XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hmmm..napisala sam da si ga izvredjao..ok prvi je poceo..ali tema XV gimnazija ne podrazumeva da je pljujete,sto znaci da je samo branio..to sto ste vi takvi kakvi ste....VAS problem..ne ostatka sveta...za profesore iz XIII ne bih tako pricala...razmisli da prvi dan kad dodjete oni kazu-vi ste elita i iznad drugih ste...prave od vas nadobudnu decu koja se vestace...imam ortakinju koja je bila najnormalnija devojka...krenula je tu...i sad se tako glupoooo ponasa...znaci no comment na to....
ovo je tema na forumu a ne mesto za pljuvanje XV....u cemu je vas problem?pitali ste se zasto nema ljudi iz XV na pocetku..pa hmmm,mozda zato sto imaju zivot i ne zive da pljuju po drugima,procitaju i nasmeju se dok ne preterate....niko nece pljuvati po bilo kojoj gimnaziji iz XV jer je to glupo..a vi..pa daajjj,procitaj postove i jasno je...zasto imate potrebu da se dokazujete da ste najbolji?verovatno zato sto vam vasi profesori kazu-Vi ste elita....pa imate potrebu to da nabijate na nos...
Ok,mozda nam skola prokisnjava ali to je problem ministarstva,a ne nas i nismo mi krivi za to...to sto nam direktorka nije naklonjena vladajucoj partiji pa ne dobija pare,pa to je javna tajna....
Ok,mozda ima narkomana,ali reci mi u kojoj skoli nema?
Ok,mozda se alkoholisemo,ali izvini-lepo Aca rece-ako ne probam sad-kad cu?
Ok,mozda je kod nas lakse proci..treba ti malo truda,ali tebi niko ne brani da ucis...skroz je opusteno,nema tenzije,frke...mozes da popricas sa profesorm najnormalnije...Ljudi iz XIII panice kad ne dodju nedelju dana jer su bolesni...i UVEK imaju problem zbog toga...profesori(vecina ) su jako nerazumni...A u XV makar toga nema,dva i po meseca nisam bila u skoli zbog operacija i svi su mi maximalno izasli u susret..kad je neko bolestan nedelju,dve izadju u susret uvek..nema straha....
nema bojazni sta ce biti kada dodjem
Nemas pravo da ga prozivas za bodove,jer iz tog ugla gledano,ja sam polozila u Filoloskoj gde je triput teze nego na klasicnom prijemnom...To ti ja kazem jer znam...ali nisam otisla tamo,predomislila sam se...i ipak otisla u XV i nisam se pokajala....uzmi stvarno informator i videces koliko bodova treba za gde...XV je druga po velicini skola u Bgd i to dovoljno govori o poseconosti i omiljenosti skole...9 je u Evropi u pisa testovima,to su ti sve televizije objavile...
zasto svi dolaze ovde?zato sto je opusteno,normalno,ucis ali mozes da uzivas bez konstantnog pritiska...
Takodje je javna tajna da se u XIII ne obara na godinu,ne izbacuju narkomani zbog ugleda skole...nego se mole da uzmu ispisnicu....a owo pricam jer su to informacije iz prve ruke...od ljudi iz XIII jer mi je tu gooomila drustva...
Kazem da se ponasate divljacki i generalizujete i napadate a ne pogledate prvo sebe....da li ste ikad culi za-ZIVI I PUSTI DRUGE DA ZIVE?
Ne znam samo koliko puta sam cula od svih iz XIII-e ne mogu,moram da ucim...za obican poziv-aj u setnju....znaci no comment....
a ti razmisli da se ponasas jako glupo i pogledaj kako si izvredjao nekog koga ni ne znas a on je samo stao na stranu svoje skole...
i jos milion puta bih izabrala XV nego XIII ili bilo koju skolu..jer ne zelim da idem u skolu u kojoj se ljudi medjusobno saplicu da bi bolje prosli i u skoli u kojoj se deca uce da budu nadobudna....

hvala bogu da me neko brani!!!!!Hvala Hristy carica si.....A JA I DALJE POSTAVLJAM JEDNO JEDINO PITANJE:ZASTO UCENICI IZ 13-TE GIMNAZIJE I DALJE BLEJE NA NASEM FORUMU?????IDITE NA SVOJ!!!!!
P.S.TI STO MI NE VERUJES ZA 99 BODOVA IDI NA SAJT MINISTARSTVA PA PROVERI,HOCES I IME DA OSTAVIM?meni nije frka ne plasim se da ce me kazniti zato sto se svadjam sa vama i rusim ugled svoje skole....

