XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Christina 92
Mojne ti ja dam jadnika...hehe
Meni je smesno errr...hmmm...pa...ON MI JE SMESAN....haha....kad navuce pantalone do pola stomaka....i obuce....havajsku majicu....lol......ma uzas....
a Bicenko...je meni najveci lik.....obozavam ga...ali..mi je bilo glupo kad me je izbacio sa casa....lol
a inace....je kralj....

xaxaxaxaxaxa.:lol: :lol: :lol: ....btw zashto te je bichenko izbacio :?:

@ Christina 92
Pa ovako.....tad sam sedeo u poslednjoj klupi,do prozora...tamo gde je onaj coffe maker..ili kako li se vec zove.....e sad.....Bicenko...je pravio kafu.....i ta masina....se pokvarila....i to je taaaaaaako SMRDELO.....nisam mogao da podnesem...i onda sam ga zajebavao...za to....(kakva sam budala).....a da ne pominjem pre toga...da sam ga zezao...."bicuj,bicuj me.."....haha
i onda je prvo iskoristio ESDJ(njegov poznati)...posto to nije radilo...izbacio me je...i ja sam otisao kod Mikice na cas....!!haha...sad tek vidim kakav sam tenkre....

@ Christina 92
Pa ovako.....tad sam sedeo u poslednjoj klupi,do prozora...tamo gde je onaj coffe maker..ili kako li se vec zove.....e sad.....Bicenko...je pravio kafu.....i ta masina....se pokvarila....i to je taaaaaaako SMRDELO.....nisam mogao da podnesem...i onda sam ga zajebavao...za to....(kakva sam budala).....a da ne pominjem pre toga...da sam ga zezao...."bicuj,bicuj me.."....haha
i onda je prvo iskoristio ESDJ(njegov poznati)...posto to nije radilo...izbacio me je...i ja sam otisao kod Mikice na cas....!!haha...sad tek vidim kakav sam tenkre....

e lud si skroz.....:lol: :lol: :lol:
p.s. pozz svima iz kabineta za inf. gde je nezamislivo zanimljivo....:roll::roll::roll:

@ Ben
evo nista...smaramo se ovde...hehe...
@Christina 92
A jbg...sta cu takav sam.....skroz gotivan...haha....bas sam extra..(narcisizam se oseca u vazduhu:grin::grin::grin:)

HAHA.....YES....dobio sam 2 petice kod naseg Mikice...haha...;-);-):grin::grin::grin:

@Christina 92
A pa sta ces....ja sam sav od skromnosti...lol....
E....Kristina...zasto ce Selena da me bije....zasto mi je pretila onako skroz gore na spratu....:-Dhaha
@Jane
A oni nasi kompjuteri......ono je dno..dna....znaci kompovi su u raspadu....haha...:-D:-D

E slusajte provalu....Mikicinu...."vama treba ovo da bude sveti momenat kad...vi...gospodo...udjete na vrata...ovog svetog mesta.."...WTF..?!?!...a ja tad...budala...pred njim pocnem da se krstim....haha

@Christina 92
A pa sta ces....ja sam sav od skromnosti...lol....
E....Kristina...zasto ce Selena da me bije....zasto mi je pretila onako skroz gore na spratu....:-Dhaha
@Jane
A oni nasi kompjuteri......ono je dno..dna....znaci kompovi su u raspadu....haha...:-D:-D

E slusajte provalu....Mikicinu...."vama treba ovo da bude sveti momenat kad...vi...gospodo...udjete na vrata...ovog svetog mesta.."...WTF..?!?!...a ja tad...budala...pred njim pocnem da se krstim....haha

xaxaxaxa....a ti se bash plashish kad ti ona preti :lol: nemam pojma, doshlo joj...shalim se...zbog onog tvog -ponizavajutje je shto me svi znaju kao seleninog druga....:lol: :lol:
p.s. da ti ne bi bilo ponizavajutje evo da ti kazhem da te ja znam kao mileninog druga:lol:

AleXa stvarno znas Jelenu???E pa super....ona i ja smo isle zajedno u osnovnu,stvarno je bas dobra?Idete zajedno u odelenje?Kkao je Jecki u skoli,sad kakve ima ocene,nisam je dugooo videla?!
a Nemanja,pa njega zovemo SMILEY zato sto se stalno smeje.
A imam i jos jednu drugaricu,ali stvarno ne znam koje je odelenje....ali je matematicki smer,zove se Marija Petrovic????

:lol: :lol: :lol: e majke mi, svaka joj chast-ima sve petice kod mikice....
p.s. shto ne svrati na forum da vidi kako je hvalimo :lol:

Pavicka ce na kraju da bude djak generacije, pazi sta ti kazem :cool:... svaka joj cast!
A majke mi bi mogla :lol:

Da znas da danas vec 2 sata ucim geografiju, sad pravim prvu pauzu :lol:....

@Jane
A oni nasi kompjuteri......ono je dno..dna....znaci kompovi su u raspadu....haha...

Treba im najmanje 5min da se upale :shock:... Ne se.ri da je Mikica to rekao?!?! :lol: OMG, kako mi je drago sto nisam kod njega.... A Miljana je doooooobra, dala mi je da odgovaram sledeci cas, da popravim, imam 1 :lol:

@ Sanja92
Ej...pozdravila te Jecka....ide samnom na veronauku....
@Christina92
Paaa....u trenutku ne mogu da je se setim...dal bi malo pojasnila ko je ona....koja skola,odeljenje,kako izgleda.....OPISI JE.....haha.....
i uzrecica WTF i hehe....samo na kompu....ovako nemam uzrecicu...nisam izbagovan kao..."Dete" Jane...i tako....hahaha...:-P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back