Yettel - Pitanja i odgovori

pa okreni sebe sa tog broja ,samo mi nemoj reci da nema kredita
vecina telefona cita sama broj kartice, settings- about phone

koristi opciju "pozovi me nemam dovoljno kredita"
*321*063broj kome imas pristup#

sticice ti poruka na taj da korisnik ciji je broj xxxxxxx nema dovoljno kredita i da ga pozoves

....malo sam trazila gledala i ne nadjoh bolju temu od ove za neka pitanja na koja mi treba odgovor onoga ko zna....naime htela sam da uzmem telefon preko njih, prvenstveno zbog (vibera/kako god
se to pisalo)...jer mi je to bas najbitnija opcija koju zelim da imam, ajde skajp manje vise to imam i na kompu....e sad....mislila sam da je za to dobar i dovoljan telefon Nokia Asha 311...medjutim
zena u njihovoj poslovnici kaze da taj telefon ne moze da podrzi ni internet, a o viberu ni da ne mislim....predlaze ZTE Blade G...i tvrdi da je to jedan od boljih telefona u ponudi, za one pare
za koje sam ja spremna da placam mesecno....sve preko 1006,00 dinara mesecno mi je previse....

..e sad ako neko zna nesto vise o tim telefonima mogao bi koju rec da kaze, cisto da me ne zezne, da mi ne utrape nesto sto nece raditi kako treba....ja se malo razumem u
sve ono sto bi trebalo da bih sama znala da odaberem kvalitetan telefon....

...hvala unapred i molim ozbiljne komentare bez provokacija i prepucavanja...

Zdravo ljudi :) imam problem.. imam tarifni paket prenesi i surfuj 500 1006 dinara mesecno ostale su mi i poruke i minuti nesto minimalno a racun mi je sigao 1847 dinara...pise da sam slao poruke u inostranstvu a nisam.bio sam u poslovnicu telenorovu i rekli su mi da ne znaju kako da resim problem. slao sam neke poruke sto su mi u telenoru rekli da deaktiviram neke servise..nisam skidao igrice sa mobilnog nisam ulaio na neke sajteve sto se placaju...takodje su mi rekli da je mozda neki virus preko facebook ako sam dobio ali ne znam opet...JEL ZNA NEKO DA MI POMOGNE I JEL IMAO NEKO SLICAN PROBLEM KAO STO IMAM JA ? Hvala unapred !

Zdravo ljudi :) imam problem.. imam tarifni paket prenesi i surfuj 500 1006 dinara mesecno ostale su mi i poruke i minuti nesto minimalno a racun mi je sigao 1847 dinara...pise da sam slao poruke u inostranstvu a nisam.bio sam u poslovnicu telenorovu i rekli su mi da ne znaju kako da resim problem. slao sam neke poruke sto su mi u telenoru rekli da deaktiviram neke servise..nisam skidao igrice sa mobilnog nisam ulaio na neke sajteve sto se placaju...takodje su mi rekli da je mozda neki virus preko facebook ako sam dobio ali ne znam opet...JEL ZNA NEKO DA MI POMOGNE I JEL IMAO NEKO SLICAN PROBLEM KAO STO IMAM JA ? Hvala unapred !

...pa jesu li ti dali listing?
...imas li kakvu doplatu za telefon u tom paketu ili ne?
...jesi li zvao njih u toku meseca jer Telenor naplacuje svaki razgovor sa operaterom 10 dinara + pdv....
...jesi li mozda zvao one kvizove ili tako nesto?

...samo od sebe telefon ne moze da potrosi toliko para, preko paketa.....

...trazi im listing pa ces videti kome su otisle te poruke...mozda je neko drugi slao sa tvog broja, a da ti to nije rekao....

Imam pitanje. Uzeo sam zte blade 3 fon u telenoru skoro, imam garanciju na softver. Od kad sam dobio fon, ne radi iskacuci prozor kad treba nesto da se potvrdi, i to nece ni otkazi ni potvrdi. Npr kad hocu da ugasim telefon, znaci pritisnem iskljucivanje i izadje iskljucivanje ne radi potvrdi ni otkazi. da li to spada u softver?

...kako je moguce da Google Play prodavnica ne radi....azurirao mi se Viber i od tad ne mogu da otvorim aplikaciju, kaze istekla, i da ta prodavnica kao ne radi, a normalno imam
interneta preko telefona....ako je moguce sto pre da mi neko odgovori, ako zna...hvala...

Imam jednu dilemu. Naime, skoro mi je ponudjeno da kupim nov telefon koji je uzet iz Telenora na pretplatu ali vlasniku nije potreban telefon vec samo kartica, pa zbog toga mi nudi telefon na prodaju. E sad mene zanima da li, u slucaju da taj vlasnik ne bude placao pretplatu, telenor ima pravo meni da oduzme telefon iako sam ga ja otkupio od vlasnika koji je potpisao ugovor sa njima. Hvala unapred na odgovoru.

Imam jednu dilemu. Naime, skoro mi je ponudjeno da kupim nov telefon koji je uzet iz Telenora na pretplatu ali vlasniku nije potreban telefon vec samo kartica, pa zbog toga mi nudi telefon na prodaju. E sad mene zanima da li, u slucaju da taj vlasnik ne bude placao pretplatu, telenor ima pravo meni da oduzme telefon iako sam ga ja otkupio od vlasnika koji je potpisao ugovor sa njima. Hvala unapred na odgovoru.

...nema Telenor nista sa tobom nego sa njim, i on ce da ima problem ti ne, kako bi te uostalom i nasli....
Probaj da izbrises update idi u podesavanja>podesavaja aplikacija>viber i imas tu opciju brisanja update-a, ako ti to ne pomogne nzm sta ce. Jeste da ces imati zastarelu verziju al ce bar raditi ;)

...bila u servisu, napravili momci za 2 min., e sad i dalje me niko ne cuje kad ja zovem nekog, ali to mi je momak u servisu objasnio da je kod tih telefona neka graska kod podesavanja
viber mikrofona i da tu niko nista ne moze da uradi...tako je kako je....

Back