kine- uvek su potrebni ljudi za ove jezike. U Aziji je buducnost, jer je najvece trziste ;)
A ne bih mogao da gledam yu-Gi-Oh na Japanskom... Pa taman da sam u proslom zivotu bio zutac :)
Sayonara! ;)
(a jel znas kako se pise dovidjenja na japanskom? :razz: )

Pozdrav.
Evo izvukoh se živ iz škole pa da vidim šta ima novo!
Polarni medo, ok kontam ja tebe ali ako budeš korisito moje deckove brže ćeš stići do 9 levela u Joey-u, a to je dobro jer kada si 9 level Joey igra nabolje što zna pa ćeš tako nešto i od njega da naučiš :) . ForeverAngel super je što znaš tako puno jezika! :) . Mislim da se dobar dan na japanskom kaže koničiva mada ovo je informacija iz TAXI 2 :) . Eh, da koja vam je omiljena epizoda Yu-Gi-Oh!-a meni su 1. kada Yugi oduva Kaibu i 46. kada Djuk Devlin ispraši Joey-a, ali ne zbog dvoboja već zbog karte koju je Joey odigrao - Sword Hunter!. Je l' zna neko gde ima da se skidaju epizode Yugija osim torrenata ?!?

Sword Hunter:
Pozdrav.
Evo izvukoh se živ iz škole pa da vidim šta ima novo!
Polarni medo, ok kontam ja tebe ali ako budeš korisito moje deckove brže ćeš stići do 9 levela u Joey-u, a to je dobro jer kada si 9 level Joey igra nabolje što zna pa ćeš tako nešto i od njega da naučiš :) . ForeverAngel super je što znaš tako puno jezika! :) . Mislim da se dobar dan na japanskom kaže koničiva mada ovo je informacija iz TAXI 2 :) . Eh, da koja vam je omiljena epizoda Yu-Gi-Oh!-a meni su 1. kada Yugi oduva Kaibu i 46. kada Djuk Devlin ispraši Joey-a, ali ne zbog dvoboja već zbog karte koju je Joey odigrao - Sword Hunter!. Je l' zna neko gde ima da se skidaju epizode Yugija osim torrenata ?!?
Ih pa nije nikakav problem da napunim zvezdice... Dzoi me do 7. levela ionako nije dobijao koliko se secam, a kada je i poceo- prosto uradim ALT+F4 i moze samo da mi... :) Jes da nije fer, ali mnogo toga nije fer u toj igri! Npr. kada posle pobede ne dobijes ni jednu novu kartu mozes da ih ponovo izvlacis (tj. nove 3)... Tj. nekada hoce a nekada nece! Cak i kada mi dozvoli, ja pamtim i ponavljam moje pokrete misa kako bi mi i sledeci put dao- ali JOK! :) A uostalom, ko da je tesko napraviti deck da ga razduva od svih onih karata :) Ali skinucu fajlove cisto da vidim kakvi su ti deck-ovi! Zanimljivo mi je da vidim razlicite strategije. Ja mislim da ih Joey ima skoro 10! A ne znam gde mozes da skidas epizode, i naravno- ne secam se tacno o kojim epizodama pricas. Meni je u celom GX serijalu na RTS najjaca bila poslednja epizoda! Bas mi je bilo krivo kada sam cuo da Angel nije gledala... Ali zato ce na OBN!
Zasto ti je bas Sword Hunter omiljena karta?

Da, znam za tu foru, stvar je u tome kad ga pobediš i dobiješ jednu ili tri karte on ti daje da ih menjaš samo ako imaš više od 3 od svake!!! Sword hunter ( http://a248.e.akamai.net/f/248/5462/2h/mikeloda.safeshopper.com/images/30tuw6h.jpg ) mi je omiljena karta zbog toga što je jedna od prvih originala koje sam nabavio a takođe je dobra karta (neki baš i ne misle tako, možda su u pravu, http://www.pojo.com/yu-gi-oh/COTD/2003/Feb2003/18.shtml , ja mislim da nisu) zbog efekta a to je kada ova karta uništi čudovište ono ga opremi i poveća mu napad za 200!
Koja je vaša omiljena karta?

P.S. Velika zbirka karata i komentatora : http://www.pojo.com/yu-gi-oh/COTD/

probaj na www.dragon.co.yu ili com nisam siguran ili na hobby-store ali ne znakm koliko se isplati da kupujes kod nas jer prodaju po visim cenama nego u okruzenju a prodaju prva izdanja metal riders i legend of the blue eye dragon gde su karte smesne. Bolje da uzmes Joey ili Pegaz starter

Back