Aca_XV forever
Obećava
- Poruka
- 58
pa nek cita,ionako cemo joj reci!!!!!!a bila je dezurna i prosle godine,xaxaxa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Guarana666:a i ti si iz XV?![]()
evo, do ovde sa citao..dalje nisam mogao...jer je i ovo dosta shita za ceo svet...`ja tebe ne zelim da prozivam` rece Aca duky-ju, Aco sa ili bez tebe ja cu da mu JE/BEM mater, dosao na nas forum,proziva nasu skolu,i tebe! (dobar fazon za ficu) kada se pojave ovakve budale ko ovaj duky,lepo dobijem inspiraciju....... bezi repu od pacova sa ovog foruma dok nisam poceo da ti pominjem sestru i Novo groblje, mars u pi/cku materinu!!!!
Aca_XV forever:to bre drugarka reci im ko je baja ovde!ljubim te
mikica_:Ne drugar..Mi smo onaj "sljam" iz XV-e koji uvek moze argumentima da pobije "pametne" iz XIII-e ...pa se ondaN pitam kako su tako pametni,a ne umeju tri pristojne recenice da sklope...
gledamo se danas ;-)
SLUSAJ DECKO DA OBJASNIM NEKE STVARI:zasto si i dalje na ovom forumu?ko je prvi poceo da vredja?ko je prvi isprozivao tudju skolu?pogledaj kad sam se ja ulogovao a kad ti....a ondo da sam gay,pa noge cu ti polomiti,a onda cu te silovati....uvalicu ti i jaja,plakaces kop da si dobio 4+ iz hemije!jel ti jasno,spodobo retardina?!goni se u pic-kyu lepu materinu!da da da....vi ste svi bas mnogo fini....zivite svoj zivot...i bas vam je lepo....da da.....savrseni ste svi do jednog.....naravno...ma, verovao bih ja vama da vi verujete u to...ustvari, ni sami sebi ne verujete, ni ne znate da li he istina ono o cemu pisete.....zarobljenici ste stereotipa....i nema vam spasa...