XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E,bre nakaze jedne,ja idem u XV,skola nije nimalo laka....Skola prokisnjava samo u hodniku,pa se ne gube casovi...A to sto nemamo krov je prednost za nas,jer imamo kabrio skolu! ! ! ! !Vi molekuli iz XIII cutite-jer niste normalni...znam privatno dosta profesora iz XIII,i oni kazu da ste streberi,tako da.....:-D

Molim ljude iz mile nam XIII gimn. da svoje frustracije lece na nekom drugom mestu, jer forum ne sluzi za to... Jedno je sukob misljenja,a drugo ovo sto vi radite.Posto se toliko dicite svojim znanjem,nemojte nama,neobrazovanim seljacima iz XV-e davati za pravo da citamo i citiramo vase cenjene misli. Porazboljevacemo se od tolike doze gluposti koje sejete(narafski,bez ikakve argumentacije) .Znam ja da biste voleli da ste napravili pravi izbor,da je neko drugi nije odlucivao umesto vas,da sad idete u XV-u ,da imate prijatelje..Znate li vi uopste sta znaci rec PRIJATELJI?sumnjam....zao mi je. znam i da vam je jedina nada internet,nadate se da cete preko istog naci svoje imaginarne prijatelje,jer vi nemate vremena za druzenje... (a,da,ovo su cinjenice) .
Usput,da se ogradim,ima u XIII-om jos ljudi kojima mozak nije sasvim ispran.ali vi ne spadate u te.
Molim vas da me postedite svojih plitkoumnih postova,i da se vratite na temu(koja dakako postoji),a ne da off-ujete,jer to nije svrha.
p.s. Uglavnom ne postujem ljudima poput vas(isfrustriranim,ogorcenim,negativnim),ali mi vas je jaaako zao ,pa sam se smilovala.
Ne sumnjam da cete znati to da cenite.

I,jos samo jedna stvar- glupi o pametnima,neobrazovani o obrazovanju,prosti o pristojnosti...takvi ste vi(cast izuzecima) .Ponasate se kao da XIII-u upisuju samo inteligentni i nadareni ljudi. mozda bih i mislila da je tako,da me niste uverili u suprotno...Bas malocas,svojim postovima.

`ja tebe ne zelim da prozivam` rece Aca duky-ju, Aco sa ili bez tebe ja cu da mu JE/BEM mater, dosao na nas forum,proziva nasu skolu,i tebe! (dobar fazon za ficu) kada se pojave ovakve budale ko ovaj duky,lepo dobijem inspiraciju....... bezi repu od pacova sa ovog foruma dok nisam poceo da ti pominjem sestru i Novo groblje, mars u pi/cku materinu!!!!
evo, do ovde sa citao..dalje nisam mogao...jer je i ovo dosta shita za ceo svet...
ti medinna..jadnice maloumni anoreksicni, jedino sto mozes da dobijes je napad epilepsije i pegavi tifus od ovog Ace, sto ga toliko volis...mora da ste u nekoj love ili kakvoj vec vezi......pa ste sada nasli i javno da promovisete svoju gay populaciju...
vidi medinna...jedino sto mozes..sa ili bez Ace je da mi se sagnes....i nista vise....da me bijes ne mozes...jer nisi jaci...a posto si nepismen, cak ni ako ti dam adresu, neces moci da dodjes do tamo....dakle, anoreksicni krpelju..ne mozes da me teras sa foruma...nije tvoj..mozes samo da seres..i da trosis i svoje i tudje vreme na pisanje i citanje postova...a ja cu, kada imam vremena doci na ovaj deo foruma, i napljuvati te tako da ni ronioci nece moci 3 nedelje da te nadju...

dakle, meddina..ostaj mi u miru..i neka ti je laka crna zemlja.

Aco...ja te ne bih prozivao da nisi vredjao skolu...time sto vredjas skolu, direktno vredjas i mene, jer u tu skolu idem...i boli me uvo sto ti je sestra psiholog.....ali vidim da ti kao persona apsolutno stojis iza svojih iskaza..cak si se potpisao imenom i prezimenom...da da da....vi ste svi bas mnogo fini....zivite svoj zivot...i bas vam je lepo....da da.....savrseni ste svi do jednog.....naravno...ma, verovao bih ja vama da vi verujete u to...ustvari, ni sami sebi ne verujete, ni ne znate da li he istina ono o cemu pisete.....zarobljenici ste stereotipa....i nema vam spasa...

ostali pozz...

posto vidim da na ovom delu foruma nema zanimljivog sadrzaja..nego sve neki shit..prazne reci, pretnje i ostale gluposti.....necu vam vise dolaziti... :)

da da da....vi ste svi bas mnogo fini....zivite svoj zivot...i bas vam je lepo....da da.....savrseni ste svi do jednog.....naravno...ma, verovao bih ja vama da vi verujete u to...ustvari, ni sami sebi ne verujete, ni ne znate da li he istina ono o cemu pisete.....zarobljenici ste stereotipa....i nema vam spasa...
SLUSAJ DECKO DA OBJASNIM NEKE STVARI:zasto si i dalje na ovom forumu?ko je prvi poceo da vredja?ko je prvi isprozivao tudju skolu?pogledaj kad sam se ja ulogovao a kad ti....a ondo da sam gay,pa noge cu ti polomiti,a onda cu te silovati....uvalicu ti i jaja,plakaces kop da si dobio 4+ iz hemije!jel ti jasno,spodobo retardina?!goni se u pic-kyu lepu materinu!

Back