Jeftine ponude na Aliju koje na kraju i ne pošalju?

Meklaud

Iskusan
Poruka
5.552
Već četvrti put pokušavam da naručim istu stvar kod 4 različita prodavca i oni ne ekspeduju pošiljku do isteka roka, pare mi se refundiraju ali izgubim na kursu
Kao free shipping sve kobajagi ok, visoke ocene imaju i na kraju ništa.
Drugog prodavca kad sam video da duže ne šalje kontaktirao sam ga i rekao je da ne brinem da mu je rok taj i taj i da će poslati i da pošiljku očekujem tad i tad, kad ono ćorak.
U čemu je fora?

Već četvrti put pokušavam da naručim istu stvar kod 4 različita prodavca i oni ne ekspeduju pošiljku do isteka roka, pare mi se refundiraju ali izgubim na kursu
Kao free shipping sve kobajagi ok, visoke ocene imaju i na kraju ništa.
Drugog prodavca kad sam video da duže ne šalje kontaktirao sam ga i rekao je da ne brinem da mu je rok taj i taj i da će poslati i da pošiljku očekujem tad i tad, kad ono ćorak.
U čemu je fora?

Sve sto sam probao da narucim a da je bila jako niska cena (o odnosu na druge prodavce sa istog sajta) uvek na kraju kažu da nemaju taj proizvod i refundiraju.
Moram da dodam da u poslednje vreme u na nekim americkim sajtovima mi se isto desilo, malo povoljnija cena, ja narucim, oni ponište narudzbinu i vrate novac.
Možda opet neka kriza u snabdevanju?

Sve sto sam probao da narucim a da je bila jako niska cena (o odnosu na druge prodavce sa istog sajta) uvek na kraju kažu da nemaju taj proizvod i refundiraju.
Moram da dodam da u poslednje vreme u na nekim americkim sajtovima mi se isto desilo, malo povoljnija cena, ja narucim, oni ponište narudzbinu i vrate novac.
Možda opet neka kriza u snabdevanju?
Šta reklamiraju ako nemaju nameru da pošalju

Šta reklamiraju ako nemaju nameru da pošalju
Nemam pojma, ali mi se bar 3 puta desilo, i svaki put se ponadam neko snizenje,promocija prodavnice...a ono ni nemaju to, samo navlakusa.
Aliexpress ima svoj sistem zastite potrosaca, tako da ne mogu ni za pare da te prevare (bar ne ovde u usa) i ne kapiram kako im to ide u korist da reklamiraju nesto sto nemaju, jer logicno kod tih vise nista necu da narucujem :think:

Back