XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:roll: pa sta vi onda radite tamo sto svi neidete u xv isti vam je vrag kao na fakulteu cete vise znati ako ga upisete ako ima mesta s obzirom da idu iz takvih skola mogu misliti kakav im je prosek na kraju sve dobra deca i zauzela sva mesta :roll: :roll: :roll: :?:

Ben_Adam:
Omg- mislish... hHHAha...
Da li neko zna Luku Vjeshticu iz I-7 (XV beogradska gimnazija)?
POzdravlja vas sve ;))
Znam je ja, ali kolko znam ona je isla samo u prvu ili 2. god....

XV je extra, najbolje 4 god mog zivota, profesori su vecinom dobri, ne traze mnogo samo osnovno i ne lece komplekse kao sto leci bar 50% u 13.! Toplo je preporucujem svima, i za fakse lepo u novembru krenes da se spremas i nemas nikakvih problema da se upises bilo gde. Isto tako je i u 13. jel tamo traze da se bubace stvari koje ti u zivotu nikad nece biti potrebne..

Kobass:
Znam je ja, ali kolko znam ona je isla samo u prvu ili 2. god....

XV je extra, najbolje 4 god mog zivota, profesori su vecinom dobri, ne traze mnogo samo osnovno i ne lece komplekse kao sto leci bar 50% u 13.! Toplo je preporucujem svima, i za fakse lepo u novembru krenes da se spremas i nemas nikakvih problema da se upises bilo gde. Isto tako je i u 13. jel tamo traze da se bubace stvari koje ti u zivotu nikad nece biti potrebne..

LOL LOL LOL LOL LOL LUKA JE MUSHKO!!! YOYOOYOYOYOYO
Ahahahha

Samo za ucenike iz XIII:U CEMU JE VAS PROBLEM!!??vi ste bre obicni streberi!!!!da li vi uopste znate sta je bezanje sa casova ili zajebavanje?ja idem u XV i skola je extra,drustvo i to...ali profesori uopste nisu tako blagi kao sto vi tvrdite....Jedan decko se prebacio iz XIII u VX i vratio se posle dva dana jer je rekao da mu je u 13. lakse!!!!I pod dva:pa sta ako nismo imali krov,pa nismo isli u skolu??!!Vi bi ste isli u skolu i da vam krov prokisnjava....ovo su najlepse godine vaseg zivota i umesto da ih iskoristite,samo mislite na fakultete i ostala sr*nja :!: :!: :!:

znamo mi sta je zajebavanje i bezanje sa casova, za to nemoj da brines :lol:
onda, prvo kazes da je u 15. lakse, da se jedan decko vratio iz 15. u 13. zato, a onda kazes da je nama teze i da smo glupi jer mislimo vec sad na fax itd...
mislim logika ti nije jaca strana jel da? :P

*black sheep*:
onda, prvo kazes da je u 15. lakse, da se jedan decko vratio iz 15. u 13. zato, a onda kazes da je nama teze i da smo glupi jer mislimo vec sad na fax itd...
Pojma vi nemate sta je bezanje s casova, jel je to svako vase bezanje extremno kaznjeno! Pravo bezanje je bezanje bez posledica :) JA se vec mesec dana pripremam za faks tako da nismo bas ni mi iz xv glupi...

*black sheep*:
pa naravno da nije... znam o mi sta je bezanje i sta je zezanje,i sve to radimo bez posledica, naravno ,mislim sta ce ti intelekt kad ne znas da ga koristis...e i da mislis li da znamo koji cemo fax...pa da znamo isli bi u strucne skole a ne u gimnaziju....ali stvarno nemojte da me zeje.bavate,da je XV tako extra skola djaci iz nje bi osvajali takmicenja a ne mi stoga...8-)

Sofika:
pa naravno da nije... znam o mi sta je bezanje i sta je zezanje,i sve to radimo bez posledica, naravno ,mislim sta ce ti intelekt kad ne znas da ga koristis...e i da mislis li da znamo koji cemo fax...pa da znamo isli bi u strucne skole a ne u gimnaziju....ali stvarno nemojte da me zeje.bavate,da je XV tako extra skola djaci iz nje bi osvajali takmicenja a ne mi stoga...8-)
Pa da vi iz trineste gledate ko je kakav po tome koliko je takmicenja osvojio.....
BTW XV je u svim sportovima znatno ispred trineste...to su ti isto takmicenja, ne samo ona iz matematike...

