Yettel - Pitanja i odgovori

Karići su dobili od Slobe pare koje su uplaćene za preporod Srbije.Tada su i pokrenuli mobilnu telefoniju.Inače imam tu Mobtelovu karticu još uvek.I ovaj mi je broj još od tada.
Fora je da ne samo da su dobili pare nego su istisnuli Belpadzet koji je trebao da radi taj posao.
No zuti su mu nacionalizovali mobtel, cim su dosli na vlast. Zuti su Karica obrisali gumicom.

Katastrofa... Sve sami lažovi! Rekli su da mogu EON da gledam preko njih, ali ne možeš da gledaš NovuS i N1. Bilo je dostupno prvih dva meseca i posle ne možeš! Realno na mts mreži možeš da gleš ova dva kanala, ako ne ideš i ne preskačaš reklame. A oni su kao "neutralni". Nemojte nikada preko njih bilo šta da uzimate. Samo će za "đaba" da vas zivkaju i nude kao povoljnije pakete - jednom do dva puta mesečno.

Ja mislio da predjem iz Yetela u MTS,a oni skoro 15 dana ne mogu da se dogovore sa Yetelom za prenos broja.Kada sam im postavio uslom da mi se jave u odredjeno vreme,niko nista.I onda mi se jave ovi iz Yetela i daju ponudu za ostanak kod njih,a ja besan na ove iz MTS-a prihvatim i ostanem.Posle 2 sata zovu ovi iz MTS-a.Samo sam im rekao da su zakasnili.Iako su mi poslali SIM karticu koju nisu mogli da aktiviraju.Ne zna se ko je gori,a ne menja mi se broj,jer ga imam,jos od Mobtela.Ne zna sta covek da radi,ako promeni kaje se,ako ne promeni,opet sledi kajanje,jer su te ovi izdrndali,kada je presla firma sa Telenora,na Yetel,ao ovi drndaju na samom pocetku.

Ja sam bio u vipu od prvog dana (ja sam osmislio taj paket za mlade) uz kafu ćaskajući rekoh pucate na mlade a nemate ništa za studente. Ugl posle x god oni meni dupliraju cenu paketa rekoh idem ja. Taj br nisam ni koristio u suštini al ajde. Idem ja pa nemojte pa trtrt ugl prepolovili su cenu opet na isto ali da potpišem ugovor. Ja rekoh moram da razmislim... I pređem u lelekom iz inata ko iebbe glodare mene su našli da maltretiraju :lol:

Ja sam bio u vipu od prvog dana (ja sam osmislio taj paket za mlade) uz kafu ćaskajući rekoh pucate na mlade a nemate ništa za studente. Ugl posle x god oni meni dupliraju cenu paketa rekoh idem ja. Taj br nisam ni koristio u suštini al ajde. Idem ja pa nemojte pa trtrt ugl prepolovili su cenu opet na isto ali da potpišem ugovor. Ja rekoh moram da razmislim... I pređem u lelekom iz inata ko iebbe glodare mene su našli da maltretiraju :lol:
I ja sam bio resio,ali oni nikako da se jave da li su preneli broj,ili ne.Ne mogu da zivim u neizvesnosti,niti hocu.Onda se jave ovi iz Yetela i daju mi paket duplo manji nego sto je bio.Rekao sam sam sebi,:Ispascu ker prema ovima iz MTS-a:,ali ne mogu vise da cekam.I kada sam ja pristao na taj paket,ovi iz MTS-a se javljaju."E kasno Mile".

Svi su oni glodari nema tu razlike. Jetel i vip iznose pare u džakovima a lelekom direktori šmrču kokain i voze meklarene.
A šta rade ovi iz Lidla? 😂😁

Ma ja ne znam šta ću da li ostati ili otići iz Yetela. Nekako su previše poskupeli. Treba da odem da vidim šta nude opet, jer pre par meseci dali ponudu (bez reciklaže) skoro 3 500 UO i mob. Sad vidim smanjili još cene uredjaja uz reciklažu, pa da vidim sta sad nude. Jedino imaju najveću ponudu telefona od A1 i MTS. Uzimam mob cele godine i još ništa.

Back