XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Milica Lukic 92 iz Zeleznika ide u XV gimnaziju...i place od kad je krenyla,zazalila je sto je to upisaLA,KAZE DRUSTVO UZAS,NASTAVNICI JOS GORI,a i ona je stvarno bre luda,vukovac,na prijemnom 37 poena,mogla sta oce,ona gimnaziju...to joj nista ne znaci,tako joj sad i treba!!!

Evo znam ja! Za francuski znam da lako daje keceve i obicno ih svi imaju do pred kraj god, ali isao sam na nemacki tako da ne znam tacno...Matis imas po 2-3 profesora u smeni i svi su ok,mislim da je lekic nagori, kod njega nema poklonjenih ocena, ali je ovako korektan, fizika mozes da uletis kod najbolje profesorke u skoli i najopicenije u skoli, tako da ti je svejedno dobro! U XV imas 2-3 profesora koji su uzas, ali u 4. godini mozes sa njima da se svadjas kolko hoces, mozda ces imati 3 iz vladanja, ali imaju i ostali pa ti to nije problem! Svadjom ces verovatno doci do zeljene ocene....Tu je i ono staro slihtanje,lepo sednes u prvu klupu icaskas o vremenu, zivotu, pijaci, odeci....

Kobass:
Evo znam ja! Za francuski znam da lako daje keceve i obicno ih svi imaju do pred kraj god, ali isao sam na nemacki tako da ne znam tacno...Matis imas po 2-3 profesora u smeni i svi su ok,mislim da je lekic nagori, kod njega nema poklonjenih ocena, ali je ovako korektan, fizika mozes da uletis kod najbolje profesorke u skoli i najopicenije u skoli, tako da ti je svejedno dobro! U XV imas 2-3 profesora koji su uzas, ali u 4. godini mozes sa njima da se svadjas kolko hoces, mozda ces imati 3 iz vladanja, ali imaju i ostali pa ti to nije problem! Svadjom ces verovatno doci do zeljene ocene....Tu je i ono staro slihtanje,lepo sednes u prvu klupu icaskas o vremenu, zivotu, pijaci, odeci....

Kako to mislis - doci svadjom do zeljene ocene? Pretite profesorima? A padaju i na slihtanje?

To su gluposti,koje su relativne.Od - do profesora...Najjace da kod svih prolazi slihtanje,i pretnje..Nikako.Ocenis samostalno sta kod koga prolazi.Al,sto se tice pretnji,to slabo ide.Dakle,mozes da se raspravljas,da se svadjas,kazes da znas za vise,odgovaras,al da pretis bas i ne mozes..Bar ne kod profesora koji meni predaju.

A, sustina je ipak u tome da ti daju dobri ljudi sansu da pokazes da znas za vise! Nemoj da pricas da caskate o pijaci... Deo moje porodice pripada prosveti te sam jos kao mala otkrila da je slihtanje kategorija koja ne prolazi - jasno njima (vecini) u startu sta ti radis... A bogami - ne prolaze ni svadje, pa ni pretnje... Najbolje prolazis ako si jednostavno KULTURAN... Dobijas ponekad ocenu na ono ljudsko u sebi. Pa jel ima neki profesor tamo da je bas OK, i ako ima - sta cenis kod njih: predavanja, karakter... Sto ti je taj Lekic najgori - ukoliko je korektan (jedina mu mana sto ne poklanja ocene). Na zalost, vecini ucenika je dobar profesor jednako mrtav profesor! Mnogo zeznuta profesija!

pa da...ali prva i treca drustveni...dryga i cetvrta prirodni trenutno..i posto sam cetvrta...dodjem s njom u smeni...jeste plava smena laganica...zato i kazem da preteruje....znaci nisu strasni profesori uopste....drustvo kao sto rekoh nemam pojma o prvoj godini.... :D

Cekaj, u plavoj su sada prva i treca prirodnog smera, a druga i cetvrta drustvenog smera, a u crvenoj su prva i treca drustvenog smera, a drugi i cetvrti su prirodnjaci... Te devojka ili nije I-5 (tj. plava smena ) ili nije na drustvenom smeru - ta dva se nikako ne mogu poklopiti!

Izvinite,nisam bas sigurna koje je odelenje,znam znaci 1000% da je drustveni i kuka,zali se.....ona je sada pre podne...jer se sad slaze,da je drustveni smer??????nE ODGOVARA joj drustvo,a ne bi me cudilo ni nastavnici,jer je ona u osnovnoj bila vukovac,ali sve uz ulizivanje i slihtanje,nikad nije nista znala,pa sad kad upisala tesku skolu....to se vidi i sad joj je tesko!!!!!

Hm...Da se razumemo,XV-a nije teska,imas samo zahtevne i manje zahtevne profesore.To je individualno.Jednoj generaciji se potrefe svi laki,a recimo narednog svi gadni...Tako da...U sustini,uvek je izbalansirano.Ja ne znam...Dakle,ona nije moja smena.A,zaista me cudi da joj ne odgovara,jer je i drustveni smer laksi od prirodnog,a i ta smena je dosta laksa..Za drustvo stvarno ne znam...Al je gotovo nemoguce da on 35 ljudi ne moze da nadje nikog iole normalnog.Pre ce biti da nesto sa njom nije u redu...Tako...;)

Sanja92:
Izvinite,nisam bas sigurna koje je odelenje,znam znaci 1000% da je drustveni i kuka,zali se.....ona je sada pre podne...jer se sad slaze,da je drustveni smer??????nE ODGOVARA joj drustvo,a ne bi me cudilo ni nastavnici,jer je ona u osnovnoj bila vukovac,ali sve uz ulizivanje i slihtanje,nikad nije nista znala,pa sad kad upisala tesku skolu....to se vidi i sad joj je tesko!!!!!

Ona je ipak PRIRODNI smer, plava smena, sudeci prema tome kad ide u skolu... Ili nije upisala XV!

E pa stvarno ne znam.....onda moguce da sam ja pogresila prirodni je,ali....zar nije valjda drustveni tezi,jer treba vise bodova,a za prirodni,mogu i vr.dobri da upisu???
~Pa i ja sma vise za to da njoj hvali nesto....vise nego toj deci...kad joj je mama nastavnica matisa...pa je maltrretira!!!!

pozdrav za maturante iz XV ja sam jedna od njih,laganica smena heheheh.
ja sam prezadovoljna skolom najiskrenije!!! a citala sam na tamo prvim stranama,kao rasprava koliko znanja izneses iz skole.pa Boze ljudi to je stvar sopstvenog izbora!
meni je drago sto sam je upisala jer bolje da sad,izvinjavam se na izrazu "ladim jaja" ima vremena kad cu uciti :) ljudi nadam se da idemo u italiju!!!!
pozdrav

Back