nije istina i to je glupa predrasuda...a vi pobedjujete na takmicenjima zato sto vam se odeljenja sastoje od maminih i tatnih fudbakera i kosarkasa koji "idu"u skolu da bi se reklo da uce ..btw imamo i mi sportase koji igraju sve moguce sportove preko fudbala kosarke,tenisa plivanja(ja konkretno plivam za partizan)rukometa odbojke i ragbija ali ta se deca profi bave sportom i nemaju vremena za glupa takmicenja

Ljudi, batalite... Broj 1: ovo je tema o XV gimnaziji, a ne o XIII, a ni o tome da li je bolja XV ili XIII; za to mozete da otvorite novu temu i novu anketu, pa da se svi argumentovano izjasne
Broj 2: veliki broj ljudi na ovoj temi koji su iz XIII i konstantno se prepucavaju, a imaju temu o svojoj gimnaziji, govori samo o zavisti i ni o cemu drugome... ja ne vidim ovoliku raspravu na vasoj temi... pazite samo da ta zavist ne preraste u kompleks... ne bi valjalo... a i razumem vas... nije vasa gimnazija bila prvak Srbije u kosarci... nesto se ne secam da je XIII nesto osvajala, izuzev nagrade za 37x obrisanu tablu u toku malog odmora... XV ruls... get over it... :D

pa mozda nisi cuo 4 djaka je prosle godine na evrposkom iz hemije osvojilo 2 i 3 mesto,1 mesto iz srpskog na podrucju rep 1 2 3 iz historije takodje i mnogo mnogo drugih stvari, i ako bilo ko ima kompleks to ste vi, jer pobogu ako nemate tike od 200 e vi ste niko i nista...aj uci me kakvi debili idu u vasu skolu ,mozda ti nisi takav ali 99,9% je takvo, znam iz licnog iskustva

a ti mu dođeš šta... mislim, kao "lingvista" bih mogao malo da se pozabavim korekcijom tvog posta...
ne bi valjalo da je svima pismenosta takva... optuzbe su ti, uz to, i neosnovane, jer primer koji si navela uopste nije tacan... a jos i nema veze sa razumom... a i ne sviđa mi se to, mozda ti nisi, ali 99,9% jeste... ako je nesto tacno za XV, to je da smo uvek bili solidarni... tako da ne volim ovakva izdvajanja... ali, sve ti oprasta, jos si ti mlada, shvatices... :D
ja ovde prekidam za ovu godinu... svima puno srece, zdravlja i uspeha, i sve, sve, sve najbolje...! Uzdravlje...!

P.S. Nadam se da cete bataliti ovu temu, zaista... otvorite novu, ovo bi trebalo da bude tema prevashodno za ucenike XV... gde cemo drugo da prepricavamo dogodovstine? :)... aj, uzdravlje...

cekaj prvo kazes da prestanemo s prepucavanjima a onda krenes da seres opet o tome kako ne osvajamo nista na takmicenjima?
e kad smo kod takmicenja kod nas su diplome okacene u prizemlji, kod vas su verovatno an onim daskama koje vam cine ulaz? :lol:
vasu skolu je i bog zaboravio :lol:

KOWYNUXX:
Ljudi, batalite... Broj 1: ovo je tema o XV gimnaziji, a ne o XIII, a ni o tome da li je bolja XV ili XIII; za to mozete da otvorite novu temu i novu anketu, pa da se svi argumentovano izjasne
Broj 2: veliki broj ljudi na ovoj temi koji su iz XIII i konstantno se prepucavaju, a imaju temu o svojoj gimnaziji, govori samo o zavisti i ni o cemu drugome... ja ne vidim ovoliku raspravu na vasoj temi... pazite samo da ta zavist ne preraste u kompleks... ne bi valjalo... a i razumem vas... nije vasa gimnazija bila prvak Srbije u kosarci... nesto se ne secam da je XIII nesto osvajala, izuzev nagrade za 37x obrisanu tablu u toku malog odmora... XV ruls... get over it... :D

Moraju negde da istresu komplekse, jbg mi se zajebavamo 4 god pa se upisemo na faks, a na njima se jadnima izivljavaju 4 god pa moraju za to da nadju negde razlog...

Back