XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mikica_:
Molim ljude iz mile nam XIII gimn. da svoje frustracije lece na nekom drugom mestu, jer forum ne sluzi za to... Jedno je sukob misljenja,a drugo ovo sto vi radite.Posto se toliko dicite svojim znanjem,nemojte nama,neobrazovanim seljacima iz XV-e davati za pravo da citamo i citiramo vase cenjene misli. Porazboljevacemo se od tolike doze gluposti koje sejete(narafski,bez ikakve argumentacije) .Znam ja da biste voleli da ste napravili pravi izbor,da je neko drugi nije odlucivao umesto vas,da sad idete u XV-u ,da imate prijatelje..Znate li vi uopste sta znaci rec PRIJATELJI?sumnjam....zao mi je. znam i da vam je jedina nada internet,nadate se da cete preko istog naci svoje imaginarne prijatelje,jer vi nemate vremena za druzenje... (a,da,ovo su cinjenice) .
Usput,da se ogradim,ima u XIII-om jos ljudi kojima mozak nije sasvim ispran.ali vi ne spadate u te.
Molim vas da me postedite svojih plitkoumnih postova,i da se vratite na temu(koja dakako postoji),a ne da off-ujete,jer to nije svrha.
p.s. Uglavnom ne postujem ljudima poput vas(isfrustriranim,ogorcenim,negativnim),ali mi vas je jaaako zao ,pa sam se smilovala.
Ne sumnjam da cete znati to da cenite.

I,jos samo jedna stvar- glupi o pametnima,neobrazovani o obrazovanju,prosti o pristojnosti...takvi ste vi(cast izuzecima) .Ponasate se kao da XIII-u upisuju samo inteligentni i nadareni ljudi. mozda bih i mislila da je tako,da me niste uverili u suprotno...Bas malocas,svojim postovima.

znaci LoL
....da...omalovazavanje drugih je jedino sto mozete...
...ti bese obicno ne postujes ovakvima kao ja??.....mozda je to zato sto ti je ovo prvi post...a pre toga nisi ni znala sta je to komp...vrlo verovatno...
...a te "cinjenice" ....necu da komentarisem...nisu dostojne toga..

ovim zavrsavam..definitivno..

-Hehehe...Svaka cast! Da,u pravu si,ovo je moj prvi kontakt sa kompjuterom.Cini mi se da mi ,za sada,ide mnogo bolje nego tebi sa preko 300 postova. Bar sam naucila osnovno.moraces ti ,posto si vidim iskusniji u tom polju,da me poducis da na pocetku recenice ide veliko slovo.Za razliku od tebe,ja to znam od prvog osnovne.vidim,ti jos nisi naucio...mukice :) ...
A o omalovazavanju molim da govore ljudi koji to ne rade( " a pre toga nisi ni znala sta je to komp" ) -Rekoh ja,isprali ti mozak...

Duky ne znam kako ovo da ti kazem...Tesko je,ali MARS SA NASE TEME...Imate svoju i dovidjenja prijatno!!!!!
Sta bre tu mracis i foliras se....idi leci svoje komplekse negde dalje..ovo nije tema da ti pljujes nego da se caska..Prema tome..MARS...to sto su te isprozivali je samo rezultat napadanja ljudi slicnih tebi koji su isfrustrirani svojim zivotom pa imaju potrebu da ga i drugima useru....Sto bi rekao nas dragi istoricar,Vazno je piti lekove na vreme....

Sunshine,ocigledno jesmo...koja si god?
Aco ne prozivaj ga dalje-vidis da je neizivljeni iskompleksirani coveculjak....

Pozzzzzz za sveeee..... :D :D :D :D

pitaj mog drugara Acu :)
III/1 sam..al ,posto ja ne znam tebe,verovatno ne znas ni ti mene :)
hehehe...veeeliki pozz..
p.s.paa,nije bilo bas smor,al kad se uporedi sa proteklim godinama,ove je bilo najlosije.Al cemo zato mi sledece godine da napravimo havariju :)

