XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajoj, shto nisam bio tu da malo i ja smaram wozda...
kad ste ga pre oterali? :o
2) udruzheni ???????ne, to je samo zato shto mi iz 13.imamo slichan nachin razmishljanja ( intelektualniji , zreliji, ili nazovi ga kako vetj hotjesh :twisted:)
sa ovim se slazem :)
eh, da je gagi tu da ga otera u tri lepe... kad smo vec kod toga, Srecan Mu Rodjendan :D
Uvek su prava zanimacija idiioti kao ovaj Dead_for nestoblabla... Iskreno,da nema takvih liqova sa vremena na vreme,skoro da bi bilo dosadno
da, npr bilo je zanimljivo kad je bila ana, samo je bila duze, i nije bila tako drska, bila je zabavnija :) ko se seca toga? :D

eee koliko ce trajati strajk???nadam se sto duze(sledece nedelje se isto strajqje...)..................e slusajte odvalu nekog ministra:jako mali broj skola strajqje,a casovi su skraceni za svega 15minuta,tako da ne gubimo puno...........
zakljucak:ako ovi nasi zele da nesto postignu strajkom,onda ce casove morati da skrate na 10minuta,a sredu,cetvrat i petak da spoje sa vikendom........

ko vas **** evo karajte se na ovoj temi ***** vam mater .... vas 10 na mene ...nemogu ovako preko foruma nista ali da vas vidim negde poklao bih vas ...

Ah, kakav probran recnik... I do kad je Zarkovo iliZeleznik selendra?
Izvini molim te boemu, ali samo aristrokratija zivi na obodu grada...
Ljudi, secate li se kako smo sje*bavali naduvane kretene poput ovoga?
P.S.
Oces malo plazme?

Ljudi, opushteno...
Dechku se ne svidja pristup forumu, ima neki sopstveni nachin - samo napred!
Ja sam vetj odavno konstatovao da je ovaj forum smor nad smorovima i da mogu na prste da nabrojim osobe koje su ok na njemu.
Shto se tiche postova Dead for neshtoblabla(Lave, svaka chast! :lol: ), nema razloga da mu ja solim pamet, dotjitje, kao shto rekoshe na kontroverznoj temi, i njemu iz dupeta u glavu, nadam se...

A sad, nadam se da mozhemo da nastavimo sa nashom temom... ;)

@Sweet_Jane
haha....znam koliko imate svi keceva...pogotovu iz matematike....nemoj me pogresno shvatiti....ne mislim nista lose....i tako je...najbolje je da bezis sama....jer ne moras da smisljas izvinjenja za vas desetoro...hmm...jesam iz Pancica....i....zasto dete...kad smo isto godiste...?!?!?!
E ma opusteno.....cuo sam da vam Caslav pomera dupe....ma decacima ce da daje 25 sklekova za 5 da urade...ili tako nesto...
@Christina 92
E...pa 2 razloga zasto imam skoro indenticne poruke...: 1)Net mi se izbagovao....
2)Lik koji ni ne ide u XIII dosao je na njen forum da nam nesto pametuje tu....i da se folira....alo bre.....i jos se slazem sa tvojom porukicom da su SVI iz XIII zreliji...i intelektualniji od ostalih....!!!hehe.....
@Shooby
Hmmm....cuo sam da ce strajk trajati i celu sledecu nedelju....hvala bogu za to.....ajmo sad svi...AMIN...lol

@Alexa
Dete mi je nacin obracanja ;) svakom kazem dete osim svojoj kevi :D... Pitam da li si iz Pancicazato sto te onda 100% znam.... Mada upozali smo se daaavno, letos....Nisam sigurna da me se secas :?....... Pa, neslozni smo zato sto je bilo vec 3 pokusaja bezanja(ukljucucjuci i danas :lol: ) i samo smo prvi pu "pobegli" :roll:....Sutra begam s hemije...Ne zanimaju me....blah....

