XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam... Meni moji nikada nisu srali oko ocena, mozda zato sto mi ocene nikada nisu ni bile lose, ali eto... Pokusavam da zongliram svojim drustvenim i skolskim zivotom, i ide nekako, ali ne bas najbolje po moje zdravlje, ali ko ga ****, pokusacu da spavam malo vise i da se redovnije hranim (jer fakticki jedem jednom dnevno, a taj obrok se uglavnom sastoji od plazme i mleka, a za rucak pojedem malu kutiju plazme, a za veceru, pa ako ne jedem plazmu, onda se naroljam nekog alkohola ili isto tako nekog pametnog napitka iz meka)...

Znam... Meni moji nikada nisu srali oko ocena, mozda zato sto mi ocene nikada nisu ni bile lose, ali eto... Pokusavam da zongliram svojim drustvenim i skolskim zivotom, i ide nekako, ali ne bas najbolje po moje zdravlje, ali ko ga ****, pokusacu da spavam malo vise i da se redovnije hranim (jer fakticki jedem jednom dnevno, a taj obrok se uglavnom sastoji od plazme i mleka, a za rucak pojedem malu kutiju plazme, a za veceru, pa ako ne jedem plazmu, onda se naroljam nekog alkohola ili isto tako nekog pametnog napitka iz meka)...

Ae ti meni objasni nesto....koga zanima sta ti jedes i koliko jedes???

Shooby...haha....zaboravio si da nam kazes na koga se lozis....
Na vrelu Jelu...el tako bese.....?!
Btw.....Ja sam Alexxxxxxxa.....idem sa Shustrom u I-4 onaj sa svetlo smedjom dugom kosom...haha(kakv glupi opis)..... Inace I-4 je najbolje odeljenje u skoli......niko nije bolji....xaxa....Juce je bila fora....da ce I-3 da pobegne......sa Istorije....i tako oni pobegnu.....i posle jedno....6 minuta.....stampedo kroz skolu.....I-3 se vraca na cas.....samo ne razumem cega su se uplasili.....da li moze neko da mi objasni...haha

@Sofika
Jedi malo vise bre! :shock: Ne znam kako si ziva :lol:
@Wozd UF
Aj ne se.ri i ne dolazi ovamo :roll:
@Alexa
Ju, pa ja tebe znam! :shock:
Objasnjenje: Nismo hteli da pobegnemo a ovo 5-6oro koji su ostali da ne pita....Priznajem da smo ispali pi.cke(ja sam bila za bezanje ali mi je bilo glupo da idem kad se svi vracaju :roll:)...Ma mi smo poznati kao neslozno odeljenje :lol:.....

@ Kristina...
Pa jesmo najbolji.....8)....zar ima neko bolje odeljenje...???
A jos sto nam je razredna full.....haha....zamenica direktora......ma kazem vam....najbolji smo......
@ Jane
Hahaha....hmm...samo ja tebe ne znam ma znam te sigurno...iz vidjenja......pa znas kako.....svi ste ne znam....kao streberi....nemoj mi zameriti...ali....ako bezis i pobegnes...onda se ne vracas.....a ne pobegnes i posle 6 minuta....se vratis u ucionicu.....samo ste sebe zaje6ali.....jer......ste ispali.....pi.ckice.....a oni sto su ostali.....haha......Lazar lik.....ali dobro ja sam mu rekao....da ostane....haha...:wink:

Slazhem se...
Da napomenem da je Sofika osoba koju svi sa ove teme(uslovno recheno), znamo... Neki vishe neki manje.
Takodje bih zheleo da napomenem, da tebe sa Vozdovca niko nije nikada upoznao, a komentari na nekim temama su ti suvishni, stoga :arrow: ne komentarishi!

Smekeru...sta sada ja treba da se ukenjam od tvog posta? ae bambuse nemoj da kenjas...

@Dead for a while Wozd UF
Uuuuuuu......sad si ti kao faca......ma ko si bre...ti.....sta ti radis ovde.....eno ti tamo forum....za majmune,mentalno obolele...tamo spadaju takvi kao sto si ti....
E jbt...najvise mrzim...takve likove...sto dodju i onda nesto se tu foliraju kao oni su face....."mojne pucam" i ta fora.....budale.....sve bi ih popalio...pa i tebe.....tu si mi sad dosao da se izd.rkavas...na devojkama..kako to mrzim...FACO....e majke mi...znaci......evo neka me neko ispravi ako gresim...kad kazem...da je Vozdovcanin BUUUUUUUUUDALA.....tebe treba vratiti u prvi razred osnovne....pa te ni tamo ne bi primili....Faca dosla na forum da se izd.rkava na devojkama....aj se izd.rkavaj na meni...pa cemo da vidimo kako ces da prodjes.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back