XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ WOZD UF

E jbt...kako pi.zdim sad zbog tebe.....sta si dosao ovde...sad si ti kao neka faca,neki frajer.....tu mi se nesto izdr.kavas na devojkama....i na ostalima......kako me nerviraju ti "smekeri".....sta se bre foliras...eno ti forum majmuna i mentalno obolelih...pa idi tamo i druzi se sa Forestom Gampom.....i majmun citom......jbt...kako bih sve folirante popalio...pa i tebe.....!!!!!!!!
Zarkovo zabit...pa pre je WOZDOVAC vukoje.bina....nego sto je Zarkovo zabit.....tebe treba vratiti u I razred osnovne...pa ti ni te ni tamo ne bi prihvatili.....mrzim nafurane likove....!!!!!

E....ako je neko Coban ovde...onda si to ti.......znas onu pesmu...coban tera ovcice....haha....e pa ti si taj coban...i nemoj ostalima da pircas gluposti...sta se foliras bre...eno ti forum za mentole...pa se druzi tamo sa Forestom Gampom....on je negde na tvom nivou Inteligencije.....malo visa je njegova....i mojne se...izdrk..avas....na devojkama.....i uopste...na svima...mrzim folirante...

Pa vidi se da si iz neke zabiti kad si takav mentol ae sto se ne nadjete svi sa foruma ... vi koji ste udruzeni ovde i prozivate...pa kada se nadjete onda po ulici tako zajebevajte ...***** li vam materina balava!

1) otkad je zharkovo zabit ???????:shock::shock:
2) udruzheni ???????ne, to je samo zato shto mi iz 13.imamo slichan nachin razmishljanja ( intelektualniji , zreliji, ili nazovi ga kako vetj hotjesh:twisted: )

@WOZD
Ma manijace jedan sta te je navelo da samo tako banes na temu onih koji idu u XIIIu i pocnes da prozivas sve redom?
Ko si ti da nam zabranjujes sta cemo raditi kad dodjemo na forum?
Btw---ti mentol ako zaista mislis da to sto zivim u Zarkovu odredjuje moj nacin razmisljanja! :roll:
P.S. Nisu psovke te koje nerviraju profesore vec nas stav o njima, jelte.....

C c c... WOZD,ti si bas nevaljalo detence... E,sad cemo te kaznimo
h050.gif

P.S. TI si smajli desno :mrgreen:

Hahaha....hmm...samo ja tebe ne znam ma znam te sigurno...iz vidjenja......pa znas kako.....svi ste ne znam....kao streberi....nemoj mi zameriti...ali....ako bezis i pobegnes...onda se ne vracas.....a ne pobegnes i posle 6 minuta....se vratis u ucionicu.....samo ste sebe zaje6ali.....jer......ste ispali.....pi.ckice.....a oni sto su ostali.....haha......Lazar lik.....ali dobro ja sam mu rekao....da ostane....haha...:wink:

Da li si iz Pancica?
Streberi? Dete, znas ti koliko mi imamo keceva? ;) niko nas ne voli... I svi su ispali kreteni-ko ostaje na casu ako svi beze? i ko se posle vraca?......mah, odsad cu sama bezati.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back