Yettel - Pitanja i odgovori

Za platu je bilo svima isto,ali za bambilen nisam siguran.Kako je za nekoga imalo redovno i mleka i ulje,a mnogi nisu mogli da stignu do toga.
Pa drugovi su drugovi uvek bili.:mrgreen: Za bambilend je lično Cobe u jednom tok šou opisao kako je klempave sinčina zaradila tj vukući prazne stakle boce, ljubi ga tajko vrednog. Bilo ne povratilo se...:mrgreen:

Pa drugovi su drugovi uvek bili.:mrgreen: Za bambilend je lično Cobe u jednom tok šou opisao kako je klempave sinčina zaradila tj vukući prazne stakle boce, ljubi ga tajko vrednog. Bilo ne povratilo se...:mrgreen:
To sam slusao direktno kako je Mira rekla,"Kako njen sin radi 30 sati dnevno noseci gajbe da bi zaradio pare".I od tih para zakupio neznam zaboravio sam od koliko kvadratnih metara,na granici Horgos,za parking automobila.Od koga je zaradio paruzdine,pljackajuci narod.

Svratio do radnje da vidim sta nude za obnovu ugovora uz mob. Nudi Vivo 80 X Lite. Paket od 2 500, uz reciklažu 5 000 manje , mob 800 mesečno, ukupno 3 300. Sad plaćam 2 200 bez moba jer je mob otplaćen. Sve sto sam gledao ovako ukupno nema ispod 3 000. Mnogo , ali mnogo su poskupeli od kad su zvanično postali Yettel. Verovatno ćemo posle 13 godina da se rastajemo.

Dok je bio Telenor,bilo je za svaciji dzep paket,a ovi ga utupise nacisto.Hoce da se obogate za godinu dana.
Zašto tako misliš?
Vidi ovaj nije skupo.

Screenshot_20230424-074757.png

Ali ako konkurencija nudi više za isti ili sličan iznos onda trk tamo.

Ja sad imam već tri godine stari paket od 2 gb i retko se dešava da se potroši. Iako bude ne odražava se na račun.
To dok je bio Telenor,je bilo u redu.Meni se sad skida net sa paketa iako ga ne koristi,vec Wi FI,jer slabo i retko idem od kuce,a i kada idem ne korisstrim Net.Prvo sto su mi uradili su mi uzeli 8 GB neta sto mi je ostalo od Telenora,bez ikakvog objasnjenja.Meni licno ne treba taj njihov internet,ali ne dam ono sto je moje i sto placam.Sa Yetelom nisam ni potpisao nikakav ugovor.U Julu mi istice ugovor i raskidam s njima.Ne znam gde cu,ali kod njih ostati necu.

To dok je bio Telenor,je bilo u redu.Meni se sad skida net sa paketa iako ga ne koristi,vec Wi FI,jer slabo i retko idem od kuce,a i kada idem ne korisstrim Net.Prvo sto su mi uradili su mi uzeli 8 GB neta sto mi je ostalo od Telenora,bez ikakvog objasnjenja.Meni licno ne treba taj njihov internet,ali ne dam ono sto je moje i sto placam.Sa Yetelom nisam ni potpisao nikakav ugovor.U Julu mi istice ugovor i raskidam s njima.Ne znam gde cu,ali kod njih ostati necu.
A1. Bezi iz MTSa.

Zašto tako misliš?
Vidi ovaj nije skupo.

Pogledajte prilog 1330976

Ali ako konkurencija nudi više za isti ili sličan iznos onda trk tamo.
pre par godina Telenor je imao sa popustom za 1000 din neograničene razgovore i poruke i 1.5 gb neta .
Imao sam taj paket.
sad imam Yetel sa popustom za 1350 din neki Go data sa 250 min i ne znam koliko neta jer prebacuju pa se nakupilo 40GB,
dosta koristim i viber ako se stanje minuti.

Back