bear
Ističe se
- Poruka
- 2.401
tokio hotel omg gde ide ovaj svet
hehe jane ima svi da se izredjaju dok ne dodje manson
hehe jane ima svi da se izredjaju dok ne dodje manson
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma, rekla mi je Milica iz 1-7....Kaze da ce poneti cebe....
setjash se palachinke sa kopa ( sa rekreativne iz 2. razr. )![]()
![]()
![]()
Kad je to bilo........ I kad smo zonglirali na onom tabureu....

I kad je padao sneg u junu na Kopu, a mi isli na pizzu... Covece, to je bilo u drugom osnovne...

... A ni Rammstein... A Manu Chao bio kad sam imala 10god aaaaaah 

@ Sanja92
Ej...pozdravila te Jecka....ide samnom na veronauku....
JAOJ....sto mi drago...i ti nju pooozzzZdravi mnooogo!!!Bas mi svi nedostaju,bukvalno celo odelenje iz osnovne:-(
) i vili je nesto mumlao i nije se ni pozdravio niti izasao na bis.... Bah ma ceo taj dan na exitu mi je bilo bezveze.... 
@ Sanja92
Ej...pozdravila te Jecka....ide samnom na veronauku....
@Christina92
Paaa....u trenutku ne mogu da je se setim...dal bi malo pojasnila ko je ona....koja skola,odeljenje,kako izgleda.....OPISI JE.....haha.....
i uzrecica WTF i hehe....samo na kompu....ovako nemam uzrecicu...nisam izbagovan kao..."Dete" Jane...i tako....hahaha...:-P

@Kristina
Milica koja nosi farmerke s tregerimaima kovrdzavu kosu. Ne znam joj prezime!
@bear
Nekako cisto sumnjam da ce Manson doci... A ni Rammstein... A Manu Chao bio kad sam imala 10god aaaaaah
Jesi bila ti na HIMu? Ja jesam![]()
![]()

@ Shooby
Ne znas iz 1-7 a znas iz 1-8 hahaha....biseru......e Ri-ana u visini ima 1 metar i zelju da poraste sta je sa vama...haha...ali moram priznati stvarno je prelepa....(iako Subi malo preteruje jer se lozi na nju)...haha....
@Sanja92
Ne znam Sanja...ona je na veronauci...sva cutljiva.......jedva da bekne nesto....i kad nesto kaze to je...."izvini te" i "mogu li do WC-a...???"!