Naravno,uvek :D
i ja se pitam sta ce ovde... :lol:
a za bodove,pa verovatno imali manje ili ko zna sta...nepojmljivo mu je da i u XV za koju on smatra da je fush ( a pojma nema) ima toliko bodova..ocigledno odavno nije ni pogledao koliko bodova treba za XIII :roll:

ja se stvarno cudim ovom duky-ju?!!!!lik je car!nikad me u zivotu nije video a isprozivao me kao da me poznaje ceo zivot!!!!ja tebe ne zelim da prozivam,ja ti prozivam skolu,a ako hoces mozemo i to da resimo,nije problem!samo vidim da si se tlk usrao da ne smes ni ime da ostavis nego ti je nick DUKY!!!!a sestra mi je psiholog pa sam ti tako saopstio zasto ce te zena ostaviti,ima ona dosta iskustva veruj mi....a to za zamenu ulja na bmw-u bla bla,cuo sam da je lako,u tri poteza,ti ces meni menjati fici iz 82. a to je zajebano u picku materinu...i da,ne znam sta je 14 koren iz 99,nisu nas to naucili jer mi to,glavu dajem,nikad nece trebati u zivotu...a tebi,buducem matematicaru,biologu,fizicaru,proroku(znas da cu ti menjati ulje na bmw-u),intelektualcu,iskompleksiranom burzuju(kad vidim da ti je sve u kolima) i buducem hakeru #1 u svetu,ce svakako trebati!pa zato idi pravi jos dece na internetu(posto ih imas na hiljade)i ostavi xv na miru,uzivaj sto si clan NAJELITNIJE BEOGRADSKE SKOLE:TRINAESTE GIMNAZIJE.....

Duky-jel` ti to mama tako tepa?!
Slusaj ovako KRALJU ETIOPIJE!
Ja ne znam iz kog si ti perioda?! Da pogadjam? Kenozoik?! NE?! Je/bi ga! Davno su izumrle zivotinje koje prave 9 miliona dece,osim ako ti nisi neka larva, a izgleda da jesi…Ne verujem da si ih ti pravio,pre ce biti da si ih radjao…Ala su tebe je/bali?!....Opusteno,bar si tako siguran da su sva deca tvoja!
Jel` ti imas neke probleme sa padezima? `na mom bmw M3 roadster???? (---U! padez DATIV,nema veze,verovatno nisi cuo za njega…)` pa je/bem mu mater,valjda ides u gimnaziju?! Meni je mozda malo zao sto ja necu imati priliku da zamenim ulje na tom bmw-u,jer ga posle toga ti ne bi video vise,al` sta da se radi?!posto ti nemas pare za to,naravno,neces nikad ni imati,moli Boga da imas za benzin za onog tvog raspalog tomosa sa prikolicom za karton,sa kojim ides od kontejnera do kontejnera trazeci novine i kutije,i moleci Boga da naletis na neku koricu hleba…a ni taj tomos ne moze da se vozi bez ruku,a i sa drvenom nogom je tesko odrzavati ravnotezu,nadam se da su ti usi dovoljno velike,da mozes da upravljas njima….
Larvo,ako stvarno mislis da si pametan, napravi sebi vremeplov i vrati se 200 miliona godina unazad, crkni tamo,postani fosil,pa da mi imamo dobru naftu danas! Ne znam bas koliko ce kvalitetna biti ta nafta,ako je ti budes sacinjavao,ali nema veze, prodacemo je u Etiopiju,njima ce odgovarati! (ako si ti kralj)?! Ako tebi ta zica ,ma koja zica,vuneno vlakno koje ti drzi te klempave usi,omogucava da toliko sanjas,zasto ne bi mogli da sanjaju oni koji imaju mozak u glavi?!
OFTZE???? Jesu to neke nove zivotinje? Prosvetli nas…. O KRALJU ETIOPIJE……
Dirni mi Acu jos jednom,i doci cu u Etiopiju,ili ako treba 200 miliona godina u proslost da te zgazim larvo jedna stakorska,smrdljiva! Pozdrav za III/7,celu XV, a ti duky teraj se u 200 miliona pacovskih pi/zdi materina,i lepo se provedi….

medinna:
Duky-jel` ti to mama tako tepa?!
Slusaj ovako KRALJU ETIOPIJE!
Ja ne znam iz kog si ti perioda?! Da pogadjam? Kenozoik?! NE?! Je/bi ga! Davno su izumrle zivotinje koje prave 9 miliona dece,osim ako ti nisi neka larva, a izgleda da jesi…Ne verujem da si ih ti pravio,pre ce biti da si ih radjao…Ala su tebe je/bali?!....Opusteno,bar si tako siguran da su sva deca tvoja!
Jel` ti imas neke probleme sa padezima? `na mom bmw M3 roadster???? (---U! padez DATIV,nema veze,verovatno nisi cuo za njega…)` pa je/bem mu mater,valjda ides u gimnaziju?! Meni je mozda malo zao sto ja necu imati priliku da zamenim ulje na tom bmw-u,jer ga posle toga ti ne bi video vise,al` sta da se radi?!posto ti nemas pare za to,naravno,neces nikad ni imati,moli Boga da imas za benzin za onog tvog raspalog tomosa sa prikolicom za karton,sa kojim ides od kontejnera do kontejnera trazeci novine i kutije,i moleci Boga da naletis na neku koricu hleba…a ni taj tomos ne moze da se vozi bez ruku,a i sa drvenom nogom je tesko odrzavati ravnotezu,nadam se da su ti usi dovoljno velike,da mozes da upravljas njima….
Larvo,ako stvarno mislis da si pametan, napravi sebi vremeplov i vrati se 200 miliona godina unazad, crkni tamo,postani fosil,pa da mi imamo dobru naftu danas! Ne znam bas koliko ce kvalitetna biti ta nafta,ako je ti budes sacinjavao,ali nema veze, prodacemo je u Etiopiju,njima ce odgovarati! (ako si ti kralj)?! Ako tebi ta zica ,ma koja zica,vuneno vlakno koje ti drzi te klempave usi,omogucava da toliko sanjas,zasto ne bi mogli da sanjaju oni koji imaju mozak u glavi?!
OFTZE???? Jesu to neke nove zivotinje? Prosvetli nas…. O KRALJU ETIOPIJE……
Dirni mi Acu jos jednom,i doci cu u Etiopiju,ili ako treba 200 miliona godina u proslost da te zgazim larvo jedna stakorska,smrdljiva! Pozdrav za III/7,celu XV, a ti duky teraj se u 200 miliona pacovskih pi/zdi materina,i lepo se provedi….