Ok, koje su to dve kokoške koje su se jutros u basu hvalile da su spustile tamo nekom Duky-ju i Ben Adamu? Jao kako ste ispale cool zbog toga... Duky šta misliš, koliko je jadno hvaliti se u basu da si oterao nekog lika sa neta u trlpm i kako ćeš da mu pošalješ nekoga da ga prebije? Lol ni forum više nije ono što je bio... Vidim da su i u XV konačno otkrili čudo tehnike zvano kompjuter... U **** te, šta će biti kada budu otkrili čudesan svet msn-a???
P.S.
Mi u XIII-oj vrlo dobro znamo šta su prijatelji... A i šta su kreteni iz XV-e...

slusaj sofika,ako si takvo mudo sto se nisi oglasila onda u basu kad si cula to?hoces da ti kazem...e pa,to je zato sto su te tako u tvojoj XIII naucili!da i kad vam kazu da ste govna vi svi u glas:TAKO JE,PROFESORE,MI SMO GOVNA! PA ***** TI MATERINA STO IM TO NE RECE TO U LICE NEGO SE TU PROSERAVAS PREKO FORUMA!?A zakljucio sam i zasto vi blejite na nasem forumu:na vas ne umete da udjete,jer su vasi svetski hakeri postavili neke ko zna sta(ne znam stvarno kako se to zove),pa vi mukice morate na forum nas prostodusnih (m)ucenika iz klosarske XV!a "priljatelje" cu ti svakako prebiti,jer su me ti isti nazvali pederom,a ne znaju ni ko sam!kao jaci su od mene,a obojicu mogu u zubima da nosim!kladim se da kad bi dosli i njih dvojica na mene,dobili bi takve batine da bi ste napisali nastavak kosovskog boja... :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o

duky,ako nisi ***** zasto mi saljes privatne poruke?pretis mi,a...kazes da se pazim grupice koja je lupala samare nekom peri!ponavljam GRUPICE!!!!!PA GDE SI TI TU PICKICE JEDNA!HOCES 1-1,AJDE DA TE VIDIM!
POZZ ZA POSLOVICU Pas koji laje,ne ujeda.....MISU MALI!ZA POCETAK OSTAVI IME!A DA,NE SMES,PLASIS SE DA CU TE NACI!

E aj prestanite,samim tim sto nastavljate vredjate,omalovazavate,psujete itd-pokazujete svoj nivo...

A batine JAA koja nisam ni iz jedne ni iz druge gimn mogu da namestim kome hocu i kad hocu...ima njih koji jedva cekaju da im nabacim neku tucu...

definitivno cu upisati xv imam utisak da je demokratija na zavidnom nivou a komentare tipa slanje na odredjene teritorije odnosno u izostavite jer je prilicno banalno pustite ih neka misle da su najbolji,nego jel ima neko ovde ko ce biti cetvrti razred pa cemo mozda biti zajedno u odeljenju(da ne ponavljam pricu od pocetka)pozdrav svima

aca,ja,medinna,mikica,cevu....dosta nas je cetvrta sledece godine... :D
Aco,ne spustaj se vise na njihov nivo....a vi nasi mili susedi MORE MARS NA SVOJU TEMU!!!!!
znaci ogadiste mi forum...stink....
lepo rece,sto ne rece to u basu...?i ko god da je to bio-kokoska ti mama....
imate svoju temu i dovidjenja prijatno...
ioak vi ste najbolji,najlepsi,ELITA pa nemojte da se uprljate kod nas u mulju...a realno gledano,niski ste...
Ana mi lepo nastavimo svoju temu a onda se pojavi budaletina koja se tu folira,,,,prema tome prica sa batinama se mani...
generalizujete ljudi...pokazujute koliko ste zreli i kolike vidike na svet imate...SVAKA CAST :roll:

Slusajte ljudi,nemojte da pretite mojim drugarima preko privatnih poruka jer mislim da stvarno nije u redu...ako imate nekih problema recite to javno-hocu i ja da vidim koliko ste opasti...:Dsto se tice tih namestanja batina i to...pa devojko koliko sam ja skapirao iz nekog od tvojih postova sa one teme o profesorima iz xv ti si 91 god...proci ce te to za batine veruj mi,a i tvoje drugare...tako sam se i ja tukao cesto bez nekog bitnog razloga pa sam skapirao da to ne vodi nicemu...ima vremena za vas:D
OK je potuci se kad moras...pa i ako dobijes batine nije lose...i to te vodi necemu...pogotovo ako ih dobijes za dzabe pa ukapiras neke stvari,ali stvarno se ne valja tuci bez potrebe...Svi to skapiraju vremenom-neki pre a neki posle...(au al sam se profolirao sad,mislice deca da sam neki debil:D...pozzz III-7)

