Sindy92
Zainteresovan član
- Poruka
- 174
xexe nije losh crtani...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma Jaden je super!I meni se svidja njegov stav.Stvarno je cool 8).polarnimeda:Meni je omiljeni lik... KaibaPojavio se u vec 2 epziode pa eto, da ga smatram standardnim
A ozbiljno... Nemam pojma- svi su mi OK sto ti kazes, ali mi se ne svidja kako cu nacrtali Camlija... Onaj nos njegov ne mogu da im oprostim! A ako bih bas morao da biram jednog, onda bih morao izaberem glavnog lika- Jadena! Ma nekako je sav opusten, samo uziva i zivi bez i jedne jedine brige... Cak i kada ima razloga za brigu, on nema brige! Svidja mi se cak sto ponekada bude glupkast (jer spava na casovima, i cini mi se daje lep primer deci koja gledaju seriju), jer mu i nije vazno da bude prepametan- vazno je samo da se uzivaaaa
Uvek je pozitivan.... A i frizura mu je super!
p.s. OPET nisam pogledao epizodu kada trebam- ako mi zakinu u subotu opet cu propustiti bar jednu epizodu.... A sutra necu da gledam da ne pokvarim ako mi puste u subotu... Ali cu da snimim, da se osiguram.. Kada mentol, danas nisam..
E da- i mnooogo mi se svidja ona muzika u spiciBas me ponese!Moracu da uzmem ovaj obican spil karata pa uz spicu da se uzivljavam malo....
![]()
.Bas je "zarazna"
I moram odmah da prokomentarisem...
Naime kada su na kraju dvoboja ostali sa po 200 (Jaden) tj. 100 zivotnih bodova (Amazonka)- krenuli su u dvoboj dusa. Oduzeli su po 100 bodova udarcima- jedno drugom- i tako je Jaden pobedio. ALI- da bi UOPSTE USLI u taj dvoboj dusa, morali su prvo da plate po 100 zivotnih bodova!!! Tako da su trebali da izgube po 200, i da posto Jaden padne na nulu, bude nereseno! Ja samo znam da bi u igri koja ima autorizovana prava na igru ovo bilo nereseno, jer je isti potez u pitanju. U ostalom, valjdfa su trebali da prvo daju po 100 bodova da udju u duel dusa, pa ako je i tacno da je bitno ko je prvi izgubio bodove- ne bi ni trebalo biti duela... Amazonka bi odmah ulazenjem izgubila preostalih 100.... Ah... Al sta ima sad vezecharmeder:ali amazonka je prva izgubila zivotne bodove,i automatski izgubila duel......
negde se pominje yami yugi a negde yugi moto...
Pretpostavljam da si ti u pravu jer igras prave a ne kompjuterske duele (u kompjuterskom se cak cudovista u odbranu postavljaju kao neotkrivena, i pocinje se sa 8000 bodova- mada opravdano jer je 4000 premalo i uspeva samo u crtanom gde svaki igrac ima ludu srecu sa izvlacenjem karata
)... A i ne verujem da bi dozvolili tako ociglednu glupost 
Yugi Moto je decak,a Yami Yugi faraonpolarnimeda:A Jel neko zna kako se Yugi zove? Nesto me je sada zbunilo.... Jel on Yami Yugi.... Ili Yugi Moto?!![]()
Setio sam se posto sam vec napisao temu... Tacnije pretpostavio (jer imam neku slicicu na kojoj je faraon i na kojoj pise Yami Yugi)...ForeverAngel:Yugi Moto je decak,a Yami Yugi faraon![]()
Al nisam hteo posle sam da se ispravljam, reko malo da i vas zagolicam 
Bas ti hvala!ForeverAngel:U prvih 5-6 minuta?Hmmm...Nista znacajno;ucenici akademije se spremaju za praznik "duhovi cudovista"(nesto kao noc vestica).Sajrus obelezava teren za igru,a Camli slika plakate cudovista.Sajrus onda trazi od njega da napravi poster Mracne Carobnice u koju je,kao sto znas,"zatreskan" vec duze vreme.Posle srecu Alexis i Saj je moli da se ona prerusi u Mracnu Carobnicu,ali ona se vec maskirala u Okrutnu Damu...blablabla
Ne znam dokle si tacno gledao,ovoga se trenutno secam.Znam samo da su iz dana u dan epizode sve ludje![]()
A nisam jos ni gledao epizodu- kasno sam je poceo snimati posto sam to uradio i sa prve 3 ove nedelje... Nego sam mentol, pa hocu pre nego sto pocnem da gledam, da znam o cemu se radi- video sam samo kada sam poceo da snimam da je opsta ludnica, pa reko mozda bi bilo bolje da vas, drugare, iscimam...
Mada sada kad razmislim, bas se osecam glupavo! Pa, to je samo prvih 4-5 minuta! Mislim, i u najkompleksniji film bi se ukljucio bez tih prvioh par minuta... Eh...
Bas je lud!
Nece ga biti ni sramota kao sto bi vecinu bila; cak, sutra ce jos vecu glupost da odvali 
Imas li i "dark magician"-a i mozda i njegovih "1000 knifes"... I mene zanima koje karte imas- pogotovo koje su najredje i koliko kostaju? Jel imas vise deckova ili samo jedan? I gde nalazis protivnike? I jel imas raigeki, monster reborn i sl.- te karte bi po korisnosti trebale da budu bar 50$? I jel sam preterao sa pitanjima? 
Pa dete od 7 god i ne mora da razume sve. Dovoljno je sto gleda i sto zna za koga treba da navija! Crtani je ocigledna borba dobra i zla sto je savrseno za decu, a i sklop kompleksnih pravila sto je idealno za nas "matorce"Goldengaidin:Pozdrav! Ja mislio da sam jedini koji gleda i igra. Mada ja igram samo sa kineskim .Ako neko zeli da raspravljamo o kartama ili spilu neka mi posalje mail na goldengaidin@yahoo.com
Juce sam gledao dugometrazni "Piramida svetlosti", interesantne karte. Mada je bezveze sto uvek izvuce sta mu treba, jer meni to nikako ne uspeva......
inace imam 22 i ne razumem kako neko dete od 7 moze da razume pravila!