Yu-Gi-Oh!

kanal se zove youtube:rotf:
imas valjda nesto na rtl2 oko 15 casova nznm tacno
valjda ima i na jetix ne pratim ja to

p.s. pozadina originalne god kartice nije ista kao pozadina originalne ne god cartice

original obelisk

ilegalan prvo zato sto je asian english drugo zato sto nema effect trece zbog back-a

Obelisk_the_Tormentor.gif
168px-ObelisktheTormentorGBI-AE-Back.png

odnosno obelisk the tormentor effect monster

ObelisktheTormentorJUMP-EN-UR-LE.png

Back-EN.png

brate teo bih da dodjem al ebes da dam 4k din da me stave u prvoj rundi da igram protiv tebe necu

super
zbog takvih degenerika ce i propasti igra do kraja
cak i da izgubis od mene u prvoj rundi, igraces jos 4 runde i opet imas sansi da prodjes u top8
druga cinjenica: ako izgubis od mene u prvoj, taj poraz ce ti biti bolji nego da izgubis od random retardiranog deteta koje ce izgubiti svih 5 rundi

super
zbog takvih degenerika ce i propasti igra do kraja
cak i da izgubis od mene u prvoj rundi, igraces jos 4 runde i opet imas sansi da prodjes u top8
druga cinjenica: ako izgubis od mene u prvoj, taj poraz ce ti biti bolji nego da izgubis od random retardiranog deteta koje ce izgubiti svih 5 rundi

ako ja izgubim od random deteta koje ce izgubiti svih pet rundi ono nece izgubiti svih pet rundi;)
a nemo se vredjas
ma daleko bgd,kad organizujete nesh u nishu ili kragujevcu dolazim i peshke ako mora:D

to je staro i to mnogo

idi na youtube pa gledaj

nema ygo na srpskoj televiziji niti ce ga ikad biti

nashi nikad nishta nisu zavrsili,ni digimone,ni pokemone,ni dragon balls,jedino shaman king,ustvari to je bilo na hrvatskoj teliviziji valjda,nasi jedino zavrshili srecne ljude i bolji zivot lol

Back