Ako traje i sledecu nedelju onda NEMAMO PISMENI IZ NEMACKOG!!!!!!!! Wooooooooooohooooooooo!!!!!!!!!!!!

@Sweet_Jane
haha....znam koliko imate svi keceva...pogotovu iz matematike....nemoj me pogresno shvatiti....ne mislim nista lose....i tako je...najbolje je da bezis sama....jer ne moras da smisljas izvinjenja za vas desetoro...hmm...jesam iz Pancica....i....zasto dete...kad smo isto godiste...?!?!?!
E ma opusteno.....cuo sam da vam Caslav pomera dupe....ma decacima ce da daje 25 sklekova za 5 da urade...ili tako nesto...@Christina 92
E...pa 2 razloga zasto imam skoro indenticne poruke...: 1)Net mi se izbagovao....
2)Lik koji ni ne ide u XIII dosao je na njen forum da nam nesto pametuje tu....i da se folira....alo bre.....i jos se slazem sa tvojom porukicom da su SVI iz XIII zreliji...i intelektualniji od ostalih....!!!hehe.....
@Shooby
Hmmm....cuo sam da ce strajk trajati i celu sledecu nedelju....hvala bogu za to.....ajmo sad svi...AMIN...lol

ne, sklekovi i chuchnjevi se rade samo kad zakasnish na chas i kazna zavisi od toga koliko minuta kasnish......deshavalo mi se ovo sa netom tako da te potpuno razumem :lol::lol: inache, pretpostavljam da si ti onaj selenin drug ???

@ Jane
Pa ovako....jednia devojka iz I-3 koju znam....jeste Selena....i ona mi se tako obraca...lol....Selena...esi ti...???:p
@ Christina 92
hmm....ok...moja greska.....inace...Kristina....koje si odeljenje...??:?:
i da ja sam Selenin drug......zar me svi tako znaju....?!?!?!?!:confused:

@ Jane
hmm....a sto bezis sa hemije.....el ti Olja predaje...??
znaci 3 puta ste hteli da bezite....ja ne volim grupno bezanje.....najvise volim sam da pobegnem....ali ima fora za to.....javis se nastavnicima....kazes im.."nastavnice,molim vas,mama vas je zamolila ako biste mogli da me pustite idem kod prijatelja na slavu"....hahaha...tako sam ja pobegao sa Sofijinog srpskog.....jer me zena organski ne podnosi....ona ce mene "spiritualno" da procisti....haha...

Lik koji ni ne ide u XIII dosao je na njen forum da nam nesto pametuje tu....i da se folira....alo bre.....i jos se slazem sa tvojom porukicom da su SVI iz XIII zreliji...i intelektualniji od ostalih....!!!hehe.....

Ej, lakse malo covece, ima ovde i nekih koji ne idu u Trinaestu, pa nisu nezrele psihopate k'o onaj idiot sa Vozdovca ili odakle vec (pretpostavljam da je iz neke selendre koja pripada Vozdovcu... Ono, Ripanj i ta sra.nja)...... E, i nemoj da mislis da se ljutim zatosto sam ti ovo gore rekla, nego samo malo obrati paznju na to da nisu bas SVI IZ XIII zreliji od OSTALIH (posto medju "ostalima" ima i normalnih) ;)

Ej, lakse malo covece, ima ovde i nekih koji ne idu u Trinaestu, pa nisu nezrele psihopate k'o onaj idiot sa Vozdovca ili odakle vec (pretpostavljam da je iz neke selendre koja pripada Vozdovcu... Ono, Ripanj i ta sra.nja)...... E, i nemoj da mislis da se ljutim zatosto sam ti ovo gore rekla, nego samo malo obrati paznju na to da nisu bas SVI IZ XIII zreliji od OSTALIH (posto medju "ostalima" ima i normalnih) ;)

VOjvode stepe....zadnji post od mene ...na ovoj temi..

