XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ jane
nisam bila nisu mi dali moji, tad sam mislila da bezhim na exit al sad kapiram da je dobro shto nisam ( ionako him nije vredan toga)... kako je tebi bilo tad?

e imsh cesto koncerte ramstaina na mts-u.... chisto da utolish glad:D

@bear
Bila sam i razocarala se. Nisam bila neki fan ali je bas bilo bzvz sto su onaj heartagram podelili na 4 dela( :lol: ) i vili je nesto mumlao i nije se ni pozdravio niti izasao na bis.... Bah ma ceo taj dan na exitu mi je bilo bezveze....
Ma ne smem to da gledam, tek tad cu nacisto posizeti :shock: :lol:

imeni je bilo nezaboravno.........ljudi,mozete vi nju da ne volite,ali morate priznasti-ona je PRELEPA....uzivo jos lepsa.....a i solidno je pevala,ocekivao sam da je losiji izvodjac(sto bismo mi gimnazijalci rekli-interpretator(smajli)).......e da je shone fizicar otisao u pevace,gde bi nam kraj bio(a i njemu)..............u utorak kont......neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

@ Sanja92
Ej...pozdravila te Jecka....ide samnom na veronauku....
@Christina92
Paaa....u trenutku ne mogu da je se setim...dal bi malo pojasnila ko je ona....koja skola,odeljenje,kako izgleda.....OPISI JE.....haha.....
i uzrecica WTF i hehe....samo na kompu....ovako nemam uzrecicu...nisam izbagovan kao..."Dete" Jane...i tako....hahaha...:-P

a ko je ta jecka?jbt ja jedva svoje odeljenje znam,a ne ove okolo...
u nasoj skoli postoji i 1-7????:confused:.........................................;)
ja iz sedmice ne znam nikoga licno....a i sa trojkom nisam bas najblizi.........

alexa,kad si pevao bicuj me stojane....nije te bitchenko tad cuo......
e da,i mene je on sad u petak izbacio......a sinoc kad smo isli na koncert,widimo ga u mini-basu kako cita zabavnik........jbt kako taj coek lepo zivi....................:cool:

Jelena Pavlovic -Jecka ,ona je 1-5,prirodn0-matematicki smer!
Al kako je to dete pametno,mislim pretpostavljam svi iz 13-te su pametni,al za Jecku znam jer smo isle zajedno 8 godina......ona je matematiku znala najjjjjbolje,znaci prava pametnica!Trebala da ide u matematicku,to je i pricala da ce da upise,ne znam sta joj bi pa upisa 13-tu.

@ Shooby
Ne znas iz 1-7 a znas iz 1-8 hahaha....biseru......e Ri-ana u visini ima 1 metar i zelju da poraste sta je sa vama...haha...ali moram priznati stvarno je prelepa....(iako Subi malo preteruje jer se lozi na nju)...haha....
@Sanja92
Ne znam Sanja...ona je na veronauci...sva cutljiva.......jedva da bekne nesto....i kad nesto kaze to je...."izvini te" i "mogu li do WC-a...???"!

@Kristina
Milica koja nosi farmerke s tregerima :D ima kovrdzavu kosu. Ne znam joj prezime!
@bear
Nekako cisto sumnjam da ce Manson doci :(... A ni Rammstein... A Manu Chao bio kad sam imala 10god aaaaaah :cry:
Jesi bila ti na HIMu? Ja jesam ;) :lol:

Ne znam za mensona, ali za rammstein se spekulise da ce doci na prolece... kajin aca i dusan iz 6 mi rekli...
A tokio hotel...pomozi boze, emo gejevi...

@ Shooby
Ne znas iz 1-7 a znas iz 1-8 hahaha....biseru......e Ri-ana u visini ima 1 metar i zelju da poraste sta je sa vama...haha...ali moram priznati stvarno je prelepa....(iako Subi malo preteruje jer se lozi na nju)...haha....
@Sanja92
Ne znam Sanja...ona je na veronauci...sva cutljiva.......jedva da bekne nesto....i kad nesto kaze to je...."izvini te" i "mogu li do WC-a...???"!

Stvarno????Jecka je cutljiva.....pa takva je bila i u osnovnoj,bila je najbolja ucenica u odelenju,ali nikada nije mnogo pricala......jaooooj od kad je nisam videla!Nasa predsednica odelenja!Jedino sto uvek kad smo mi,celo odlenje bezali,ona jedina se izdvajala,uvek je sve pokusavala da resi ostajanjem na casu,to mi se nije svidjalo,al smo je mi hooligani brzo povukli sa sobom8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back