Aca_XV forever:
a vi pametnice ako vas vec smaram idite na svoj forum,pa tamo diskutujte da li se kaze rezac ili zarezac...izvolite..ako tlk mrzite xv sta cete na njenom forumu????????je li bre..i da se zna ne blejim na netu 24/7 ko vi pa da znam te vase fore i forice,akcije itd....znam da vas isprozivam i to mi je dovoljno!!!!!pozdrav vidimo se,nadam se nikad!
Ja, lichno, nikada nisam rekao da mrzim XV, chak shtavishe... Imam dosta drugova i drugarica u istoj koji su i vishe nego normalni. Dakle, GENERALIZOVANJE me SMARA! Sve shto sam rekao u vezi XV je bilo u vezi osoba kojesu branile neke njihove interese koji su nebulozni, ili sam rekao da mi se ne svidja neka tematika...
Svejedno, nije fora da se prozivamo, vetj da govorimo ono shto mislimo o shkolama.
Ako ne mozhemo normalno da razgovaramo, mislim da bi najpametnije bilo da se razdvojimo.;)

Sofika:
Ok, koje su to dve kokoške koje su se jutros u basu hvalile da su spustile tamo nekom Duky-ju i Ben Adamu? Jao kako ste ispale cool zbog toga... Duky šta misliš, koliko je jadno hvaliti se u basu da si oterao nekog lika sa neta u trlpm i kako ćeš da mu pošalješ nekoga da ga prebije? Lol ni forum više nije ono što je bio... Vidim da su i u XV konačno otkrili čudo tehnike zvano kompjuter... U **** te, šta će biti kada budu otkrili čudesan svet msn-a???
P.S.
Mi u XIII-oj vrlo dobro znamo šta su prijatelji... A i šta su kreteni iz XV-e...

1.)Zar iko ovde stvarno misli da mi iz XV-e nemamo o cemu da pricamo,nego o nekim ,totalno nebitnim likovima sa foruma...
2.)Jesto..otkrili smo kako se koristi kompjuter,samo sto mi tu spravu ne koristimo toliko cesto kao vi(jerbo imamo i drugih,pametnijih stvari) .A vi ne silazite sa kompa.I,usput idete u XIII-u!!Kako to postizete?A,znam...Vama su skola i kompjuter jedina preokupacija u zivotu.A,ako toliko dobro znas sta su prijatelji,sto onda ne sjases sa neta,i druzis se sa njima? Znas ti sta rec "prijatelji" znaci,ali nemas nijednog...
P.S.Nemoj indirektno terati nas da ti postanemo drugari,jer to svakako,nije moguce.

Ben_Adam:
Ja, lichno, nikada nisam rekao da mrzim XV, chak shtavishe... Imam dosta drugova i drugarica u istoj koji su i vishe nego normalni. Dakle, GENERALIZOVANJE me SMARA! Sve shto sam rekao u vezi XV je bilo u vezi osoba kojesu branile neke njihove interese koji su nebulozni, ili sam rekao da mi se ne svidja neka tematika...
Svejedno, nije fora da se prozivamo, vetj da govorimo ono shto mislimo o shkolama.
Ako ne mozhemo normalno da razgovaramo, mislim da bi najpametnije bilo da se razdvojimo.;)

chak shtavishe -- pleonazam !
Kako te to ne naucise u skoli??

-E,posto nemam vise kome da repliciram,moram da kazem pojedincima(iz XIII-e ,narafski),da su oni ti koji su dosli na NASU (o XV-oj ) temu.Dakle,mi se nismo mesali u njihova posla,niti sam i jednu poruku poslala gde navodim kako je XIII-a krs,streberska ili slicno.Ali se dakako branim ,jer neki od vas nisu ni jednom krocili u XV-u,a sebi daju za pravo da pricaju nesto u sta nisu upuceni.To sto mi nemamo krov ne znaci da smo nepismeni,nekulturni i neradni.P.S.bas me malopre vas drugar sa izjavom (chak shtavishe),uverio je XIII-a daleko od toga kako je opisujete.

Back