XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto baksuz? taman nam je cetvrtak najgori dan, zasluzili smo da imamo i manje od 5 casova :(...vec nekoliko nedelje jedino profesorka fizickog ne preti da ce da nas pita :(....

mislila sam zato shto nismo gubili nijedan chas.......mada, ja juche nisam ni ishla u shkolu tako da mi je bilo svejedno......
@sweet jane
jesi li chula da ih je desa ubila koliko im je tezhak kontrolni dala.........

Cao svima. Da se predstavim: I godina, prirodni smer, rod:muski :) (neko uzeo nick Trinaesto prase)

Desa ubila onim kontrolnim, mada je bila opustena na casu pa je palo i neko prepisivanje :D. Steta sto nisam imao od koga :-(
Kristina jesi I godina? Sta si dobila iz kontrolnog?

na osnovu mog nicka mozhesh da zakljuchish da jesam:wink: a iz biologije nisam radila kontrolni jer juche nisam ishla u shkolu......carica kovalenko nas oslobodila shkole zbog utakmice koju smo juche imali 8-):lol:8-) a ti, kako si proshao??? iz mog odeljenja niko nije zadovoljan- dala im je neshto shto nismo ni uchili- tako barem kazhu

Cao svima. Da se predstavim: I godina, prirodni smer, rod:muski :) (neko uzeo nick Trinaesto prase)

Desa ubila onim kontrolnim, mada je bila opustena na casu pa je palo i neko prepisivanje :D. Steta sto nisam imao od koga :-(
Kristina jesi I godina? Sta si dobila iz kontrolnog?

Jesi iz sedmice?

@kristina
da i zahvalna sam bogu :D sto nisam dosla.....ali zato ce me ubit' u utorak i sredu....+geos+muzicko.....aaaaaaaaaaaaaa :(

Pa, pazite, ona u skoli mora da trenira strogocu, ali ja je znam ovako, likusa je naprimer, kada smo na exkurziji bili sad u Grckoj, svi profesori su uzimali pice, i fazon da vali ga njoj da prospe, jer je ona glavna, ona je sve to cuvala u torbi i poslednje vece je dala petici i trojci, da ostali profesori ne znaju... Ili je fazon svom odeljenju stalno govorila gde ce se kupati i stalno im je govorila da nose kupaci sa sobom... A da ne pominjem koliko je puta meni pomogla da odem sa casa kada mi je trebalo, ilida izvlacim druge sa casova...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back