- Poruka
- 5.862
Jbt pobise se cija skola je bolja...Diploma vam je ista za vse gimnazijalce...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
medinna:Duky-jel` ti to mama tako tepa?!
Slusaj ovako KRALJU ETIOPIJE!
Ja ne znam iz kog si ti perioda?! Da pogadjam? Kenozoik?! NE?! Je/bi ga! Davno su izumrle zivotinje koje prave 9 miliona dece,osim ako ti nisi neka larva, a izgleda da jesi…Ne verujem da si ih ti pravio,pre ce biti da si ih radjao…Ala su tebe je/bali?!....Opusteno,bar si tako siguran da su sva deca tvoja!
Jel` ti imas neke probleme sa padezima? `na mom bmw M3 roadster???? (---U! padez DATIV,nema veze,verovatno nisi cuo za njega…)` pa je/bem mu mater,valjda ides u gimnaziju?! Meni je mozda malo zao sto ja necu imati priliku da zamenim ulje na tom bmw-u,jer ga posle toga ti ne bi video vise,al` sta da se radi?!posto ti nemas pare za to,naravno,neces nikad ni imati,moli Boga da imas za benzin za onog tvog raspalog tomosa sa prikolicom za karton,sa kojim ides od kontejnera do kontejnera trazeci novine i kutije,i moleci Boga da naletis na neku koricu hleba…a ni taj tomos ne moze da se vozi bez ruku,a i sa drvenom nogom je tesko odrzavati ravnotezu,nadam se da su ti usi dovoljno velike,da mozes da upravljas njima….
Larvo,ako stvarno mislis da si pametan, napravi sebi vremeplov i vrati se 200 miliona godina unazad, crkni tamo,postani fosil,pa da mi imamo dobru naftu danas! Ne znam bas koliko ce kvalitetna biti ta nafta,ako je ti budes sacinjavao,ali nema veze, prodacemo je u Etiopiju,njima ce odgovarati! (ako si ti kralj)?! Ako tebi ta zica ,ma koja zica,vuneno vlakno koje ti drzi te klempave usi,omogucava da toliko sanjas,zasto ne bi mogli da sanjaju oni koji imaju mozak u glavi?!
OFTZE???? Jesu to neke nove zivotinje? Prosvetli nas…. O KRALJU ETIOPIJE……
Dirni mi Acu jos jednom,i doci cu u Etiopiju,ili ako treba 200 miliona godina u proslost da te zgazim larvo jedna stakorska,smrdljiva! Pozdrav za III/7,celu XV, a ti duky teraj se u 200 miliona pacovskih pi/zdi materina,i lepo se provedi….