Yettel - Pitanja i odgovori

od marta menja ime u nesto kao vettel il slicno

ako krenu da zavlace sa cename
kao u ceskoj valjda gde im je gazda
odose svi u a1

jedino moz da ih spase vucko
sa ovom semom gde im je dao sve
sto ima telekom i sad ih pusta u kabl tv

samo da bi najurili sbb
ako to zazivi kako treba
sbb moze da stavi kljuc u bravu
sledece godine
pola korisnika im je samo
zbog premijer lige

Мењају само име бренда пошто Теленор Србија одавно не држи Теленор (Телеком Норвешке) који се повукао са многих тржишта али тамо где се повукао и где је препустио пословање Чесима дозволили су да се задржи бренд. Нови бренд је Yettel.

Што се тиче А1 (Телеком Аустрије) он се појавио у Србији под брендом VIP па се од скоро ставио свој прави назив.

Poslednja izmena:
Nadjoh negde odakle novo ime bivseg Telenora od marta.

Jetel na češkom znači detelina. Kod njih ima negde oko 15-20 vrsta različite deteline. Odatle su uzeli tu reč i malo je modernizovali.

Evo novi logo kako ce izgledati.
262475-5376f2d04b4bd5169231e4f903d0d4b7.jpg

Što ovi telenor klošari menjaju ime jesu to korisnike prodali nekim arapima?!??

Зато што се ради о чешкој фирми која је само задржала име Теленор након што је Теленор (Телеком Норвешке) пустио низ воду остатак тржишта. Одавно се ту не ради о Норвешкој али то дипломци не знају, као што никад нису чули за амерички когламерат Verizon и шта он све држи , као и његов рат против Huawei-a и ZTE-a јер су ови бољи у нечему па их као мало дете кад се љути бановаше.... :hahaha:

Poslednja izmena:
Što ovi telenor klošari menjaju ime jesu to korisnike prodali nekim arapima?!??
Nije tako iako ne bi bilo nista cudno.
Kako su Norvezani digli ruke iz ovog dela sveta, kao sto je gore rečeno, češka firma PFF (šta god to značilo) je imas pravo samo 3 godine da koristi ime Telenor. Taj rok je istekao i moraju da menjaju. Trebalo je ranije da se pitam.

Od juče je Telenor zvanično otišao sa našeg tržišta.

Novi sajt, preimenovan Instagram I Facebook nalog.

https://www.yettel.rs/

Moderatori mogu samo da promene ime teme da se zna.

Kako vam se sviđa novi sajt?

Mene bole oči od ove drečavo zelene boje kad idem sajt. Gledao sam sajtove drugih operatera i slobodno mogu reći da imamo najgluplje ime, najružnije boje.

Kada sam cuo da se menja ime bilo mi je ok. Svaka promena je dobrošla. Mislio sam sve jedno. Sad kad su sve promenili i predstavili se veoma glupo zvuci i izgleda kako su ukombinovali.

Necu novu temu, jer ne bih novi mob, ali imam pitanje. Da li menjati samo operatera, prebaciti broj ili nastaviti plaćanje bez ugovorne obaveze?

Bas nesto gledam cene kod ovih i a1. Cini mi se da je Yettel dosta poskupeo. Konkretno Honor 50 lite i Huawei nova 8i paketi su iste cene. Y tarifa 1 900, rata 1 300, mes 3 200. A1 tarifa 1 800, rata 800, mes 2 600.

Meni je kod ovih istekao ugovor. Mob je ok nemam potrebe da ga menjam. Placam 2 200. Od pocetka decembra su povećali cene i sad placam malo vise.

Sad mi je nezgodno da kupujem novi mob, jer stvarno nema potrebe.

Šta činiti?

Back