Sofika
Ističe se
- Poruka
- 2.733
ma XIII ti je to ne preterujem majke mi mile a i nasi profani ma ti imas 5 4 5 ma evo ti poklonjena 4
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam je ja, ali kolko znam ona je isla samo u prvu ili 2. god....Ben_Adam:Omg- mislish... hHHAha...
Da li neko zna Luku Vjeshticu iz I-7 (XV beogradska gimnazija)?
POzdravlja vas sve)
Auuu al te laze ortakinja......*black sheep*:a da ova dvojka je isto tako NEBITNA ako imas jednu cetvorku onda je to 4 naravno!
Kobass:Znam je ja, ali kolko znam ona je isla samo u prvu ili 2. god....
XV je extra, najbolje 4 god mog zivota, profesori su vecinom dobri, ne traze mnogo samo osnovno i ne lece komplekse kao sto leci bar 50% u 13.! Toplo je preporucujem svima, i za fakse lepo u novembru krenes da se spremas i nemas nikakvih problema da se upises bilo gde. Isto tako je i u 13. jel tamo traze da se bubace stvari koje ti u zivotu nikad nece biti potrebne..
Pojma vi nemate sta je bezanje s casova, jel je to svako vase bezanje extremno kaznjeno! Pravo bezanje je bezanje bez posledica*black sheep*:znamo mi sta je zajebavanje i bezanje sa casova, za to nemoj da brines
onda, prvo kazes da je u 15. lakse, da se jedan decko vratio iz 15. u 13. zato, a onda kazes da je nama teze i da smo glupi jer mislimo vec sad na fax itd...
mislim logika ti nije jaca strana jel da?![]()
pa naravno da nije... znam o mi sta je bezanje i sta je zezanje,i sve to radimo bez posledica, naravno ,mislim sta ce ti intelekt kad ne znas da ga koristis...e i da mislis li da znamo koji cemo fax...pa da znamo isli bi u strucne skole a ne u gimnaziju....ali stvarno nemojte da me zeje.bavate,da je XV tako extra skola djaci iz nje bi osvajali takmicenja a ne mi stoga...8-)*black sheep*:znamo mi sta je zajebavanje i bezanje sa casova, za to nemoj da brines
onda, prvo kazes da je u 15. lakse, da se jedan decko vratio iz 15. u 13. zato, a onda kazes da je nama teze i da smo glupi jer mislimo vec sad na fax itd...
mislim logika ti nije jaca strana jel da?![]()
Pa da vi iz trineste gledate ko je kakav po tome koliko je takmicenja osvojio.....Sofika:pa naravno da nije... znam o mi sta je bezanje i sta je zezanje,i sve to radimo bez posledica, naravno ,mislim sta ce ti intelekt kad ne znas da ga koristis...e i da mislis li da znamo koji cemo fax...pa da znamo isli bi u strucne skole a ne u gimnaziju....ali stvarno nemojte da me zeje.bavate,da je XV tako extra skola djaci iz nje bi osvajali takmicenja a ne mi stoga...8-)
e aj ne se_ri....Pa da vi iz trineste gledate ko je kakav po tome koliko je takmicenja osvojio.....
KOWYNUXX:Ljudi, batalite... Broj 1: ovo je tema o XV gimnaziji, a ne o XIII, a ni o tome da li je bolja XV ili XIII; za to mozete da otvorite novu temu i novu anketu, pa da se svi argumentovano izjasne
Broj 2: veliki broj ljudi na ovoj temi koji su iz XIII i konstantno se prepucavaju, a imaju temu o svojoj gimnaziji, govori samo o zavisti i ni o cemu drugome... ja ne vidim ovoliku raspravu na vasoj temi... pazite samo da ta zavist ne preraste u kompleks... ne bi valjalo... a i razumem vas... nije vasa gimnazija bila prvak Srbije u kosarci... nesto se ne secam da je XIII nesto osvajala, izuzev nagrade za 37x obrisanu tablu u toku malog odmora... XV ruls... get over it...![]()