sunshine
Zainteresovan član
- Poruka
- 364
Eeeeeeeee sad, pazi da cu da ti kazem 8-) ... Zavrsih evo prvu godinu, 1-6 tacnije... Odoh da kuntam, treba se sutra buditi ranije nego obicno, sakupljaju harac ovi po 15.
Pozzzzzzz
Pozzzzzzz

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

???Hih...Sonic tours nije samo najskuplja,nego i najbezobraznija,najnekvalitetnija,najpokvarenija agencija.I da,najpodmitljivija.I najvise kradu...No,prestala sam vise da se nerviram oko toga..Shvatila sam da ce nas odrati,stoga...Bolje ni ne razmisljati o tome,niti se nadati da ce,za promenu,ovog puta biti drugacije...Pozz i laq notj...
) i koji se sutra sutra vraca...I naravno,najveci pozz mojoj sekici Bekici
...Ona se ne vraca skoro,no...
?o pa gde si bre ti aco, 100 godina od tebe ni traga ni glasa...sta je,pravi se musaka...pa pozovi mene i mikicu na has,znas da nam je to omiljeno jelo...ljubim te, pa se ono vidimo...kad krene skola...Aca_XV forever:ljudi,evo mene o5..mnogo je vremena proslo..al klk sam mogao da primetim nisam mnogo propustio..guarana,pa gde si bre?nismo se dop 100god..i moram da uzvratim pozz mojoj drugarki..gledamo s uskoro!i da poljubim moju srecicu:-)

...Nego,sto si ti promenila nick?Ides na exkurziju?Laku noc..