@Sanja92
Reci imena...sigurno ih znamo....!!!
@Jane
hmm....definitivno sam te zaboravio...haha.....e nama neka nosata predaje....soko,orao,jastreb...haha...kako hoces.....ali bitno je ono...da zena SMARA...al je dobra....haha
@Marge
Ej...nisam ja mislio bukvalno da je XIII najpametnija a svi ostali mogu da nam se sagnu....moram da priznam malo sam preterao....jer....jbg...popizdim kad vidim nekog da se folira.....pa onda preterujem....sorry ako sam te uvredio na bilo kakav nacin......nije mi bila namera da uvredim sve koji nisu iz XIII...vec samo Wozda....
@Christina 92
Znas....malo je ponizavajcue da me svi znaju kao Seleninog druga...hahahaha.....
Hmm....ni tebe ne znam po imenu ali znam sigurno po izgledu...!!

Joj Sutra MIKICA sledi.....gospodi pomiluj....lol.....e jbt...za 35 minuta nam je ispredavao 4 lekcije koje mi treba da naucimo.....UZAS...

@Sanja92
Reci imena...sigurno ih znamo....!!!
@Jane
hmm....definitivno sam te zaboravio...haha.....e nama neka nosata predaje....soko,orao,jastreb...haha...kako hoces.....ali bitno je ono...da zena SMARA...al je dobra....haha
@Marge
Ej...nisam ja mislio bukvalno da je XIII najpametnija a svi ostali mogu da nam se sagnu....moram da priznam malo sam preterao....jer....jbg...popizdim kad vidim nekog da se folira.....pa onda preterujem....sorry ako sam te uvredio na bilo kakav nacin......nije mi bila namera da uvredim sve koji nisu iz XIII...vec samo Wozda....
@Christina 92
Znas....malo je ponizavajcue da me svi znaju kao Seleninog druga...hahahaha.....
Hmm....ni tebe ne znam po imenu ali znam sigurno po izgledu...!!

Joj Sutra MIKICA sledi.....gospodi pomiluj....lol.....e jbt...za 35 minuta nam je ispredavao 4 lekcije koje mi treba da naucimo.....UZAS...

zashto je to ponizhavajutje:lol::lol::lol: nemoj da ogovarash mikicu, bash je extra....xaxaxaxa....imam tu sretju da mi ne predaje....:lol::lol::lol:

@Christina 92
Haha....meni nije smesno...ja cu da placem...znas kako je...od nas 12...u onoj maloj ucionici....ima 11 devojcica i jedan decak...JA......e sad...sa jedne strane...to mi je extra...a sa druge.....mene Mikica smara na fazon..."hajdemo gospodine bicete dzentlmen,vama cu prvom da postavim pitanje"......a ja neam pojma infos.....tako me mrzi da ga ucim...
a za Selenu...saaaaaalim se...ona mi je ok drugarica.....volim da je zaje6avam....haha....

@Christina 92
Haha....meni nije smesno...ja cu da placem...znas kako je...od nas 12...u onoj maloj ucionici....ima 11 devojcica i jedan decak...JA......e sad...sa jedne strane...to mi je extra...a sa druge.....mene Mikica smara na fazon..."hajdemo gospodine bicete dzentlmen,vama cu prvom da postavim pitanje"......a ja neam pojma infos.....tako me mrzi da ga ucim...
a za Selenu...saaaaaalim se...ona mi je ok drugarica.....volim da je zaje6avam....haha....

e jadniche ....bash te zhalim :lol: :lol: :lol: kako je meni smeshno shto on persira (m)uchenicima..........:D:D:D najvetji lik.....posle bichenka....

@Christina 92
Mojne ti ja dam jadnika...hehe
Meni je smesno errr...hmmm...pa...ON MI JE SMESAN....haha....kad navuce pantalone do pola stomaka....i obuce....havajsku majicu....lol......ma uzas....
a Bicenko...je meni najveci lik.....obozavam ga...ali..mi je bilo glupo kad me je izbacio sa casa....lol
a inace....je kralj....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back