- Poruka
- 86.382
mozemo i to da sredimo :OMuz Neocon, a ja Centrist.
Dobro je da je Xixi ostao citav.![]()
Mogao je vrlo lako biti sastavljen sa Trenutnim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozemo i to da sredimo :OMuz Neocon, a ja Centrist.
Pa da, inače bih ostao samo sa Kvadratima.Muz Neocon, a ja Centrist.
Pa da, inače bih ostao samo sa Kvadratima.
Teško ulazim u novo društvo, ne bih ni ovdje da me Strki nije vrbovao.

de si ti machorchinoPa da, inače bih ostao samo sa Kvadratima.
Teško ulazim u novo društvo, ne bih ni ovdje da me Strki nije vrbovao.
Da, Strle je čovjek, nema tu šta.a sto je uopste se "ugasila" ? bas sam radoznao
jedina da je lepo ljudski znala da me naduva u lice
i fino kaze "ae pali ne volim te cibe idijote"
TO SE CENI
a ne ono gownarski iza ledja sa nekim
Zosim nickom i GroPlanoom i sl ..
Ako se cujete nemoj da je pozdravis ne kvari joj dan
a ja joj zelim sve sto i sebi![]()
Evo čuvam stražu, da nam Bixi ne ukradude si ti machorchino

Opa, zvaničan status kafane![]()
Zato što je su Kvadrati nenarodni element na šta ukazuju stalno budne kolegeЈеси видио ти то друже, а наш народ на квадратима трпи агонију дискриминације.
Zato što je su Kvadrati nenarodni element na šta ukazuju stalno budne kolege
"I mene su prijevarli da kliknem na nj""Докле ова тема отрова," понављају по седамдесети пут на тој теми отрова.
menjala je polAjd nek neko od modova vidi kad je Aky bila aktivna zadnjijeg puta
Link
Svi moji snovi sada su zauvek sruseni.Kao što vidiš, malo se i naljutila.
Pogledajte prilog 1176348
Pokušao sam joj objasniti, ali očigledno nije htjela time da se baviSvi moji snovi sada su zauvek sruseni.
Inace, totalno pogresna analiza porekla nadimka i motiva za isti. Bar sto se mene tice.

Duboko paranoicna persona, kapiram da ima razloga za to, ali ono, takvi ljudi su nesnosljivi za boraviti s njima jer su cinicni i ne veruju u dobronamernost necijeg motiva etcPokušao sam joj objasniti, ali očigledno nije htjela time da se bavi
Nisam dalje ni htio da se zadržavam, svejedno sam na brzinu izmislio nalog.
Gospodja Biljana Keler je izuzetno radoznala (a dokona) osoba pa se mozda ipak obavestila o cemu je rec kad si joj pomenuoOno što je dobro, gospođa Biljana Srbljanović (kritika uvažena!) lagano odgovara na poruke očigledno na brzinu otvorenih naloga, tako da, Momo...
Pa da, ali ako bi krenula da čita poruke iz onih davnih vremena, zainteresovala bi se.Duboko paranoicna persona, kapiram da ima razloga za to, ali ono, takvi ljudi su nesnosljivi za boraviti s njima jer su cinicni i ne veruju u dobronamernost necijeg motiva etc
A reci kolko bi se Bixaca odusevila s Jukijem, ko je yebe ona je na gubitku, mada i nije posto na temi vise nema ni jukija ni akija (ni kuceta ni maceta)
Samo ti potpiruj naša nadanja, pa kada opet padnemo, šta ćemo onda?Gospodja Biljana Keler je izuzetno radoznala (a dokona) osoba pa se mozda ipak obavestila o cemu je rec kad si joj pomenuo
Obavestio si je u najgorem mogucem momentu, trenutno smo jaki kao tim kojem su svi igraci ili povredjeni ili otisli. Na ovoj temi u ovom trenutku oseca samo ganov prdez.Pa da, ali ako bi krenula da čita poruke iz onih davnih vremena, zainteresovala bi se.
I eto problema, sada na temi imamo Biljanu, a nemamo Eurus, pa moramo nastavak teme da nazovemo JIXI, ne bismo li je prizvali.
Vazda neka muka!
Sad bih iskreno mnogo vise voleo da se vrate Aky i Juky nego da Bixi dodje. Sa idolima se svakako ne treba upoznavati.Samo ti potpiruj naša nadanja, pa kada opet padnemo, šta ćemo onda?