XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
haha...da pogadjam ko je na avataru?
lici mi nesto ovako zuckasto :D
hahah...sta ima veze :D
ne moze da skodi...ee da se pohvalim,dobila sma gratis karte za radijski festival od Stefanove tetke...sad sam to saznala...doduse za mene i nejga..i ne znam bas sta cu tamo..ali ajde..bice zabavno :D
znam d ati ejsi...i slazem se sa svim sto si rekla...ali da svi cute ostali...ne razumem...pa i njih se jbt tice :roll:

yes yes :D
ja moram da se pohvalim da je stiglo grejanje...ali voda ne..niti nam je popravljeno svetlo-koje i dalje ja popravljam...niti ikoga zanima sto nam prozori ne dihtuju...a ja necu cutati po tom pitanju...dzaba grejanje kad nam prozori ne valjaju jer je drugo odeljenje bilo zaludno pa skidalo gume..neka plate i neka se to popravi...a uostalom,valjda skola ima neki budzet....

Hahaha,to drugo odeljenje je,logicno IV/3 ...:)
Zar se ocekivalo od njih drugacije...?Hehe..
A,kakav budzet,jedva smo skrpili prosle godine za par klupica(ponavljam se,al...) ,a nema se para bree...:) .Nemoj tako..Ne znam kako uopste imas energije da se i dalje cimas oko toga,kad znas da bolje biti nece.:)
Nego,pricaj sta ima..?Ovako ide brze nego pp...A,ako ima nesto sto nije za ovde,moze pp :) :) :)..Ja se ne bunim,da se zna ;)

hehe :D
nema nista..smor...spava mi se...a imam snage...zasro da ne?ima da isteram svoje..samo trazim ono sto je pravedno i sto je u radu i fer i u skladu sa svim.... :D
ma en znam ja..ima da se nadju neke pare...kako si ti?sta si uradila na pismenom?zaboravih :)

Heh,sta ja mogu da uradim...:)
Dobicu valjda 5 :) ..Nemacki je to...;)
Rekoh ti preko pp-a sve..Ajd' ti snagatorko u krevet ,naspavaj se jednom :) ...
P.S.Sta sve nije fer,korektno ...Ih,kada bih pocela da nabrajam..Ima toga..
Nastavak u sledecoj epizodi...:)
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Nemoj da nam je neko dirao XV!!!! XV je najjjjjjaca skola u bg-u, tako da samo mozete da nam zavidite sto ne idete u nju i ne blejite po 6 casova u Garfildu a svi casovi su opravdani ocene su do jaja i ostalo!!!! Ajde bre, vi streberi iz ostalih skola samo sedite i ucite a mi cemo da blejimo jos godinu ipo dana... A posle cemo 'ladno upisati fax, jer imamo extra ocene i gotivno uradjen prijemni... Tako da... TISINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kissitj

Back