XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AnaBg:):
Kao prvo idem u poljoprivrednu skoli(opsti smer),a pre nje sam isla u skolu za arhitekturu(ne pejzaznu arhitekturu-to su sumari(nisam ja kriva sto Marko ne zna nista o meni,pa vam je preneo pogresno)...

Inace sta ima u najboljoj u vasioni gimnaziji,vama elitnoj XIII-toj?
:D :D izgleda da ljubav prema zarezima pomalo prelazi i na anu nam :D :D hurrah!

inache, sad,sam, u,dilemi, ne,znam, da,li, da,koristim, razmake,ili, ne,mislim, da,cu, nastaviti,ovako ;) ;)
btw, zarezi malo gube smisao kad ih je ovoliko... :? :?

Ja se unapred izvinjavam zbog duzine posta...ali imao sam neopisivu zelju da odgovorim na sve postove...oke..skoro sve...

Kao prvo idem u poljoprivrednu skoli
vrrrlo perspektivno...ali stvarno....Amerika ime sveka..hmm...jednocifren broj farmera...koji hrane ceeeeeeeo kontinenAt..
Do sada sam bio uveren da znam ama bas sve...ali ovo stvarno nisam znao...oke..priznajem..znao sam da postoji smer "vrtlar" ...ali opsti smer......eeeej...pa to je nice......to ti dodje kao gimnazija...opsti smer..hehe... :) ...rili je nice... :)
(nisam ja kriva sto Marko ne zna nista o meni,pa vam je preneo pogresno)
mora da je bio pijan...dok ste se druzili...pa nije bas sve zapamtio...
a pre nje sam isla u skolu za arhitekturu(ne pejzaznu arhitekturu-to su sumari
SHUMARKA.... :lol:
A mogli ste i shtraftu da uvatite...
mi ne "vatamo" "strafte"...mi straftamo...hmm...nesto :lol:....straftamo straftaste strafte po dvoristu straftaste skole, straftaste beogradske gimnazije :)
PIPL,DONT KLIK, ЏAST ШTRAFT
apsolvirali smo da nemas zivot...kao sto si vec rekla...a nije lepo KuNuTi se u nesto sto ne posedujes...
panetica,pantantarica
nisam siguran da ja kao najpametnija osoba na svetu razumem na sta si mislila...
si sigurna da paradajz nije u pitanju o_O
Mislim da patent olovku tzv minericu,al neki kod mene je zivota mi zovu panetica
a, jel kazu budak ili kramp???? :)
a koje ste vi II-4?
ne bwe...odakle ti to???....pa, nas u skoli dele na leptirice, mede, zeke, lije....crvice.....lavice...tigrice...sloncice...ne u odeljenja..to je zastareo sistem...a mi smo svi IN!!!
original IsTiPkAlA Snoopy :)
cao ljudi... sta imaaaa>>>
ima svasta...danas smo pobedili peticu u fuuuudbaaaaluuuuuu...nja nja nja njaaaaaaa njjaaaaaaaaaa.......a da sam ja igrao (igram kao Rooney)...bilo bi 10:0 ... a ne..8:7 :lol:
original iStIpKaLa Spiritus (iskreno...nemam pojma ko je to O_O )

,,,(ovo je znak tolerancije),,,deco,kako vam je sad u skoli? ...je l' imate neki kontrolni? ...
...p.s.duky,jesi l' ti mozda-kojim slucajem-recimo-na primer iz 2/9?...
da da...tolerancija..nista nekosta....jer je nema..nestalo..rasprodalo se...
u skoli je sooper...ceo sprat je nas...
.....uhh...kontrolni....godisnji test iz hemije..se to racuna?? o_O
p.s. ne, nekim slucajem, recimo, na primer da nisam 2/9...ja sam...hmm....ZmAj :P ....playboy dabar :P
Duky je recimo na primer zaista II/9...
Shame on you...bitch....jel se tako speluje??? :)
...ahhh,kako sam vidovita
da ti nisi mozda Americki spijun..ili radis za CIA ili KGB......jooooj.......da nisi tiiii napravila oni igru za kliktanje....evo...vidis, ova Ana....ona se ubi od kliktanja....ali ipak misli da nije bezbedna..misli da je prisluuuuskuuujeeeteeee....tz tz tz....i da hocete da izvrsite "total destrakшn" nad njom...jer ne voli ШАНННННННГАРЕПУ...
Ma idi kako ja sve znam...
ma, idi, begaj....oce to zbog radi kliktanja...

AnaBg:
Jer imaju u maxiju tresnje?
vidis...ovo je cesta greska...narafski...grese samo nepismeni i polupismeni...tj. 80% gradjana Srbije...
da nisi stavila znak pitanja...ovo bi mozda moglo da prodje kao smisleni deo neke recenice....ali stavila si "?"
..e, vidis...tvoja greska je ustvari u tome sto si napisala JER....JER je uzrocno-posl ...bla bla bla.....ne bi razumela.....uglavnom, u ovakvim slucajevima se koristi JEL (pun oblik "je li"...slicni oblici "zar li" i "da li")..
btw...tebe modovi ovde "drze" samo zato sto se trenutno izradjuje srpsko srpski recnik..mislim da je sa gramatikom...pa, jedino kod tebe mogu da nadju toliko slucajnih gresaka....

Dakle, draga Ana...pa, i nisi mi nesto draga...mislim..prijatna si osoba...uvek raspolozena za pricu..i tako dalje, i tako blize.....batali poljoprivredu...jer ti mozes da budes pravnik (mislim da si negde napisala da to zelis da studiras) i ako ne znas kako se ore njiva..ili okopava luk.....mada je pohvalno ako znas....jer uvek kada ti ponestane ideja, ti, za razliku od drugih pravnika, politicara, doktora, magistara....i ostalih dr mr titula....mozes da uzmes kupus ili zelenu salatu..i na osnovu tog kupusa, ili zelene salate..i samo tebi shvatljive logike, prirodnih zakona, zakona verovatnoce, i raznih drugih, napominjem opet, samo tebi znanih teorema, da zavladas svetom........a to je rili gud.....trast mi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back