ne moras da vredjas sotale ako se ne slazu sa tobom...Mislim ovaj odgvor klasicno obuhvaceno gradivo,da neko nekog poredi sa larvom itd...jbt strasno...

OVO JE PREVISE ZA MOJE OCI POVLACIM SE IZ OVE TEME

`ja tebe ne zelim da prozivam` rece Aca duky-ju, Aco sa ili bez tebe ja cu da mu JE/BEM mater, dosao na nas forum,proziva nasu skolu,i tebe! (dobar fazon za ficu):-D kada se pojave ovakve budale ko ovaj duky,lepo dobijem inspiraciju.......:-D bezi repu od pacova sa ovog foruma dok nisam poceo da ti pominjem sestru i Novo groblje, mars u pi/cku materinu!!!!

Ana, nikoga ja ne poredim sa larvom, to bi bila uvreda za larvu, na zalost i medju larvama se nadje po neki izrod,(ovaj primer je jedna od najvecih gresaka Majke prirode).....Svet nije savrsen....da jeste, duky,ovaj pardon,takve larve ne bi postojale,postoje one druge,normalne, koje bi odrzavale lanac ishrane nekih drugih zivotinja itd....

to DAne care najveci,****-m mu mater ovde je nasao da se kurci!!!!!nesto ga nema danas....taj fazon,sta ja tu hocu kao fino,prozivam skolu a ne njega!duky jeb-em ti mater iskompleksiranu,goni se u tvoju skolicu,da te ne bih bacio u kontejner za reciklazu,jer ga vi elitni ucenici imate ispred skole!!!!!mi ne znamo sta je to,i hvala bogu na tome!mi to popijemo pa bacimo u park ili sa terase,jbg, mrzi me da ustajem pa bacim onako sa stolice:)
koji si ti debil,znaci da te nema trebalo bi te izmisliti!licis mi na ovu gogu iz vb,kad ja puknem pare,ja eto potrosila,moja kola,moje drugarice...itd...ma goni se u 14. koren iz 99 pic-ki materina

Hello ljudi,pre nego sto vam kazem u koju skolu idem i pre nego sto me oterate u tri lepe,jel mogu nesto da kazem?
Bilo bi lepo,zahvaljujem.
@Aca_XV forever
Primetila sam jedan od mnogobrojnih tvojih postova,i zelim samo da ti napisem da to sto idemo u XIII ne znaci da ne izlazim sa drustvom,da non-stop ucim (cak ucim i manje nego u osnovnoj pa prolazim vrlo dobra,granica sa odlicnim),da ne pijem alkohol (mmmm piwooo),da nosim naocare (hm...kako da ne)....Kapiram da i mi i vi imamo predrasude.Ali zar zbog toga trebamo da se pobijemo (verbalno)?
Ako bas zelite da znate imam drugaricu koja ce sad da zavrsi prvu godinu,ona kaze da joj ne smeta tip i nacin rada skole,ok onda,ona zadovoljna ja jos vishe.Aco,slazem se sa tobom po pitanju uspeha,ko je mene terao da upisujem XIII,niko.Svako je krojach svoje sudbine.Pozdrav za sve iz XV i da ovakvih (decijih) prepirki ne bude vishe... ;) :D

ok lamborgini,to stoji,al on je prvi poceo da generalizuje,pa ja cisto da mu kazem sta drugi misle o 13-oj..a imam i ja drugova u 13,i bezbroj puta se desilo ne mogu da izadjem moram da ucim sutra imam kontrolni iz ovog ili onog..a to za pivo sam mislio na ono sto je rekao da maloletni ne smeju da piju....po zakonu!i da se razumemo,ja ne pijem u skoli,niti cu ikad doci pijan u skolu,jer necu sebe da blamiram...al ako nekad pozelim da popijem pivo ili bilo sta necu se zentati da to i uradim

Back