Broken Brain
Primećen član
- Poruka
- 999
Jel imas nesto od Hladnog Piva? *osim knjige zalbe
Imam ja par albuma?
Shta je knjiga zhalbe?
Evo ja imam:
Desetka
Dzinovski
G.A.D.
Pobjeda
Shamar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel imas nesto od Hladnog Piva? *osim knjige zalbe
 neshto smo bzvz prichale pre utakmice...rekla mi je da vas je srela na rihani...
 neshto smo bzvz prichale pre utakmice...rekla mi je da vas je srela na rihani...Jel imas nesto od Hladnog Piva? *osim knjige zalbe
Ja imam ceo mp3... Hoces da ti narezem?

Hahahaha...fizika je bila laka(uz pomoc svih mogucih formula napisanih na klupu)...:-)
Bruka...izgubio sam od Javorine,,,,u stonom tenisu....e ima neki zajebani servis....kladim se da ce i on da pobedi na turniru...!!

btw poznat mi je taj njegov servis, na tu foru je pobedio na turniru u osnovnoj shkoli....
 btw poznat mi je taj njegov servis, na tu foru je pobedio na turniru u osnovnoj shkoli....
 ...
... 

....bah ne zelim da ucim geos neeeeeeeeeee
....bah ne zelim da ucim geos neeeeeeeeeee  ...
... ...ne brini se, vas nece pitati
...ne brini se, vas nece pitati  ...
...

tj. dotji tju samo na matish jer sam mnogo propustila ovu novu temu...
  tj. dotji tju samo na matish jer sam mnogo propustila ovu novu temu... 

:shock:
naravno :grin:
ako mozes!
 ....uskoro ce polugodiste...........ti?
....uskoro ce polugodiste...........ti?hvaaaaalaaaaa /\ /\
ja za vikend mozda idem kod drugarice i to je sve posto moram mnogo da ucim....uskoro ce polugodiste...........ti?

Bruka...izgubio sam od Javorine,,,,u stonom tenisu....e ima neki zajebani servis....kladim se da ce i on da pobedi na turniru...!!

xD
 xD

ovo je uyas...ima li neko iskustva u skidanju fleka od crnog vina?
kristina, dobila sam 1+ :S....ne ynam ya kad treba ali cu je uyeti u ponedeljak....