Xixi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da, inače bih ostao samo sa Kvadratima.
Teško ulazim u novo društvo, ne bih ni ovdje da me Strki nije vrbovao.

a sto je uopste se "ugasila" ? bas sam radoznao
jedina da je lepo ljudski znala da me naduva u lice
i fino kaze "ae pali ne volim te cibe idijote"
TO SE CENI

a ne ono gownarski iza ledja sa nekim
Zosim nickom i GroPlanoom i sl ..

Ako se cujete nemoj da je pozdravis ne kvari joj dan :D
a ja joj zelim sve sto i sebi :heart:

a sto je uopste se "ugasila" ? bas sam radoznao
jedina da je lepo ljudski znala da me naduva u lice
i fino kaze "ae pali ne volim te cibe idijote"
TO SE CENI

a ne ono gownarski iza ledja sa nekim
Zosim nickom i GroPlanoom i sl ..

Ako se cujete nemoj da je pozdravis ne kvari joj dan :D
a ja joj zelim sve sto i sebi :heart:
Da, Strle je čovjek, nema tu šta.

de si ti machorchino
Evo čuvam stražu, da nam Bixi ne ukradu :(

Screenshot_20220624-174433_Chrome.jpg

Sto rece Dzeg "18 godina i jedan minut"

Pokušao sam joj objasniti, ali očigledno nije htjela time da se bavi :(
Nisam dalje ni htio da se zadržavam, svejedno sam na brzinu izmislio nalog.
Duboko paranoicna persona, kapiram da ima razloga za to, ali ono, takvi ljudi su nesnosljivi za boraviti s njima jer su cinicni i ne veruju u dobronamernost necijeg motiva etc

A reci kolko bi se Bixaca odusevila s Jukijem, ko je yebe ona je na gubitku, mada i nije posto na temi vise nema ni jukija ni akija (ni kuceta ni maceta)

Ono što je dobro, gospođa Biljana Srbljanović (kritika uvažena!) lagano odgovara na poruke očigledno na brzinu otvorenih naloga, tako da, Momo...

Ono što je loše (?), gospođa Biljana Srbljanović se nalazi u trejleru za novu Petokolonijadu.
IMG_20220625_001616.jpg

Duboko paranoicna persona, kapiram da ima razloga za to, ali ono, takvi ljudi su nesnosljivi za boraviti s njima jer su cinicni i ne veruju u dobronamernost necijeg motiva etc

A reci kolko bi se Bixaca odusevila s Jukijem, ko je yebe ona je na gubitku, mada i nije posto na temi vise nema ni jukija ni akija (ni kuceta ni maceta)
Pa da, ali ako bi krenula da čita poruke iz onih davnih vremena, zainteresovala bi se.

I eto problema, sada na temi imamo Biljanu, a nemamo Eurus, pa moramo nastavak teme da nazovemo JIXI, ne bismo li je prizvali.

Vazda neka muka!

Gospodja Biljana Keler je izuzetno radoznala (a dokona) osoba pa se mozda ipak obavestila o cemu je rec kad si joj pomenuo
Samo ti potpiruj naša nadanja, pa kada opet padnemo, šta ćemo onda?

Pa da, ali ako bi krenula da čita poruke iz onih davnih vremena, zainteresovala bi se.

I eto problema, sada na temi imamo Biljanu, a nemamo Eurus, pa moramo nastavak teme da nazovemo JIXI, ne bismo li je prizvali.

Vazda neka muka!
Obavestio si je u najgorem mogucem momentu, trenutno smo jaki kao tim kojem su svi igraci ili povredjeni ili otisli. Na ovoj temi u ovom trenutku oseca samo ganov prdez.
Samo ti potpiruj naša nadanja, pa kada opet padnemo, šta ćemo onda?
Sad bih iskreno mnogo vise voleo da se vrate Aky i Juky nego da Bixi dodje. Sa idolima se svakako ne treba upoznavati.

Ne znam ni sam šta mi bi, reko' da probam, što da ne.

Ali *******, međuljudski odnosi i probijanje leda u razgovoru mi nisu jača strana, pa se završilo potpunim neuspjehom :(

Mada bih se složio sa kolegama, da bi trebao malo da dođeš do Kvadrata.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back