XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma to su fini ljudi/....Mikice..znas li jos nesto o ekskurziji?????
sm-nachdenk.gif

Pa,meni je razredna rekla,kad sam se upisivala,da se ide sredinom novembra,a da ce kostati oko 400evra... Al,to jos nije konacna ponuda,posto cekaju bolje,tj jeftinije ponude...Al,racunaj da ce nas svakako odrati ...

P.S.A ovi iz 5-e ekonomske idu isto u Italiju,7 nocenja(valjda) ,a placaju 285evra...I to u septembru...

A mi cemo opusteno ici u Italiju u novembru,kadnon-stop lije kisa... :cry:
No ,dobro...Bilo je i za ocekivati da ce biti dranje .

Znas li ti nesto?

eeeeee :D
pa pazi,ja sam cula juce da nema konkretne ponude...vec samo da mi skupimo dokumenta i da ce biti do 30000
Nista drugo..kao ponuda stize od 15 juna ali je i dalje iz nekog cudnog razloga nema....a garant ce nas na kraju voditi Sonic tours...a oni su naj,naj,najskuplji...to smo dosad ustanovili....iskreno-presede mi ekxkurzija....koliko mi se islo...sad mi se sve ,manje i manje ide...znaci daaaajjjjjj......jer prvo nas vozaju...drugo-JA VOLIM SUNCE....ne kisu....i sta cu tamo po kisi?da blejim u hotelu?vau! :shock:
to cu i ovde...i to cem se castim sa hajatom :lol:
nije meni dobro danas :lol:

Hehehe...Pa,u pravu si...Sta da radim po kisi?Da se kupam ;) ? Pa,mozda i nije to tako losa ideja,a :) ???Hih...Sonic tours nije samo najskuplja,nego i najbezobraznija,najnekvalitetnija,najpokvarenija agencija.I da,najpodmitljivija.I najvise kradu...No,prestala sam vise da se nerviram oko toga..Shvatila sam da ce nas odrati,stoga...Bolje ni ne razmisljati o tome,niti se nadati da ce,za promenu,ovog puta biti drugacije...Pozz i laq notj...

P.S.Koristim priliku da pozz mog drugara(koji ce ovo kad-tad citati :) ) i koji se sutra sutra vraca...I naravno,najveci pozz mojoj sekici Bekici :) :) :) ...Ona se ne vraca skoro,no...
Eto,malo sam vas usput obavestila o nekim meni bitnim stvarima(koje drugima dakako nisu),no ,sta da se radi...
Otisla mikica...

Qq....Al nam je tema posecena,ubi se..
Doooobro,ja cu iskoristiti priliku(posto niko ne pise nista pametno,necu biti izuzetak) da pozz Aciku i moju sestru Beku...I taaako...Ja bih rado procaskala s nekim iz mile mi skolice,ukoliko se seti da kucne nesto...Ovako...Odoh ;( ...Buaaaaaaa

Aca_XV forever:
ljudi,evo mene o5..mnogo je vremena proslo..al klk sam mogao da primetim nisam mnogo propustio..guarana,pa gde si bre?nismo se dop 100god..i moram da uzvratim pozz mojoj drugarki..gledamo s uskoro!i da poljubim moju srecicu:-)
o pa gde si bre ti aco, 100 godina od tebe ni traga ni glasa...sta je,pravi se musaka...pa pozovi mene i mikicu na has,znas da nam je to omiljeno jelo...ljubim te, pa se ono vidimo...kad krene skola...

i ewo,pocela i ta skola...ta tuzna IV godina...NECU...necu da idem iz owe XVte..smrc,smrc..ja sam pukla skroz..emocije me ubise..al eto,da iskoristim to i kazem wam da was puno wolim i da jedwa cekam exkurziju da se ne razdwajamo nedelju dana..ljubim was..

Back