- Poruka
- 24.158
Necemo u tu bransu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Necemo u tu bransu.
Takodje.Dobro sam razmislio.Princip.
Fali nam cetvrti igrac na trzistu.Uuuuuhhhhh, ali je to skupo kod vas!![]()
Ma kakvi. Dranje je besplatno.Uuuuuhhhhh, ali je to skupo kod vas!![]()
Većini je nezamislivo.Ljudi šta vam je , nekome i 8000 mesečno nije mnogo![]()
Pa i tebe deru. Evo ja imam 50min/SMS+10GB+sve nepotrošeno se prebacuje u naredni mesec za 5,2€. Jeste da mi se čini da kraducaju oko 1GB neta ali je i tako skoro upola povoljnije. Bez ugovorne obaveze takođe.Ja Tomato (to je od A1) pretplatu, 9000 jedinica za 9,16€ mjesečno. Evo ima i 36000 jedinica za 14,47€ mjesečno. Bez ugovorne obaveze.
https://www.tomato.com.hr/pretplata...sm7murQkglwz31sa_mvlK4GLMhEXKKdRoCh8IQAvD_BwE
1 jedinica = 1MB ili 1 minuta poziva ili 1 poruka.
I kod nas su tri.Fali nam cetvrti igrac na trzistu.
Mada ja se ne bunim , godinama koristim 50% popusta - promociju kod Telenora - Yettel danas.
Ali imaš samo 50 minuta razgovora i poruka (bar ja tako kužim to što si napisao).Pa i tebe deru. Evo ja imam 50min/SMS+10GB+sve nepotrošeno se prebacuje u naredni mesec za 5,2€. Jeste da mi se čini da kraducaju oko 1GB neta ali je i tako skoro upola povoljnije. Bez ugovorne obaveze takođe.
Nismo u EU , svasta se mulja u Srbiji.I kod nas su tri.
1. A1 i Tomato
2. HT (Simpa) i bonbon
3. Tele2 (Telemach)
Tačno, samo 50min ka svim mrežama a taj tvoj paket je bolji sve dok ne trošiš net. Inače bi to bilo 9GB za skoro duplo veći iznos bez minuta.Ali imaš samo 50 minuta razgovora i poruka (bar ja tako kužim to što si napisao).
A ja ne potrošim svih tih 9000 jedinica.
A što ja znam. Ja sam zadovoljan, imam dovoljno, a nije tako preskupo.
Pa to kažem. Ja trošim na što hoću i kako hoću. Kombiniram si kako mi paše.Tačno, samo 50min ka svim mrežama a taj tvoj paket je bolji sve dok ne trošiš net. Inače bi to bilo 9GB za skoro duplo veći iznos bez minuta.
Pa da, sam ti što najviše trošiš net to ti nije toliko povoljna cena i pitanje koliko ti ostane na minute ako sa nekim treba da razgovaraš kroz GSM mrežu a ne kroz viber ili whatsup. Plus što ti ne prenose saobraćaj ako se ne varam. Tako da je moje stanje jedinica kao višegodišnjeg korisnika:Pa to kažem. Ja trošim na što hoću i kako hoću. Kombiniram si kako mi paše.
Iako danas skoro svi imaju Viber i WhatsApp, a to je opet internet. I da, ja najviše trošim na net.
Pa dobro, dijelom si u pravu. Kažem, poanta ovog mog paketa je da te jedinice raspoređuješ po svojoj volji/želji, nije unaprijed određeno koliko čega imaš za potrošiti. Nemaju svi ni Viber/WhatsApp pa onda moraš zvati.Pa da, sam ti što najviše trošiš net to ti nije toliko povoljna cena i pitanje koliko ti ostane na minute ako sa nekim treba da razgovaraš kroz GSM mrežu a ne kroz viber ili whatsup. Plus što ti ne prenose saobraćaj ako se ne varam. Tako da je moje stanje jedinica kao višegodišnjeg korisnika:
Pogledajte prilog 1332237
Sve za skoro duplo manji iznos.
Poenta po meni je što ovde ima ljudi koji ne koriste konkurentske povoljnosti ni ako im njima mašeš pred nosom. Pa nek ih dere yettel.Pa dobro, dijelom si u pravu. Kažem, poanta ovog mog paketa je da te jedinice raspoređuješ po svojoj volji/želji, nije unaprijed određeno koliko čega imaš za potrošiti. Nemaju svi ni Viber/WhatsApp pa onda moraš zvati.
Sve ima svojih prednosti i nedostataka.
Moj stari je sličan. On ne bi nikad ništa mijenjao. A ja promjenim i telekom operatera i mobilnog operatera, nedavno sam promjenio i za struju opskrbljivača. Tko mi što ponudi jeftinije idem tamo. Gledam najbolji omjer uloženo dobivenoPoenta po meni je što ovde ima ljudi koji ne koriste konkurentske povoljnosti ni ako im njima mašeš pred nosom. Pa nek ih dere yettel.
Zato nismo u EU. Nećemo uskoro ni biti.Nismo u EU , svasta se mulja u Srbiji.
I treba tako kad im Mitrović ne valja.Tay yetel ko qrva ide iz ruke u ruku a cene usluga sve gore i sve skuplje.
Poenta je da su oni kupili Telenor,koji je bio iole realniji,a ovi su bezobrazni do beskonacnosti.Posto i druge kuce nude isti broj sa istim pozivnim,zasto ne uzeti,pa ako se nekom ne svidja posle ugovora ode u sledecu i tako posle svake dve godine,kod drugog.Poenta po meni je što ovde ima ljudi koji ne koriste konkurentske povoljnosti ni ako im njima mašeš pred nosom. Pa nek ih dere yettel.
Kariću oteli žuti, a pre toga Karić od ovog Belpadžet, i onda sad ovi arapi...Tay yetel ko qrva ide iz ruke u ruku a cene usluga sve gore i sve skuplje.