Aca_XV forever
Obećava
- Poruka
- 58
drugarka posalji ponovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mikica_:Molim ljude iz mile nam XIII gimn. da svoje frustracije lece na nekom drugom mestu, jer forum ne sluzi za to... Jedno je sukob misljenja,a drugo ovo sto vi radite.Posto se toliko dicite svojim znanjem,nemojte nama,neobrazovanim seljacima iz XV-e davati za pravo da citamo i citiramo vase cenjene misli. Porazboljevacemo se od tolike doze gluposti koje sejete(narafski,bez ikakve argumentacije) .Znam ja da biste voleli da ste napravili pravi izbor,da je neko drugi nije odlucivao umesto vas,da sad idete u XV-u ,da imate prijatelje..Znate li vi uopste sta znaci rec PRIJATELJI?sumnjam....zao mi je. znam i da vam je jedina nada internet,nadate se da cete preko istog naci svoje imaginarne prijatelje,jer vi nemate vremena za druzenje... (a,da,ovo su cinjenice) .
Usput,da se ogradim,ima u XIII-om jos ljudi kojima mozak nije sasvim ispran.ali vi ne spadate u te.
Molim vas da me postedite svojih plitkoumnih postova,i da se vratite na temu(koja dakako postoji),a ne da off-ujete,jer to nije svrha.
p.s. Uglavnom ne postujem ljudima poput vas(isfrustriranim,ogorcenim,negativnim),ali mi vas je jaaako zao ,pa sam se smilovala.
Ne sumnjam da cete znati to da cenite.
I,jos samo jedna stvar- glupi o pametnima,neobrazovani o obrazovanju,prosti o pristojnosti...takvi ste vi(cast izuzecima) .Ponasate se kao da XIII-u upisuju samo inteligentni i nadareni ljudi. mozda bih i mislila da je tako,da me niste uverili u suprotno...Bas malocas,svojim postovima.
Ja, lichno, nikada nisam rekao da mrzim XV, chak shtavishe... Imam dosta drugova i drugarica u istoj koji su i vishe nego normalni. Dakle, GENERALIZOVANJE me SMARA! Sve shto sam rekao u vezi XV je bilo u vezi osoba kojesu branile neke njihove interese koji su nebulozni, ili sam rekao da mi se ne svidja neka tematika...Aca_XV forever:a vi pametnice ako vas vec smaram idite na svoj forum,pa tamo diskutujte da li se kaze rezac ili zarezac...izvolite..ako tlk mrzite xv sta cete na njenom forumu????????je li bre..i da se zna ne blejim na netu 24/7 ko vi pa da znam te vase fore i forice,akcije itd....znam da vas isprozivam i to mi je dovoljno!!!!!pozdrav vidimo se,nadam se nikad!
Ti za odbojku?!?!Lamborghini:Ajde ako smes..
Mislim sa mnom...1-1
Guarana666:hmmm...pa imam ja druga iz osnovne u III 1....![]()
Sofika:Ok, koje su to dve kokoške koje su se jutros u basu hvalile da su spustile tamo nekom Duky-ju i Ben Adamu? Jao kako ste ispale cool zbog toga... Duky šta misliš, koliko je jadno hvaliti se u basu da si oterao nekog lika sa neta u trlpm i kako ćeš da mu pošalješ nekoga da ga prebije? Lol ni forum više nije ono što je bio... Vidim da su i u XV konačno otkrili čudo tehnike zvano kompjuter... U **** te, šta će biti kada budu otkrili čudesan svet msn-a???
P.S.
Mi u XIII-oj vrlo dobro znamo šta su prijatelji... A i šta su kreteni iz XV-e...
Ben_Adam:Ja, lichno, nikada nisam rekao da mrzim XV, chak shtavishe... Imam dosta drugova i drugarica u istoj koji su i vishe nego normalni. Dakle, GENERALIZOVANJE me SMARA! Sve shto sam rekao u vezi XV je bilo u vezi osoba kojesu branile neke njihove interese koji su nebulozni, ili sam rekao da mi se ne svidja neka tematika...
Svejedno, nije fora da se prozivamo, vetj da govorimo ono shto mislimo o shkolama.
Ako ne mozhemo normalno da razgovaramo, mislim da bi najpametnije bilo da se razdvojimo.![]()