Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Који код треба да се укуца у мобилни да се сазна број картице?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UBEDLJIVO NAJSKUPLJA MREZA.
Stvarno ne mogu da razumem zasto je neko u Telenoru kad sve to isto ima za manje para ?
pozz.ja koristim taj paket i telefon telenor smart pro 2..jako zadovoljan tele.nijedna zamerka.topla preporuka..
Zdravo ljudiimam problem.. imam tarifni paket prenesi i surfuj 500 1006 dinara mesecno ostale su mi i poruke i minuti nesto minimalno a racun mi je sigao 1847 dinara...pise da sam slao poruke u inostranstvu a nisam.bio sam u poslovnicu telenorovu i rekli su mi da ne znaju kako da resim problem. slao sam neke poruke sto su mi u telenoru rekli da deaktiviram neke servise..nisam skidao igrice sa mobilnog nisam ulaio na neke sajteve sto se placaju...takodje su mi rekli da je mozda neki virus preko facebook ako sam dobio ali ne znam opet...JEL ZNA NEKO DA MI POMOGNE I JEL IMAO NEKO SLICAN PROBLEM KAO STO IMAM JA ? Hvala unapred !
Imam jednu dilemu. Naime, skoro mi je ponudjeno da kupim nov telefon koji je uzet iz Telenora na pretplatu ali vlasniku nije potreban telefon vec samo kartica, pa zbog toga mi nudi telefon na prodaju. E sad mene zanima da li, u slucaju da taj vlasnik ne bude placao pretplatu, telenor ima pravo meni da oduzme telefon iako sam ga ja otkupio od vlasnika koji je potpisao ugovor sa njima. Hvala unapred na odgovoru.
Probaj da izbrises update idi u podesavanja>podesavaja aplikacija>viber i imas tu opciju brisanja update-a, ako ti to ne pomogne nzm sta ce. Jeste da ces imati zastarelu verziju al ce bar raditi![]()