- Poruka
- 85.204
Telekomunikacijski lopovluk i prevare 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Karići su dobili od Slobe pare koje su uplaćene za preporod Srbije.Tada su i pokrenuli mobilnu telefoniju.Inače imam tu Mobtelovu karticu još uvek.I ovaj mi je broj još od tada.Kariću oteli žuti, a pre toga Karić od ovog Belpadžet, i onda sad ovi arapi...
Ja sam isto imao taj prvi broj pa sam poklonioKarići su dobili od Slobe pare koje su uplaćene za preporod Srbije.Tada su i pokrenuli mobilnu telefoniju.Inače imam tu Mobtelovu karticu još uvek.I ovaj mi je broj još od tada.
I moj je od tad.Karići su dobili od Slobe pare koje su uplaćene za preporod Srbije.Tada su i pokrenuli mobilnu telefoniju.Inače imam tu Mobtelovu karticu još uvek.I ovaj mi je broj još od tada.
Fora je da ne samo da su dobili pare nego su istisnuli Belpadzet koji je trebao da radi taj posao.Karići su dobili od Slobe pare koje su uplaćene za preporod Srbije.Tada su i pokrenuli mobilnu telefoniju.Inače imam tu Mobtelovu karticu još uvek.I ovaj mi je broj još od tada.
Trebali su da ih oviste nacisto,jer su koristili narodne pare da bi se obogatili i otvarali TV stanicu i Mobitel.Fora je da ne samo da su dobili pare nego su istisnuli Belpadzet koji je trebao da radi taj posao.
No zuti su mu nacionalizovali mobtel, cim su dosli na vlast. Zuti su Karica obrisali gumicom.
A Belpadžet otet od nekog Kineza iz Kanade...a pre toga Karić od ovog Belpadžet
I zena i ja smo dali dosta plata za preporod drzave.Posle dobili obveznice,da obrisemo dupe snjima.Nisu vredele nista,a Karici,otvorili biznise,naveliko.Karići su se nakrali za sve pare moj ćale je dao nekoliko plata za "privredni preporod" a to sve dobili šerpari seme im iebem lopovsko
Pa i sad.ti uzimaju pa daju strancima prepunim para da ovde započnu biznis. Što, da ne daju iz svog džepa?I zena i ja smo dali dosta plata za preporod drzave.Posle dobili obveznice,da obrisemo dupe snjima.Nisu vredele nista,a Karici,otvorili biznise,naveliko.
Pa naravno i za sebe uzimaju iz nasih dzepova,a prodadose sve zivo.Pa i sad.ti uzimaju pa daju strancima prepunim para da ovde započnu biznis. Što, da ne daju iz svog džepa?
To nisam znao, ali taj tip je carevao dok su bili pejdzeri.A Belpadžet otet od nekog Kineza iz Kanade...
Lako sa.tuđim parama carevati,uvek bilo.To nisam znao, ali taj tip je carevao dok su bili pejdzeri.
I ja sam bio resio,ali oni nikako da se jave da li su preneli broj,ili ne.Ne mogu da zivim u neizvesnosti,niti hocu.Onda se jave ovi iz Yetela i daju mi paket duplo manji nego sto je bio.Rekao sam sam sebi,:Ispascu ker prema ovima iz MTS-a:,ali ne mogu vise da cekam.I kada sam ja pristao na taj paket,ovi iz MTS-a se javljaju."E kasno Mile".Ja sam bio u vipu od prvog dana (ja sam osmislio taj paket za mlade) uz kafu ćaskajući rekoh pucate na mlade a nemate ništa za studente. Ugl posle x god oni meni dupliraju cenu paketa rekoh idem ja. Taj br nisam ni koristio u suštini al ajde. Idem ja pa nemojte pa trtrt ugl prepolovili su cenu opet na isto ali da potpišem ugovor. Ja rekoh moram da razmislim... I pređem u lelekom iz inata ko iebbe glodare mene su našli da maltretiraju![]()
A šta rade ovi iz Lidla?Svi su oni glodari nema tu razlike. Jetel i vip iznose pare u džakovima a lelekom direktori šmrču kokain i voze meklarene.