XP na srpskom

Nemoj da se zavaravas toliko da ne znaju da neciji windows nije licenciran ili nesto drugo..Windows je sam jedan veliki "virus" u koji mogu da udju i provale mnogi a kamoli ljudi iz Microsofta koji su ga napravili..;)
 
Moci ce da se skine sa sajta,naravno,bez obzira na legalnost,ali da li ce moci da se instalira na racunar sa nelegalnom verzijom WIN-a.To se desilo sa Service Pack-om za XP.Licno iskustvo.
 
Znam za SP. I ja sam probao pa nije hteo.
Ali opet KAKO oni to mogu da znaju kada u SCG ima ima bar/samo jedna licenca za Ser. No. koji koristi cela SCG. Taj sa licencom moze da skine UpDate i razdeli ga.
 
Evo ja instalirao i sve lepo radi iako nemam legalan XP, samo sto je malo cudno i treba se navici na razne izraze kao sto su "kontrolna tabla", "traka zadataka" ili "bojanka"(paint) :)))))) ali za nekoga ko nije vest sa kompjuterima (ili stranim jezicima) prevod je odlicna stvar
 
Najveca glupost za koju sam u zivotu cula!Valjda treba kolko-tolko da naucimo engleski bar za to.Evo ja imam 14 godina i XP na engleskom mi uopste ne predstavlja problem
 
Dali je stvarno Neophodan SP1 za XP na srpskom ja sam jedno vreme imao XP na hrvatskom cisto da vidim kako izgleda reci su bile malo smesne tipa racunalo ,vatrozid(firewall),ali to je radilo i ako nemam SP1 ! Da li je neophodan za srpski interfejes.I gde ima da se kupi SP1 na CD-u iak 125 MB je malo vece za download ;)
P0z
 
Postovana gospodo nemojte da se zamlacujete ovom temom!! XP na srpskom je KATASTROFALNO uradjen. Ja sa njime mogu da se sluzim samo po secanju na raspored komandi u engleskoj verziji. Dalje sto morate imati u vidu je daleko veca slozenost srpskog jezika u odnosu na engleski i ja ne vidim nacina da se uspesno prevede pogotovo neke reci koje ne postoje ni u engleskom jeziku poput "clipboard" . Ko mi da kratak i jasan prevod ove reci dobija veceru U Novom Sadu.

Pozdrav
 
Možda sada Windows na srpskom izgleda čudno, jer smo svi navikli na engleski. Ja lično mislim da ću ostaviti engleski jer sam na njega navikao, ali mi je u svakom slučaju drago što konačno ima srpska varzija. Mislim da bi bilo najbolje da tu verziju uzimaju oni koji tek počinju da se bave računarom. Tako će se privići na svoj jezik.
 
Ja ga imam kao fajl, ali se ne može poslati emailom zbog veličine. Takođe ni postovanje na FTP nema previše smisla jer mi je upload ograničen na 64kbps pa bi trebalo oko 6-8 sati da se skine.

Ako baš neko hoće neka kaže, ali bolje da proba sa Kazaa.

P.S. Ne zaboravite da se ni redistributabilna verzija neće instalirati na čuveni FCKGW serijski broj koji ima 99 posto Jugoslovena.
 
Miloš:
AxeZ:
Miloš:
Mislio sam na svoj jezik na računaru. :lol:

Pa ni to nije neka novost, ali ti si pretpostavljam ogranicen na windows pa ne znas za nista bolje.

Ako nisi primetio ovde se i radi o WINDOWSU jer je tema XP na srpskom. A ja koliko znam XP nije Linux. :lol:

Fala bogu za to...:)
Samo sam primetio da OS na maternjem jeziku nije neka novost koliko bi neki a posebno m$ zeleli da prikazu
 

Back
Top