Xixi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не знам ко је та особа, али има резона.

Надимци су индикатор интиме. Нисам задовољан кад ми се неко представи као "Зоки", never mind "Киза". Мораће ипак мени да препусти када је, ако уопште икад, за мене Зоки. Исто иде и у другом правцу.

Ван најинтимнијег круга, надимци су из моје визуре незрелост. ОК је да се дете од три године зове "Перица". Ако има педесет и три године а и даље је Перица, не достигавши достојанство Петра, то је проблем.
Ovo što je i Momi rekao, Bixi zapravo nije nadimak, već proces u kojem su učestvovale generacije i generacije LjiSovaca, i malo političara.
I onda nam Biljana onako reaguje :(

Znači, kombo od tri tvita.
Da niste Vi drugocrnogorac, gospodine? :D
Prešao sam na drugu stranu, u nadi da ću nam je dovesti.
Moja žrtva možda nije bila uspješna, ali zato je niko i ne cijeni :mrgreen:

Ovo što je i Momi rekao, Bixi zapravo nije nadimak, već proces u kojem su učestvovale generacije i generacije LjiSovaca, i malo političara.

Screenshot_20220626-162559_Gallery.jpg

Ides li?

Да, па стави се у њену позицију.

Можеш мислити каква обраћања трпи задњих тридесет година. Вероватно није чудно ако реагује на нож кад јој се неко потпуно непознат обрати.

E to nisam citala.
Jesi li citala „Prasko groblje“ od Umberto Eco?
Sad je vidim gore na mojoj fotki, pa sam se setila.
Svidela mi se.
Prvo me sporo uvukla u radnju, a posle sam je progutala.
Ne znam u kom si sada fazonu.
Ja nekad nisam raspolozena za neke romane, ali kad prodje neko vreme skroz mi drugacije legnu.

To se i meni desava, nisam uvek raspolozena isto.
Napisah sta sada citam, leglo mi je jako dobro, iznenadjujuce, da kazem. Prija mi Bekimov stil pisanja, nije mi naporan a izazove i emociju....

Nisam citala Umberta

I nesto se rastuzih sto je tako mlad umro

E to nisam citala.
Jesi li citala „Prasko groblje“ od Umberto Eco?
Sad je vidim gore na mojoj fotki, pa sam se setila.
Svidela mi se.
Prvo me sporo uvukla u radnju, a posle sam je progutala.
Ne znam u kom si sada fazonu.
Ja nekad nisam raspolozena za neke romane, ali kad prodje neko vreme skroz mi drugacije legnu.
Meni je Eko takav gnjavator da nemam reči, on je dobar esejista, erudita, i to je upravo ono što opterećuje njegova prozna dela.

Meni je Eko takav gnjavator da nemam reči, on je dobar esejista, erudita, i to je upravo ono što opterećuje njegova prozna dela.
I meni je pocetak bio stravicno spor, previse detaljan, umesto da me razonodi udavio me je. Ali posle je samo islo i to bas.

Ali dobro. Uvek se setim sebe i Igre staklenih perli. Pa to nisam mogla procitati ni iz petog pokusaja.

Ja sam skoro citala Danila Kisa, enciklopediju mrtvih.
Smorio me ?
Prvo me oduševiš sa Sejranovićem i sad me ubiješ sa ovim, pa Enciklopedija mrtvih je remek delo, uz Bašta, pepeo, nešto najbolje što je Kiš napisao.

Sto se becis za Kiša ?
Od polovine jos i nekako, krenulo mi jea do polovine, sacuvaj Bože
Ne razgovaramo više, ideš na blok!

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back